Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Πανσέληνος του Δεκαπενταύγουστου: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Τι μας περιμένει την εβδομάδα που έρχεται;

10 Αυγούστου 2019 09:47
Πανσέληνος του Δεκαπενταύγουστου: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Η εβδομάδα αυτή σημαδεύεται από την Πανσέληνο του Δεκαπενταύγουστου. Η επιρροή της θα φέρει πολλά γεγονότα, όπως αλλαγές και επεισόδια στη ζωή και στις σχέσεις των ανθρώπων. Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις και προειδοποιεί! Έχετε δει τις ημερήσιες προβλέψεις;

Κριός
Οι μέρες που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικές για δημιουργική αλλά και επιχειρηματική δραστηριότητα. Όσοι έχετε ενδιαφέροντα αισθηματικά, θα εξελιχτούν με ταχύτηταυποχρεώνβοντάς σας να αλλάξετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Μετακινήσεις, συμπτώσεις συναντήσεις και καθημερινές διασκεδάσεις είναι το δυνατό στοιχείο αυτών των ημερών. Το βάρρος της δραστηριότητας και του ενδιαφέροντός σας να πέσει είτε στη σχέση σας με έναν άνθρωπο, είτε σε κάτι δημιουργικό. Είστε έτοιμοι; Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν τον Αύγουστο!

Ταύρος
Η Πανσέληνος του Αυγούστου για εσάς θα έχει και καλές και δύσκολες επιδράσεις. Η καλή αφορά προσωπικές υποθέσεις και ερωτικές ιστορίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η δύσκολη έχει να κάνει με έκτακτα περιστατικά που θα σας απασχολήσουν και θα διαδραματιστούν στον οικογενειακό χώρο. Οι περισσότερο φιλόδοξοι θα απασχοληθείτε με το αντικείμενο της δουλειάς σας που θα απορροφήσει περισσότερο χρόνο και δυναμισμό. Αισθηματικά θα παρατηρηθεί κίνηση, επαγγελματικά θα σας δοθούν ευκαιρίες τις πιο περίεργες στιγμές και δεν πρέπει να τις αγνοήσετε.

προβλέψεις δεκαπενταύγουστου

Δίδυμοι
Η διάθεσή σας γίνεται όλο και καλύτερη και η Πανσέληνος του Αυγούστου σας βοηθά να κάνετε ανοίγματα στη ζωή σας. Ο Ερμής ορθόδρομος σας βοηθά να κερδίσετε το χαμένο χρόνο του Ιουλίου, ενώ η αξιοποίηση των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων θα έχει επιτυχή αποτελέσματα. Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη διαχείριση των υποθέσεών σας και τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες που είναι απαιτητές. Μια συνάντηση, μια σύμπτωση ή ένα γεγονός θα σας δώσει μεγάλη ευκαιρία, ή θα αποτελέσει ένα είδος θαύματος που θα σας λυτρώσει από κάτι. 9 + 1 πράγματα που μόνο με έναν Δίδυμο μπορείς να ζήσεις!

Καρκίνος
Η Πανσέληνος του Αυγούστου τονίζει πολύ το αίσθημα της ιδιοκτησίας σε ανθρώπους και σε πράγματα. Ο πλανητικός συνωστισμός στον γειτονικό Λέοντα σας βοηθά οικονομικά και τροφοδοτεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ωστόσο ελέγχετε τον ενθουσιασμό και τις παρορμήσεις σας κυρίως σε πρωτοβουλίες που θα πάρετε. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και μην τρομάζετε με την εμφάνιση κάποιων δυσκολιών.

Λέων
Για τους πιο πολλούς από εσάς, αυτό το διάστημα θα είναι έντονο τόσο εσωτερικά, όσο και σε γεγονότα. Ο πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιό σας και η Πανσέληνος, μεγεθύνουν τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα αλλά και προβλήματα. Μη χάνετε καλές στιγμές και ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Οι έξυπνες κινήσεις που θα κάνετε θα αποδώσουν και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Παρθένος
Μεγάλη ένταση προβλέπεται γι αυτό το διάστημα, καθώς συνωστίζονται στον Λέοντα ήλιος, Άρης και Αφροδίτη. Το παρασκήνιο αναμοχλεύεται και εσείς πρέπει να καλύψετε τα νώτα σας ή να γίνετε περισσότερο υποψιασμένοι σε τομείς που έχετε ανησυχία. Η καλή εκδοχή της περιόδου είναι να φύγετε κάπου για να ξεκουραστείτε και να ψυχαγωγηθείτε. Μια προσωπική σχέση και ότι αφορά την οικογένεια συνεχίζει να σας απασχολεί ποικιλότροπα. Με ποια ζώδια τα "πάει" καλύτερα ένας Παρθένος;

προβλέψεις δεκαπενταύγουστου

Ζυγός
Ο Άρης συναντά την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα και αυτό ανοίγει κάποια νέα προοπτική. Φιλίες, μετακινήσεις, ψυχαγωγικές ευκαιρίες και μεγάλες μετακινήσεις φαίνεται να παίζουν ψυχαγωγικό ρόλο κάτω από το φως της αυγουστιάτικης Πανσελήνου. Όσοι εργάζεστε αυτήν την περίοδο δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και αυτό θα έχει αντίκρισμα. Οικονομικά εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε κατάσταση ασάφειας.

Σκορπιός
Είναι γεγονός πως ένας άνθρωπος στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Η Πανσέληνος του Αυγούστου αυξάνει το φόρτο των ευθυνών και παράλληλα σας δίνει τη διάθεση να δραπετεύσετε από αυτές. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ των δυο διαφορετικών τάσεων. Επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις και κινηθείτε προνοητικά στις ερωτικές επιδιώξεις.

Τοξότης
Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας βοηθά να ταξιδέψετε, ή να βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε πολύ καιρό να ιδωθείτε. Η καλή όψη του Ήλιου, Άρη και Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στο ζώδιό σας, τονίζει τον παράγοντα της τύχης στις συμπτώσεις, στις αιφνίδιες συναντήσεις, ή σε ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα σας γίνουν. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες σας αυτόν τον καιρό είναι ότι αφορά την δημιουργική σας δραστηριότητα την κοινωνική σας προβολή και τη βελτίωση των αισθηματικών σας. Αποφύγετε άσκοπες καταναλώσεις και αντιθέσεις ή παρεξηγήσεις στα μέσα της εβδομάδας.

Αιγόκερως
Ο πλανητικός συνωστισμός στον Λέοντα και η Πανσέληνος που ακολουθεί αναμοχλεύουν τα συναισθήματά σας και σας υποχρεώνουν να αναθεωρήσετε μερικά από τα σχέδια που είχατε κάνει. Κάποιοι άνθρωποι θα σας φανούν χρήσιμοι και κάποιοι άλλοι, μέσα από γεγονότα θα καλύψουν μια ανάγκη σας, ή θα σας δώσουν μια απρόσμενη χαρά. Η εκδοχή της διασκέδασης ή της μετακίνησης δεν λείπει, αρκεί όμως η δεύτερη να είναι καλά οργανωμένη. 6 λόγοι να λατρέψεις έναν Αιγόκερω!

Υδροχόος
Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα εντείνει ενδιαφέροντα που έχετε για ανθρώπους, αλλά και προβλήματα που κουβαλάτε από το παρελθόν. Ήλιος, Άρης και Αφροδίτη στον Λέοντα, κάνουν πιο δυνατές τις απαιτήσεις των άλλων από εσάς. Οργανώστε έξυπνα το χρόνο σας και μην αναλώνεστε άσκοπα ή ανόητα. Στη διαχείριση των οικονομικών σας φανείτε προνοητικοί και όχι υπερ αισιόδοξοι.

Ιχθύες
Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας υποχρεώνει να αναδιαμορφώσετε όχι μόνο το πρόγραμμά σας αλλά και κάποιες σκέψεις ή απόψεις που είχατε μέχρι σήμερα για ορισμένα θέματα. Οι συμπτώσεις, όχι υποχρεωτικά δυσάρεστα, θα σας αιφνιδιάσουν αρκετές φορές. Η διάθεσή σας θα παραμείνει μεταβλητή. Ωστόσο, στα ερωτικά σας, θα περάσετε ευχάριστα αρκεί να κινηθείτε με τόλμη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share