Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Με ποια ζώδια τα "πάει" καλύτερα ένας Παρθένος;

Ποιο ζώδιο είναι το άλλο του μισό;

7 Μαΐου 2019 20:08
Με ποια ζώδια τα

Όλοι ασχολούνται με τα ζώδια και θέλουν να ξέρουν με ποια ταιριάζουν και ποια όχι! Τι συμβαίνει όμως με το ζώδιο του Παρθένου; Ποιο είναι το άλλο του μισό;

Ο Παρθένος είναι πρακτικός, δίνει σημασία στην λεπτομέρεια και είναι μυστικοπαθείς. Προτιμούν να βρίσκονται σε σχέση και δύσκολα εμπιστεύονται το ταίρι τους!

Παρθένος με Ιχθύ

Ζώδια παρθένος

Ιδανική μίξη! Οι δύο τους μπορούν να κάνουν το τέλειο έγκλημα. Οι δύο τους μπορούν να ζήσουν ανεξάρτητα και αρμονικά. Ο συναισθηματισμός του Ιχθύ τονώνει την χαμηλή αυτοπεποίθηση του Παρθένου και αισθάνεται χρήσιμος και δυνατός. Τα ζώδια αυτά βρίσκονται απέναντι και η έλξη είναι αμοιβαία!

Παρθένος με Καρκίνο

Εδώ μιλάμε για έρωτα, όχι αστεία. Μπορεί να αναρωτιέστε πως μπορούν αυτά τα ζώδια να έρθουν κοντά, μα η αλήθεια είναι πως έχουν τους ίδιους φόβους και επιθυμίες. Ένας Καρκίνος θα δώσει ζεστασιά και αγάπη στον Παρθένο και ένας Παρθένος θα κάνει πολύ εύκολα τον προστάτη στον εύθραυστο Καρκίνο. Μια σχέση με πολύ συναίσθημα και ερωτισμό.

Παρθένος με Ταύρο

Αγαπούν την καλή ζωή και την πολυτέλεια. Η κοινωνική τους ζωή θα είναι πάντα γεμάτη και συνεχώς θα ταξιδεύουν. Μπορούν να γίνουν το πιο σνομπ ζευγάρι της παρέας, αλλά και εκείνο με το πιο πικάντικο χιούμορ. Οι δύο τους θέλουν να περνούν καλά και να υπάρχει σταθερότητα (και χρήμα). Το σεξ θα είναι σταθερό και αισθησιακό. Οι δύο τους μπορούν να μιλούν με τις ώρες!

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Αυτά τα 4 δεν θέλουν πολλά πολλά με τους γύρω τους! - Θέλουν την ησυχία τους!

Ζώδια χαρακτηριστικά

Εάν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που προτιμούν τη μοναξιά τους, τότε μήπως έχετε αναρωτηθεί εάν φταίει το ζώδιό σας.

Αρχικά, ας ξεκαθαρίσουμε πως δεν μιλάμε για τους εσωστρεφείς ανθρώπους αλλά για εκείνα τα ζώδια που δεν επιθυμούν να έχουν πολλά πολλά με τους γύρω τους επειδή απλά δεν θέλουν σε ορισμένες φάσεις της ζωής τους.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια

Παρθένος

Ο Παρθένος ξέρουμε ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν θέλει να βρίσκεται συνέχεια με άλλους. Ο,τι του συμβαίνει το ζει μέσα του και δεν θέλει να το μοιράζεται.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κανέναν στη ζωή του, ωστόσο, συνηθίζει να περνάει τις καταστάσεις της ζωής του μόνος του, γι’ αυτό και πολλοί τον θεωρούν σνομπ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως συχνά χαρακτηρίζεται ως αντικοινωνικός καθώς του αρέσει να επικεντρώνεται στη δουλειά του. Είναι αρκετά επιφυλακτικός και ήσυχος και κάποιοι τον θεωρούν και σνομπ. Για χάρη της δουλειά του, κάνει στην άκρη τους γύρω του και δεν ενδιαφέρεται να βρεθεί με τους φίλους τους, προτιμώντας να χαλαρώσει μόνος του μετά το γραφείο παρά να βγει για ποτό.

Υδροχόος

Η περίπτωση αυτή είναι ιδιάζουσα μιας και ο Υδροχόος, που είναι ένα από τα πιο παρανοϊκά ζώδια, δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε… αντικοινωνικός. Σε αρκετές στιγμές της ζωής τους προτιμά να μένει μόνος τους. Δεν το κάνει γιατί δεν του αρέσει να βρίσκεται με παρέα, απλά απολαμβάνει τον εαυτό του. Σκέφτεται καλύτερα όταν λειτουργεί χωρίς περισπασμούς και τις απόψεις των άλλων.

Ιχθύς

Όπως και ο Υδροχόος, οι Ιχθύς μπορούν να ξοδεύουν πολύ χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους, ωστόσο, θέλουν ένα διάλειμμα για να γεμίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες.

Δεδομένης αυτής της επιλογής τους, υπάρχουν στιγμές που τους πιάνει το αντικοινωνικό τους και απομακρύνονται χωρίς εξηγήσεις μέχρι να θελήσουν να δουν ξανά τον κόσμο.

Παράλληλα, Λεφάκης,Πατέρα και Μπήλιου προειδοποιούν για μία άσχημη περίοδος γι' αυτά τα 3 ζώδια!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share