Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 10 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

10 Αυγούστου 2019 08:04
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 10 Αυγούστου;

Τι λένε για σήμερα Σάββατο (10/08) τα άστρα; Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Δείτε Ποιο Αιγυπτιακό ζώδιο σας αντιστοιχεί και τι σημαίνει!

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιος σας ενοχλεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως κάποιος σας ενθαρρύνει να αναλάβετε δράση. Μην εκπλαγείτε αν τελικά δεν υπάρχει λόγος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έλλειψη συμπάθειας και ευαισθησίας των άλλων ίσως σας επηρεάζει πολύ σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παίρνετε προσωπικά ό,τι κι αν σας τύχει σήμερα. Ίσως δοκιμαστείτε σήμερα και μπορεί να πρέπει να δοκιμάσετε την ικανότητά σας να προστατεύεστε.

ΛΕΩΝ

Δείξτε στους άλλους πως είστε ο ηγέτης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς ώστε να βγείτε στο προσκήνιο και να κάνετε την παρουσία σας αισθητή στο κοινό.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καλή ημέρα να ενισχύσετε την ζωή σας μέσα από διάφορες δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν τα πράγματα τελευταία είναι βαρετά ίσως πρέπει να κάνετε πιο συναρπαστικές τις καταστάσεις γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα παρατηρήσετε ότι τα συναισθήματά σας είναι έντονα για κάποιους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και προχωρήστε προς αυτή την κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ανησυχείτε αλλά να είστε προσεκτικοί με τις εκρήξεις θυμού σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ίσως είστε εκνευρισμένοι σήμερα. Ίσως οι άλλοι σας προκαλέσουν κιόλας!

Είστε έτοιμοι; Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν τον Αύγουστο!

Αυτά τα ζώδια θα βρουν το ταίρι τους τον Αύγουστο! Είστε.. έτοιμοι;

Ως γνωστόν το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα καθώς υπάρχει μια χαλαρότητα και μια ξεγνοιασιά. Όμως ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα;

Λέων, Ζυγός και Ιχθύς μπορούν να γνωρίσουν τον έρωτα το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα, υπάρχουν ορισμένα μέρη που είναι πιο πιθανό να τον συναντήσουν. Δείτε παρακάτω τι εννοούμε!

Λέων

Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, ο Λέων δεν είναι μόνο αυτοπεποίθηση και διάθεση για πάρτι. Είναι αρκετά ευαίσθητος και συναισθηματικός, γεννημένος για γάμο. Του αρέσει να τον αγαπούν και να αγαπά. Το φετινό καλοκαίρι τους υπόσχεται έναν έρωτα όλο τρέλα, μιας και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν το έτερον τους ήμισυ σε κάποιο κλαμπ ή μπαρ. Ποια είναι τα ερωτικά χαρακτηριστικά ενός Λέοντα;

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι μια κοινωνική πεταλούδα και μάστερ του φλερτ. Του αρέσει να κάνει βόλτες με τους φίλους του σε όμορφα μέρη που αποπνέουν αισθητική και να χαζεύει το ωραίο, όπως εκείνος το ορίζει. Λατρεύει να περιτριγυρίζεται από ευφυή άτομα που θα έχουν να τους δώσουν κάτι παραπάνω και θα του προσφέρουν μια γεμάτη γνώση συζήτηση. Το φετινό καλοκαίρι ο Ζυγός θα βρει τον έρωτα σε art show, σε μια συναυλίας ή σε μια καλοκαιρινή θεατρική παράσταση, οπότε μην αργείτε να κλείσετε εισιτήρια. Γυναίκα ζυγός..η πιο δυναμική γυναίκα του αστρολογικού χάρτη!

Ιχθύς

Τον Ιχθύ αρέσει να πετά στα σύννεφα, αν και είναι ζώδιο του νερού. Ρομαντικός, τρυφερός, τρελαίνεται να ζει μεταξύ ονείρου και φαντασίας. Το ιδανικό σκηνικό για εκείνον είναι μια μεγάλη βόλτα με ματιές γεμάτες υποσχέσεις, εκεί που η λογική δεν έχει θέση. Ο έρωτας του καλοκαιριού θα τον βρει δίπλα στη θάλασσα, ή το πρωί που θα απολαμβάνει το μπάνιο του ή το βράδυ που θα παρτάρει σε κάποιο beach bar. Όλοι θα θέλαμε να έχουμε κολλητό έναν Ιχθύ! 10 Λόγοι που θα σας πείσουν!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share