Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Όλοι θα θέλαμε να έχουμε κολλητό έναν Ιχθύ! 10 Λόγοι που θα σας πείσουν!

Ακόμα να σας πείσουμε;

3 Αυγούστου 2019 16:13
Όλοι θα θέλαμε να έχουμε κολλητό έναν Ιχθύ! 10 Λόγοι που θα σας πείσουν!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει κάθε μέρα τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων αλλά και για το κάθε ζώδια ξεχωριστά! Παρακάτω θα διαβάσετε τους δέκα λόγους για να έχουμε ένα Ιχθύ κολλητό!

Όλοι θα θέλαμε να έχουμε κολλητό έναν Ιχθύ. Αν δεν έχεις συναναστραφεί ένα ψαράκι δεν μπορείς ν’ αντιληφθείς πόσο πολύτιμος είναι ως φίλος.

Δοτικός, γλυκός, με χιούμορ, άποψη, αλλά και απίστευτη στοργή. Μια ανοιχτή αγκαλιά, που θα είναι πάντα εκεί για σένα. Ένας αληθινός φίλος στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Ένας κολλητός αναντικατάστατος.

Ιχθύς ζώδια

  1. Γιατί ξέρει να φροντίζει τους φίλους του, να τους ακούει και να τους δείχνει έμπρακτα την αγάπη του.

2. Γιατί πάντα κάτι σιγοτραγουδάει. Είναι απ’ αυτούς που σου κολλάνε ένα τραγούδι στο μυαλό και παλεύεις όλη τη μέρα να θυμηθείς πού το άκουσες. Απ’ τον Ιχθύ το άκουσες.

3. Γιατί είναι εκείνος που χωρίς δεύτερη σκέψη θ’ ανοίξει το σπίτι του και θα σε περιποιηθεί μαγειρεύοντας ό,τι γουστάρεις με τα χεράκια του.

4. Γιατί ακόμη και μακριά απ’ τη μαμά σου να μένεις, θα είναι εκείνος που θα σε ρωτήσει: «Ζακέτα πήρες;», καθώς νοιάζεται ειλικρινά για σένα.

5. Γιατί ξέρει όλα τα ψαγμένα μπαράκια, τις νέες κινηματογραφικές κυκλοφορίες, πού να πάτε διακοπές φέτος το καλοκαίρι και με τι άρωμα να εμφανιστείς στο πρώτο ραντεβού.

6. Γιατί βρίσκει το ρομαντισμό παντού. Σε μια απογευματινή βόλτα, σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, σ’ ένα απαλό ύφασμα, σε μια γλυκιά μουσική.

7. Γιατί λατρεύουμε το χιούμορ του. Δε γίνεται να λείπει ένα τέτοιο πειραχτήρι απ’ την παρέα.

8. Γιατί φαίνεται σιγανό ποταμάκι, αλλά καταβάθος είναι το πονηρό (ενίοτε κι έκφυλο) μυαλό της παρέας.

9. Γιατί σε παρασέρνει σε «ξέφρενες» βραδιές οινοπνεύματος και φαγητού, που σου μένουν αξέχαστες για χρόνια.

10. Γιατί τον συμπαθούν όλοι οι φίλοι σου και η οικογένειά σου, καθώς έχει πάντα τη φυσιογνωμία του «καλού παιδιού» ό,τι κι αν κάνει.

7 Λόγοι που τα καρκινάκια είναι οι καλύτεροι σύντροφοι και εpαστές!

Οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι είναι τρυφεροί και αφοσιωμένοι συγγενείς και φίλοι, αλλά ξέρατε ότι μπορούν να είναι και οι καλύτεροι εpαστές όλων των ζωδίων; Κάθε μέρα όμως το Athensmagaizne.gr σας δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων!

Μπορεί να είναι ο πιο τρυφερός και ρομαντικός σύντροφος που θα έχετε ποτέ, για πολλούς λόγους. Εδώ είναι 7 από αυτούς:

  1. Είναι οξυδερκείς και βαθυστόχαστοι

Καρκίνος ζώδια

Οι Καρκίνοι είναι έξυπνοι και επιδέξιος στην παρατήρηση. Βλέπουν τα πράγματα που συνήθως περνούν απαρατήρητα και ξέρουν πως να ερμηνεύσουν τα κρυφά μηνύματα.

Είναι σε θέση να παρατηρήσουν και τις παραμικρές λεπτομέρειες, είτε είναι μια εσωτερική πάλη ή συναισθήματα τα οποία δεν ξέρετε πως να διαχειριστείτε και ξέρουν ακριβώς πως να σας βοηθήσουν.


2. Είναι γεννημένοι ηγέτες

Οι Καρκίνοι έχουν έμφυτη την αίσθηση της ηγεσίας. Είναι χαρισματικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, πράγμα που οι άλλοι βρίσκουν πολύ παρήγορο.

Είναι σε θέση να παρέχουν μια ζεστή, καθοδηγητική παρουσία σε όσους αισθάνονται χαμένοι ή λυπημένοι.


Όταν αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο, δεν ξέρετε που να στραφείτε ή τι θα κάνετε στη συνέχεια, ο Καρκίνος θα είναι σαν ένας φάρος στην καταιγίδα.

3. Γνωρίζουν την αξία του προσωπικού χώρου

Ενώ οι Καρκίνοι είναι πολύ δεσμευμένοι απέναντι στους ανθρώπους που αγαπούν και θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά τους γίνεται, μπορούν επίσης να κατανοούν τη σημασία του προσωπικού χρόνου και χώρου.

Αυτή η «μοναξιά» μπορεί να είναι σε μικρές δόσεις, αλλά είναι απαραίτητη για τον καθένα.

4. Είναι επινοητικοί και γεμάτοι φαντασία

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικά όντα και ως εκ τούτου, τείνουν επίσης να είναι πολύ δημιουργικοί.

Ξέρουν πως να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους για να σκεφτούν νέους τρόπους για να δείξουν την αγάπη τους. Θέλουν να κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα και συναρπαστικά για τον σύντροφό τους.

5. Έχουν κατανόηση

Είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, αλλά και μοναδικά διαισθητικοί όσον αφορά τα συναισθήματα των άλλων.

Τα συναισθήματα που βιώνουν μπορεί να είναι πολύ έντονα, αλλά μάλλον θα προσπαθήσουν να μην σας φορτώσουν με τα άγχη τους.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να τους «ελέγχετε» σε τακτική βάση. Ρωτήστε τους τι κάνουν, αν είναι εντάξει ή αν χρειάζονται βοήθεια με οτιδήποτε.

Δεν θα έρθουν να σας πουν από μόνοι τους το πρόβλημά τους, αλλά θα είναι ειλικρινείς (και ευγνώμων), αν τους ρωτήσετε.

6. Είναι πάρα πολύ πιστοί

Μόλις είναι σίγουροι για το πως αισθάνονται για κάποιον, θα έχετε μια δια βίου σχέση.

Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί ή πόσο άσχημα μπορεί να γίνουν τα πράγματα: θα μείνουν στο πλευρό σας μέχρι το τέλος, ακόμα κι αν πρέπει να είναι απλά φίλοι σας.

Μην πάρετε αυτή την βαθιά πίστη ως δεδομένο: είναι ένα σπάνιο πράγμα που δεν θα βρείτε αλλού.

7. Είναι φτιαγμένοι για την αγάπη

Οι Καρκίνοι είναι γεννημένοι για να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Σκοπός και οδηγός στη ζωή τους είναι να να διαδώσουν την αγάπη.

Η ευγένεια, η υπομονή, η ζεστασιά, η αφοσίωση και η οικειότητα, όλα έρχονται εύκολα και φυσικά σε αυτούς.

Βγάζουν τον καλύτερο εαυτό όσον είναι γύρω τους και πραγματικά θέλουν να ξέρουν τα πάντα για εσά και θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους με τον άνθρωπο που αγαπούν περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share