Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

9 + 1 πράγματα που μόνο με έναν Δίδυμο μπορείς να ζήσεις!

Είναι λίγο παρεξηγημένα...

6 Ιουνίου 2019 09:31
9 + 1 πράγματα που μόνο με έναν Δίδυμο μπορείς να ζήσεις!

Η αλήθεια είναι ότι οι Δίδυμοι είναι αρκετά παρεξηγημένα ζώδια... Η ιδιαιτερότητά τους φτάνει για να κάνει πρόκληση την επαφή μαζί τους κι η κυκλοθυμία τους αρκεί για να σπάσει κάθε υποψία ρουτίνας. Κοινωνικοί, δραστήριοι, εξωστρεφείς μας είναι απαραίτητοι!

Να σου πούμε 9+1 χαρακτηριστικά των Διδύμων για να καταλάβεις ότι είναι καλά παιδιά...

1. Το πιο ωραίο ταξίδι της ζωής σου!

Όσο κι αν δεν του φαίνεται, ο Δίδυμος είναι ταξιδιάρης, του αρέσουν οι εκδρομές, τα οδοιπορικά, οι εξορμήσεις. Αγαπά να ανακαλύπτει νέα μέρη, να γνωρίζει καινούργιες κουλτούρες και συνήθειες, να βρίσκεται κοντά στη φύση, να πηγαίνει μία στο βουνό και μία στη θάλασσα. Μπορείς να απολαύσεις τη συντροφιά του και μαζί να κάνετε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι, που ίσως και να ‘ναι μακράν καλύτερο απ’ όλα τα υπόλοιπα, γιατί όλα μαζί του είναι αλλιώς.

2. Βραδιές που θα βλέπετε ταινίες back to back

Ο Δίδυμος δηλώνει σινεφίλ, οπότε ετοιμάσου μαζί του να αποκτήσεις εμπεριστατωμένη άποψη για τον ελληνικό, τον ευρωπαϊκό και τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Το καλύτερο είναι ότι δεν έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις, οπότε εσύ επιλέγεις το στιλ κι αυτός την ταινία. Εμπιστεύσου το γούστο και τις γνώσεις του και μόνο κερδισμένος θα βγεις. Κι επειδή δεν είναι και πολύ του «μέσα», θα σε ξεναγήσει στα ωραιότερα (θερινά) σινεμά.

3. Παιχνίδια και παιδιαρίσματα

Είναι σοβαρός ο Δίδυμος εκεί που πρέπει να ‘ναι σοβαρός. Όπου απαιτείται η λογική κι ο ρεαλισμός, ξέρεις ότι ο Δίδυμος θα ‘ναι εκεί να σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές και τις πιο πραγματοποιήσιμες λύσεις. Αυτό είναι το ένα του πρόσωπο. Όμως όταν έρχεται η ώρα της χαλάρωσης, όταν νιώσει άνετος στην παρουσία σου, θα γνωρίσεις και το άλλο∙ ένα παιδάκι που θα σε καλεί να ‘ρθεις να γίνεις κι εσύ πιτσιρίκι μαζί του. Κάνει πλάκες, αφήνεται στον αυθορμητισμό και φέρνει πίσω τη χαμένη αθωότητα. Είναι ο Πίτερ Παν του Ζωδιακού.

4. Θα σου συστήσει το αναπάντεχο και το ξαφνικό

Εκεί που λες ότι είναι ακόμα μια συνηθισμένη Παρασκευή, ένα απλό τηλεφώνημα και βρίσκεις μετά τον εαυτό σου να φτιάχνει μια τσάντα για ταξίδι στο άγνωστο. Δεν αγαπά τη ρουτίνα κι είναι πάντα ορεξάτος ο Δίδυμος για περιπέτεια. Ακόμα κι εκεί που νομίζεις ότι απ’ τις πολλές εκπλήξεις, κάπου θα στερέψουν η όρεξή του κι οι ιδέες του, να σου πάλι με κάτι νεότερο. Όλα μπορούν να συμβούν μαζί του.

5. Θα σου μάθει τα πάνω και τα κάτω της ζωής

Είναι ο ορισμός της κυκλοθυμίας∙ δύο πρόσωπα, δύο χαρακτήρες, δύο οπτικές για τη ζωή. Εκεί που τον βλέπεις αρνητικό και μες στη μαυρίλα, έχει τη μοναδική ικανότητα να τα γυρίζει όλα τούμπα και να γίνεται λαμπρό φως ηλίου. Ναι, δε θα ‘ναι εύκολο και σίγουρα θα πάρει καιρό να συνηθίσεις τις αλλαγές του. Αλλά δίνει γεύση στη σχέση σας, κι είναι μία μοναδική εμπειρία, αν το καλοσκεφτείς.

6. Χρήσιμες συμβουλές κι απόλυτη κατανόηση

Είναι ο καλύτερος ακροατής κι αδιαπραγμάτευτος σύμμαχός σου. Η διπλωματία του θα σε βοηθήσει να ξεγλιστρήσεις από πολύπλοκες καταστάσεις και διλήμματα. Ξέρει να νιώθει κι αντιλαμβάνεται απευθείας τα σήματα Μορς που στέλνεις για ό,τι σε απασχολεί. Ο εναλλακτικός τρόπος που ερμηνεύει τα γεγονότα σε βγάζει από κάθε δύσκολη θέση κι εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός, εκεί που τον χρειάζεσαι.

7. Μαζί του θα ξεχάσεις τον χρόνο

Όσο πιο πολύ αφήνεσαι και γνωρίζεις την ιδεολογία του, τόσο περισσότερο μαγεύεσαι απ’ τα νέα πράγματα που σου μαθαίνει. Έχει τρομερή πειθώ, σου μεταδίδει εύκολα τις σκέψεις του, ενώ μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης ώστε να αρχίζεις να εφαρμόζεις όλα όσα θες στην πράξη. Τα λόγια του σε χαλαρώνουν, το βλέμμα του έχει μυστήριο κι η κάθε συναναστροφή μαζί του είναι από μόνη της μία περιπέτεια.

8. Το πιο fun Σαββατόβραδο

Ένας Δίδυμος ξέρει πώς να περάσει καλά και ξέρει και πώς να ‘ναι η τέλεια παρέα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του δώσεις πλήρη ελευθερία για να μπορέσει να σου προσφέρει σίγουρα ένα άκρως ενδιαφέρον βράδυ που δε θα ξεχάσεις ποτέ. Σημείωση: Μη ρωτήσεις τίποτα, απλώς ακολούθησέ τον.

9. Ένα κρεβάτι που θα θυμάσαι για πολύ καιρό

Και φυσικά δεν εννοούμε τον ύπνο. Εντάξει το ότι το ‘χει το άθλημα είναι γνωστό, μα έχει και την αίσθηση, αυτό που λέμε «ατμόσφαιρα». Ξέρει τι, ξέρει πώς και πότε, ξέρει τι θέλεις και κυρίως τι δε θέλεις. Σε διαβάζει, οπότε σε ξεκλειδώνει και μπορεί μετά άνετος να σου χαρίσει στιγμές απείρου κάλλους, οριζοντίως και καθέτως -γιατί όχι;

10. Τις καλύτερες γνωριμίες

Θα μπορούσε άνετα να ‘ναι συνώνυμο της κοινωνικότητας. Έχει πάντα έναν γνωστό εκεί που θέλετε να κλείσετε τραπέζι, ξέρει κάποιον απ’ την παρέα εκείνου που ‘χεις βάλει στο μάτι και δεν ξέρεις πώς να τον προσεγγίσεις, μπορεί να σε συστήσει σε μια δουλειά και γενικά, γκομενικά ή επαγγελματικά, παντού μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος με τόσο κόσμο που ξέρει.

Πηγή: Pillowfights.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share