Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

18 Μαΐου 2019 08:00
Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 18 Μαΐου!

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας είναι η προοπτική που ετοιμάζει για εσάς το σύμπαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επιτυχίες θα διαδέχονται οι μία την άλλη, με έμφαση και προτεραιότητα τον τομέα της προσωπικής σας ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τομέας της εργασίας που ίσως έχετε περάσει αναποδιές τον τελευταίο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα καταφέρετε να ανατρέψετε τα δεδομένα και να αποκτήσετε ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη σας!

Ζώδια σήμερα

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος είναι η στιγμή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Καλείστε να αφήσετε τα εργασιακά θέματα να πάρουν τη θέση συνεπιβάτη σε αυτή την πορεία!

Με το χάρισμά σας στις αρμονικές προσεγγίσεις σε έξαρση, αυτή είναι καλή περίοδος να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις καινοτόμες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα στήσουν για εσάς ένα σκηνικό αλλαγών και κατάκτησης των πάντων, κυριολεκτικά!

ΖΥΓΟΣ

Οι αλλαγές που ανυπομονείτε να κάνετε θα σας απογειώσουν, με άτομα και δράσεις που θεωρείτε σημαντικά για τη ζωή και την εξέλιξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μερικές διορθώσεις στην καθημερινότητα θα βελτιώσουν την προσωπική σας ζωή αλλά και την οικονομική σας κατάσταση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, καθώς η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει εύκολα συνέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως αποφασίσετε να πάτε μια βόλτα στα μαγαζιά, όμως βάλτε όριο διάθεσή σας γιατί θα μείνετε ταπί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουρα απόψε είναι μια καλή ημέρα για να την περάσετε με ένα ιδιαίτερο άτομο που υπάρχει στην ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Να έχετε προσεγμένη εμφάνιση σήμερα γιατί θα σας καλέσουν για ποτό στο ξαφνικό!

7+1 λόγοι που αγαπάμε τους Λέοντες!

Με τον Ήλιο κυρίαρχο πλανήτη τους, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι το πιο λαμπρό αστέρι του ζωδιακού κύκλου. Είναι "βασιλιάδες" και γεννημένοι να είναι ηγέτες. Με ένα Λέων δίπλα σου νιώθεις πάντα ασφάλεια! Μπορεί μερικές φορές να έχουν μια έπαρση και μια μεγαλομανία αλλά τι να κάνουμε τους το συγχωρούμε!

Εμείς πάντως έχουμε βρει 7 + 1 λόγους για τους οποίους αγαπάμε τους Λέοντες

Είναι εξωστρεφής και κοινωνικός

…όπως, άλλωστε, κάθε βασιλιάς που ξέρει καλά, ότι η θέση του είναι στο επίκεντρο του συνόλου. Μπορεί η πρώτη εικόνα που δημιουργεί να είναι αυτή του αλαζόνα ή του εγωκεντρικού, αλλά η αδιαμφισβήτητη ευφυΐα του και η ικανότητά του να κερδίζει τους ανθρώπους με τον λόγο του, του χαρίζουν αμέτρητους θαυμαστές.

Είναι ηγέτης και φαίνεται!

Είναι δυνατός, μα και δυναμικός, είναι δημιουργικός και διπλωμάτης, είναι από τη φύση του ευγενής, κερδίζει τον σεβασμό και εμπνέει την αφοσίωση. Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ικανοποιηθούν επαγγελματικά, αν δεν φτάσουν στην υψηλότερη δυνατή θέση εξουσίας, με σκοπό, όμως να προσφέρουν, να κάνουν κάτι σπουδαίο και καλό. (Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι Λέων είναι και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας –τα σχόλια δικά σας!).

Είναι άμεσος και αυθεντικός

Στο Λιοντάρι δεν αρέσουν οι θεατρινισμοί. Ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να το πετύχει, με όπλο του την άριστη ικανότητά του να επικοινωνεί, να περιγράφει τις ιδέες και την στρατηγική του και να δίνει σε όλους να καταλάβουν τι θέλει να πει. Ο Λέων δεν θα κρυφτεί ποτέ πίσω από το δάχτυλό του. Θα πει ό,τι έχει να πει και δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση.

λέοντες

Είναι ιδεαλιστής –σε υπερβολικό βαθμό!

Ο Λέων που θα μεγαλώσει σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον, με αξίες και ιδανικά, έναν δρόμο έχει να πάρει στη ζωή του: αυτόν των παραδοσιακών αξιών και της ηθικής. Όταν ο Λέων πιστέψει πραγματικά σε κάτι, είτε σε έναν άνθρωπο είτε σε μία θεωρία ή φιλοσοφία, είναι ικανός να δώσει και τη ζωή του για να τα στηρίξει.

Είναι απίστευτα ελκυστικός

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα εξωτερικό χαρακτηριστικό που έχουν κοινό οι περισσότεροι Λέοντες είναι η ογκώδης και πλούσια κώμη! Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς; Ακόμα, όμως, και τα Λιοντάρια που δεν ευλογήθηκαν με εντυπωσιακούς βοστρύχους, ακόμα κι αν η φιγούρα τους είναι λεπτεπίλεπτη και μικροκαμωμένη, θα συμφωνήσετε ότι η παρουσία τους στον χώρο είναι επιβλητική και αναμφίβολα ελκυστική!

(…και σέξι!)

Έτσι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπει ένα Λιοντάρι σε ένα δωμάτιο και να μην το προσέξετε! Δεν χρειάζεται να είναι εκκεντρικά ντυμένο, δεν χρειάζεται να είναι προκλητικό –αρκεί η αυτοπεποίθηση που αποπνέει για να τραβήξει τα βλέμματα και να γίνει άμεσα ερωτεύσιμο.

Είναι πιστός οικογενειάρχης

Δεν έχει μεγαλύτερη ανάγκη ο Λέων, από το να αγαπιέται και να αγαπά. Από νωρίς στη ζωή του βάζει σκοπό να βρει τον άνθρωπο με τον οποίο θα δημιουργήσει την αγέλη του, γιατί το να έχει μία βάση και ένα καταφύγιο στο οποίο θα επιστρέφει κάθε βράδυ αποτελεί μεγάλο του όνειρο.

λέοντες 2

Για την αγέλη του θα κάνει τα πάντα!

Η γενναιοδωρία του Λέοντα είναι αξιοζήλευτη! Από τη φύση του είναι λάτρης, όχι τόσο της επιφανειακής πολυτέλειας, όσο της ποιότητας και απολαμβάνει κάθε τι ωραίο που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Δεν είναι, όμως, «μονοφαγάς»! Τα αποκτήματά του θα τα μοιραστεί με τους αγαπημένους του και με κάθε τρόπο θα εξασφαλίσει, ότι θα απολαύσουν κι εκείνοι εξίσου τους καρπούς των κόπων και των ικανοτήτων του.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share