Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Αυτά τα 4 δεν θέλουν πολλά πολλά με τους γύρω τους! - Θέλουν την ησυχία τους!

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

7 Μαΐου 2019 15:20
Ζώδια και χαρακτηριστικά: Αυτά τα 4 δεν θέλουν πολλά πολλά με τους γύρω τους! - Θέλουν την ησυχία τους!
Follow us on Google News

Ζώδια χαρακτηριστικά: Εάν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που προτιμούν τη μοναξιά τους, τότε μήπως έχετε αναρωτηθεί εάν φταίει το ζώδιό σας.

Αρχικά, ας ξεκαθαρίσουμε πως δεν μιλάμε για τους εσωστρεφείς ανθρώπους αλλά για εκείνα τα ζώδια που δεν επιθυμούν να έχουν πολλά πολλά με τους γύρω τους επειδή απλά δεν θέλουν σε ορισμένες φάσεις της ζωής τους.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια

Παρθένος

Ο Παρθένος ξέρουμε ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν θέλει να βρίσκεται συνέχεια με άλλους. Ο,τι του συμβαίνει το ζει μέσα του και δεν θέλει να το μοιράζεται.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κανέναν στη ζωή του, ωστόσο, συνηθίζει να περνάει τις καταστάσεις της ζωής του μόνος του, γι’ αυτό και πολλοί τον θεωρούν σνομπ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως συχνά χαρακτηρίζεται ως αντικοινωνικός καθώς του αρέσει να επικεντρώνεται στη δουλειά του. Είναι αρκετά επιφυλακτικός και ήσυχος και κάποιοι τον θεωρούν και σνομπ. Για χάρη της δουλειά του, κάνει στην άκρη τους γύρω του και δεν ενδιαφέρεται να βρεθεί με τους φίλους τους, προτιμώντας να χαλαρώσει μόνος του μετά το γραφείο παρά να βγει για ποτό.

Ζώδια και χαρακτηριστικά

Υδροχόος

Η περίπτωση αυτή είναι ιδιάζουσα μιας και ο Υδροχόος, που είναι ένα από τα πιο παρανοϊκά ζώδια, δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε… αντικοινωνικός. Σε αρκετές στιγμές της ζωής τους προτιμά να μένει μόνος τους. Δεν το κάνει γιατί δεν του αρέσει να βρίσκεται με παρέα, απλά απολαμβάνει τον εαυτό του. Σκέφτεται καλύτερα όταν λειτουργεί χωρίς περισπασμούς και τις απόψεις των άλλων.

Ιχθύς

Όπως και ο Υδροχόος, οι Ιχθύς μπορούν να ξοδεύουν πολύ χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους, ωστόσο, θέλουν ένα διάλειμμα για να γεμίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες.

Δεδομένης αυτής της επιλογής τους, υπάρχουν στιγμές που τους πιάνει το αντικοινωνικό τους και απομακρύνονται χωρίς εξηγήσεις μέχρι να θελήσουν να δουν ξανά τον κόσμο.

Παράλληλα, Λεφάκης,Πατέρα και Μπήλιου προειδοποιούν για μία άσχημη περίοδος γι' αυτά τα 3 ζώδια!

Άσχημα νέα γι αυτά τα δύο ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποειί!

Η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για όλα τα ζώδια!

Ζώδια

Η αστρολόγος, ανέφερε πως η Αφροδίτη -που είναι ο πλανήτης της αγάπης και των κοινωνικών εκδηλώσεων- δέχεται μια άσχημη όψη με τον Κρόνο που σημαίνει πώς είτε θα ακούσουμε κάτι για αστικούς πληθυσμούς είτε η συναισθηματικής μας ζωή δε φαίνεται να είναι τόσο καλή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share