Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

30χρονη νόμιζε ότι ήταν έγκυος όμως μέσα της δεν μεγάλωνε έμβρυο αλλά... (video)

Άφωνος ο γιατρός...!

21 Οκτωβρίου 2020 11:02
30χρονη νόμιζε ότι ήταν έγκυος όμως μέσα της δεν μεγάλωνε έμβρυο αλλά... (video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βλέποντάς κανείς αυτή τη γυναίκα θα ορκιζόταν ότι είναι έγκυος, όμως η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική. Αρχικά η 30χρονη επέμενε ότι πρέπει να είναι έγκυος. Όμως, όλες οι σχετικές εξετάσεις εγκυμοσύνης ήταν αρνητικές.

Ένας υπερηχογράφος και μία αξονική τομογραφία αποκάλυψαν την γιγάντια κύστη, βάρους 26 κιλών, που χρειάστηκε τέσσερις ώρες για να αφαιρεθεί. Μάλιστα, το βάρος της κύστης ισοδυναμεί με επτά νεογέννητα μωρά. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 28χρονης εγκύου, όπου πήγε στον γυναικολόγο για υπέρηχο, όταν όμως ο γιατρός είδε τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της «πάγωσε».

Όλα άρχισαν το 2016, όταν η τότε 26χρονη ξεκίνησε να παίρνει βάρος. Επειδή όμως πάντα είχε παραπανίσια κιλά δεν ανησύχησε. Έκανε γυμναστική, έτρωγε υγιεινά, αλλά η κοιλιά της ολοένα και μεγάλωνε κι αυτό άρχισε να την προβληματίζει.

«Με τον σύντροφό μου αναρωτιόμασταν εάν ήμουν έγκυος, αλλά τα τεστ ήταν αρνητικά», εξομολογείται στο BBC η 28χρονη κοπέλα.

«Τελικά, μετά την χειρουργική επέμβαση έμαθα ότι αυτό που υπήρχε μέσα στην κοιλιά μου ήταν ένα λιπαρό σακί που ζύγιζε 26 κιλά», ανέφερε η 28χρονη για την εμπειρία της.

«Δεν μπορούσα να κάνω ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, όπως να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου ή να ανέβω σκάλες. Ευχαριστώ τον χειρουργό μου που μπορώ να ζω και πάλι φυσιολογικά», εξομολογήθηκε η ίδια.

31χρονη τυφλή έγκυος πηγαίνει για υπέρηχο - Αυτό που έκανε ο γιατρός θα σας σοκάρει (Video)

Μια τυφλή έγκυος πήγε να κάνει τον υπέρηχό της με αυτό που έκανε ο γιατρός της στη συνέχεια να την σοκάρει ευχάριστα. Ενώ, ανατριχιάζει η ιστορία 66χρονης που πήγε στο νοσοκομείο νομίζοντας πως είναι έγκυος. Όταν οι γιατροί της είπαν την αλήθεια «πάγωσε»!

Η 31χρονη Τατιάνα είναι μια τυφλή έγκυος, η οποία με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει τη στιγμή που θα κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιά της για πρώτη φορά. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις περισσότερες εγκυμονούσες μητέρες, η Τατιάνα δεν είναι σε θέση να δει το μωράκι της μέσω ενός υπερήχου.

Μια εταιρεία, η οποία κατασκευάζει πάνες για μωρά, αποφάσισε να δώσει στην Τατιάνα την ευκαιρία να ακουμπήσει το μωρό της. Παρείχε στους γιατρούς έναν κινητό σταθμό 3D-εκτύπωσης, με τη βοήθεια του οποίου εκείνοι δημιούργησαν μια προτομή του αγέννητου γιου της.

Η ομορφιά της μητρότητας έρχεται σε πολλές διαφορετικές μορφές αλλά η Τατιάνα είναι σίγουρα κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο.

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο:

Μία τυφλή έγκυος πηγαίνει για υπέρηχο. Δείτε τι κάνει ο γιατρός!

Posted by Toys24.gr on Wednesday, May 13, 2015

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share