Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

66χρονη πηγαίνει στο νοσοκομείο νομίζοντας πως είναι έγκυος - Όταν οι γιατροί της είπαν την αλήθεια «πάγωσε»...

Σοκαριστική ιστορία

18 Οκτωβρίου 2020 14:31
66χρονη πηγαίνει στο νοσοκομείο νομίζοντας πως είναι έγκυος - Όταν οι γιατροί της είπαν την αλήθεια «πάγωσε»...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όταν μια 66χρονη πήγε στον γιατρό της, εκείνος σκέφτηκε αμέσως ότι φαινόταν να είναι έγκυος. Αλλά όταν του έδειξε την πρησμένη κοιλιακή της χώρα και περιέγραψε τα συμπτώματα, τελικά η εγκυμοσύνη δεν φαινόταν και τόσο πιθανή σαν εκδοχή.

Παρ’ όλο που υπήρχε πιθανότητα να είχε όγκο, οι γιατροί δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι μέχρι να κάνουν τις κατάλληλες εξετάσεις. Κανονίστηκε να της κάνουν υπέρηχο. Και μετά ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για όγκο. Είχε έναν όγκο 33 εκατοστών μέσα στην κοιλιά της και δεν ήξεραν αν ήταν θανατηφόρος ή όχι. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας 52χρονης που είναι έγκυος στα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της, καθώς όταν οι γιατροί είδαν τον τελευταίο υπέρηχο «πάγωσαν»

Έπρεπε να κάνουν και άλλες εξετάσεις. Ευτυχώς όμως, βγήκαν αρνητικές. Ο όγκος ήταν καλοήθης. Το ότι δεν ήταν καρκινικός όγκος δεν σήμαινε ότι μπορούσαν να τον αφήσουν στο σώμα της. Της προκαλούσε δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στην πλάτη. Προκαλούσε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και καούρες. Ο όγκος έκανε την ζωή της 66χρονης πολύ δύσκολη και δυσάρεστη.

66χρονη νόμιζε ότι ήταν έγκυος

Τελικά, οι γιατροί ανακάλυψαν τι ακριβώς ήτα. Κύστη στις ωοθήκες. Είναι πολύ συνηθισμένες στις γυναίκες, αλλά δεν έχουν τόσο ορατά συμπτώματα και δεν είναι βλαβερές. Αλλά ο όγκος της είχε μεγαλώσει τόσο που δυσκόλευε την καθημερινότητα της και έπρεπε να αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν.

Αυτή η γυναίκα είναι έγκυος και το έμαθε από τον...

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μια γυναίκα να ανακοινώνει στο σύντροφό της ότι είναι έγκυος κι έχουμε δει διάφορες αντιδράσεις, δείτε εδώ το συγκινητικό τρόπο που βρήκε μια γυναίκα για να ανακοινώσει στον άντρα της πως θα γίνει πατέρας. Αυτή τη φορά όμως την ανακοίνωση δεν την έκανε έκανε η γυναίκα αλλά οι ρόλοι αντιστράφηκαν κι έμαθε πως είναι έγκυος από τον άντρα της.

Η Νία και ο Σαμ έχουν ήδη δύο παιδιά όταν εκείνη παρατήρησε περίεργα συμπτώματα στο σώμα της με κυριότερη την καθυστέρηση της περιόδου της. Τότε ο άντρας της αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αγόρασε λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης και πήρε δείγμα κρυφά από τη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν. Το τεστ βγήκε θετικό κι έτσι εκείνος ήταν που της ανακοίνωσε πως θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αντίδρασή της:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share