Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

28χρονη έγκυος πήγε στον γυναικολόγο για υπέρηχο - Όταν όμως ο γιατρός είδε τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της «πάγωσε» (Video)

Σοκαριστικό αυτό που είδε!

20 Οκτωβρίου 2020 12:52
28χρονη έγκυος πήγε στον γυναικολόγο για υπέρηχο - Όταν όμως ο γιατρός είδε τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της «πάγωσε» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

28χρονη έγκυος πήγε στον γυναικολόγο για υπέρηχο, όταν όμως ο γιατρός είδε τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της «πάγωσε». Επίσης, μια τυφλή έγκυος πήγε να κάνει τον υπέρηχό της, με αυτό που έκανε ο γιατρός της στη συνέχεια να την σοκάρει ευχάριστα

Στο παρακάτω βίντεο από την Κίνα, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, θα δείτε τα αγέννητα ακόμα πλασματάκια να χτυπούν το ένα το άλλο, καθώς η 4 μηνών έγκυος μαμά τους κάνει υπερηχογράφημα.

Δείτε το βίντεο:

66χρονη πηγαίνει στο νοσοκομείο νομίζοντας πως είναι έγκυος - Όταν οι γιατροί της είπαν την αλήθεια «πάγωσε»...

Όταν μια 66χρονη πήγε στον γιατρό της, εκείνος σκέφτηκε αμέσως ότι φαινόταν να είναι έγκυος. Αλλά όταν του έδειξε την πρησμένη κοιλιακή της χώρα και περιέγραψε τα συμπτώματα, τελικά η εγκυμοσύνη δεν φαινόταν και τόσο πιθανή σαν εκδοχή.

Παρ’ όλο που υπήρχε πιθανότητα να είχε όγκο, οι γιατροί δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι μέχρι να κάνουν τις κατάλληλες εξετάσεις. Κανονίστηκε να της κάνουν υπέρηχο. Και μετά ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για όγκο. Είχε έναν όγκο 33 εκατοστών μέσα στην κοιλιά της και δεν ήξεραν αν ήταν θανατηφόρος ή όχι. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας 52χρονης που είναι έγκυος στα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της, καθώς όταν οι γιατροί είδαν τον τελευταίο υπέρηχο «πάγωσαν»

Έπρεπε να κάνουν και άλλες εξετάσεις. Ευτυχώς όμως, βγήκαν αρνητικές. Ο όγκος ήταν καλοήθης. Το ότι δεν ήταν καρκινικός όγκος δεν σήμαινε ότι μπορούσαν να τον αφήσουν στο σώμα της. Της προκαλούσε δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στην πλάτη. Προκαλούσε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και καούρες. Ο όγκος έκανε την ζωή της 66χρονης πολύ δύσκολη και δυσάρεστη.

66χρονη νόμιζε ότι ήταν έγκυος

Τελικά, οι γιατροί ανακάλυψαν τι ακριβώς ήτα. Κύστη στις ωοθήκες. Είναι πολύ συνηθισμένες στις γυναίκες, αλλά δεν έχουν τόσο ορατά συμπτώματα και δεν είναι βλαβερές. Αλλά ο όγκος της είχε μεγαλώσει τόσο που δυσκόλευε την καθημερινότητα της και έπρεπε να αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share