Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ σε νεκροταφείο: Έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του συζύγου της - «Πάγωσε» με αυτό που είδε

Ανατριχιαστικό

13 Σεπτεμβρίου 2020 17:17
Σοκ σε νεκροταφείο: Έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του συζύγου της - «Πάγωσε» με αυτό που είδε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σάλος έγινε σε νεκροταφείο. Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του συζύγου της και «πάγωσε» με αυτό που είδε! Επίσης, μια 27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της. Μόλις είδε τι έκανε η φίλης της έπαθε σοκ!

Μια χήρα στην Αγγλία ανακάλυψε πως κάποια προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που άφηνε στον τάφο του συζύγου της είχαν αρχίσει… να εξαφανίζονται.

Έτσι η 50χρονη Sue Stott – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun - έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο κοντά στον τάφο ώστε να ανακαλύψει τι συμβαίνει.

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος.

Έβαλε μια κάμερα μέσα στο πλυντήριο - Μόλις δείτε πώς πλένονται τα πιάτα θα μείνετε άφωνοι

Το πλυντήριο πιάτων μας λύνει τα χέρια. Το ανοίγεις, βάζεις μέσα όλα τα σκεύη σερβιρίσματος που χρειάζονται πλύσιμο, το κλείνεις και μετά ως… δια μαγείας, όλα βγαίνουν πεντακάθαρα από το πλυντήριο. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο νομίζουμε μιας και ακόμη και το πλύσιμο των πιάτων έχει τα μυστικά του, δείτε εδώ ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τοποθετείτε στο πλυντήριο τα μαχαιροπίρουνα.

Αλλά τι στο καλό συμβαίνει μέσα στο πλυντήριο πιάτων και καθαρίζουν τα πιάτα και τα ποτήρια χωρίς καθόλου τρίψιμο, παρά μόνο με το νερό; Πώς είναι η… ζωή μέσα σε ένα πλυντήριο πιάτων σε λειτουργία;

Την απάντηση σε αυτά τα βασανιστικά για όλη την ανθρωπότητα ερωτήματα, έδωσε ένας νεαρός, ο οποίος τοποθέτησε μέσα στο πλυντήριο μια κάμερα "GoPro" και το έβαλε σε λειτουργία.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share