Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της - Μόλις είδε τι έκανε η φίλης της έπαθε σοκ (Video)

Αδιανόητο

12 Σεπτεμβρίου 2020 17:17
27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της - Μόλις είδε τι έκανε η φίλης της έπαθε σοκ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της. Μόλις είδε τι έκανε η φίλης της έπαθε σοκ! Συγκεκριμένα, 14 χρόνια φιλίας χάλασαν όταν έπιασε στα πράσα την φίλη της να κλέβει χρήματα από το πορτοφόλι της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 27χρονη έβλεπε να εξαφανίζονται τα χρήματα από ένα βάζο όπου τα έβαζε μέσα και αποφάσισε να δει τι συμβαίνει. Παράλληλα, έλειπαν χρήματα και από τον κουμπαρά του παιδιού της. Επίσης, μία γυναίκα επί δύο χρόνια διαπίστωνε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι της. Και αποφάσισε να βάλει κρυφές κάμερες. Μόλις είδε τι γινόταν έμεινε με το στόμα ανοικτό.

Έτσι, τοποθέτησε κρυφή κάμερα μέσα στο σπίτι της και αυτό που ανακάλυψε την απογοήτευσε βαθιά. Η γυναίκα έβαλε την μικρή κάμερα πίσω από την φρυγανιέρα και έστειλε την 28χρονη φίλη της να φτιάξει τσάι. Λίγο αργότερα, βλέποντας το βίντεο, την είδε να παίρνει τα χρήματα από το πορτοφόλι της και να τα βάζει στο σουτιέν της.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η 27χρονη δήλωσε πως έβαλε τα κλάματα όταν διαπίστωσε πως η φίλη της την έκλεβε και μάλιστα της είχε πάρει τόσα χρήματα που εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς της.

Τοποθέτησαν κρυφή κάμερα σε ένα κέντρο αισθητικής - Όταν είδαν τη συμπεριφορά μιας πελάτισσας έπαθαν σοκ

Σίγουρα μια κάμερα ασφαλείας σε έναν επαγγελματικό χώρο είναι απαραίτητη για ένα εκατομμύριο λόγους αλλά κανείς δεν περίμενε πως μια τέτοια κάμερα θα κατέγραφε μια τόσο συγκινητική στιγμή.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πάμπολλες ιστορίες με βίντεο που έχουν καταγράψει κάμερες, δείτε εδώ τι κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Οι Φίτζι και Γουίπα είναι οι παρουσιαστές μια δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής στην Αυστραλία. Για τη γιορτή της μητέρας, το καλόκαρδο δίδυμο πρόσφερε σε μια άξια μαμά ονόματι Σάντυ, τη δυνατότητα να περάσει τη μέρα αυτή σε ένα spa.

Εκεί, δέχτηκε με πολύ χαρά όλη την φροντίδα και περιποίηση — αν και θα προτιμούσε να περάσει τη μέρα αυτή με ένα πολύ σημαντικό της πρόσωπο. Η αγαπημένη της κόρη, Τζες, βρισκόταν πολύ μακρυά της, στο Λονδίνο. Είχε 2 χρόνια να την δει.

Πριν η Σάντυ οδηγηθεί για το μασάζ, της παρουσιάστηκε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα από την Τζες. “Εύχομαι να μπορούσα να είμαι εκεί,” λέει στην οθόνη. “Δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος για να σε ευχαριστήσω γι’αυτά που έχεις κάνει για μένα.” Είναι φανερό το πόσο λείπει η μία στην άλλη.

Καθώς η Σάντυ ξαπλώνει στο τραπέζι του μασάζ με μια πετσέτα να καλύπτει τα μάτια της, κάποιος απροσδόκητα γλιστρά μέσα στο δωμάτιο μαζί της.

Δείτε τη συγκινητική στιγμή:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share