Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναίκα είχε υποψίες επί 2 χρόνια - Όταν έβαλε κρυφή κάμερα είδε τον αρραβωνιαστικό της να... (Video)

Σοκ

9 Σεπτεμβρίου 2020 10:53
Γυναίκα είχε υποψίες επί 2 χρόνια - Όταν έβαλε κρυφή κάμερα είδε τον αρραβωνιαστικό της να... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια γυναίκα επί δύο χρόνια διαπίστωνε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι της. Και αποφάσισε να βάλει κρυφές κάμερες για να διαπιστώσει τη συμπεριφορά του αρραβωνιαστικού της. Με όσα είδε έπαθε σοκ... Ενώ, δεν φαντάζεστε τι κάνει ένας σκύλος, όταν η ιδιοκτήτριά του φεύγει από το σπίτι. Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας αφήσει με ανοικτό το στόμα.

Δείτε το βίντεο:

Τοποθέτησαν κρυφή κάμερα σε ένα κέντρο αισθητικής - Όταν είδαν τη συμπεριφορά μιας πελάτισσας έπαθαν σοκ

Σίγουρα μια κάμερα ασφαλείας σε έναν επαγγελματικό χώρο είναι απαραίτητη για ένα εκατομμύριο λόγους αλλά κανείς δεν περίμενε πως μια τέτοια κάμερα θα κατέγραφε μια τόσο συγκινητική στιγμή.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πάμπολλες ιστορίες με βίντεο που έχουν καταγράψει κάμερες, δείτε εδώ τι κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Οι Φίτζι και Γουίπα είναι οι παρουσιαστές μια δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής στην Αυστραλία. Για τη γιορτή της μητέρας, το καλόκαρδο δίδυμο πρόσφερε σε μια άξια μαμά ονόματι Σάντυ, τη δυνατότητα να περάσει τη μέρα αυτή σε ένα spa.

Εκεί, δέχτηκε με πολύ χαρά όλη την φροντίδα και περιποίηση — αν και θα προτιμούσε να περάσει τη μέρα αυτή με ένα πολύ σημαντικό της πρόσωπο. Η αγαπημένη της κόρη, Τζες, βρισκόταν πολύ μακρυά της, στο Λονδίνο. Είχε 2 χρόνια να την δει.

Πριν η Σάντυ οδηγηθεί για το μασάζ, της παρουσιάστηκε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα από την Τζες. “Εύχομαι να μπορούσα να είμαι εκεί,” λέει στην οθόνη. “Δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος για να σε ευχαριστήσω γι’αυτά που έχεις κάνει για μένα.” Είναι φανερό το πόσο λείπει η μία στην άλλη.

Καθώς η Σάντυ ξαπλώνει στο τραπέζι του μασάζ με μια πετσέτα να καλύπτει τα μάτια της, κάποιος απροσδόκητα γλιστρά μέσα στο δωμάτιο μαζί της.

Δείτε τη συγκινητική στιγμή:

Είδε το μόνιτορ για να ελέγξει αν το μωρό της είναι καλά - Η κάμερα όμως είχε καταγράψει κάτι ανατριχιαστικό

Μια μητέρα έλεγξε το μόνιτορ για να δει αν το μωρό της είναι καλά. Δεν περίμενε όμως να αντικρίσει αυτό που είχε καταγράψει από την κάμερα.

H Τζέιντ Γέιτς, μια μητέρα από την Αυστραλία, είχε βάλει την κόρη της, Ρούμπι, να κοιμηθεί στην κούνια της. Όταν κοίταξε αργότερα το μόνιτορ για να βεβαιωθεί ότι το μωρό της ήταν καλά, πάγωσε το αίμα της. Στην οθόνη έβλεπε δύο φιγούρες σαν φαντάσματα να αιωρούνται πάνω από το κρεβάτι του μωρού της. Ακόμα ένα ανατριχιαστικό βίντεο που αναστατώνει, όπως και αυτό στο οποίο βλέπουμε τι συμβαίνει σε ένα μωρό στις 2 τα ξημερώματα.

Πρόκειται απλά για έναν παράξενο αντικατοπτρισμό του φωτός ή είναι κάποιο παράξενο μεταφυσικό φαινόμενο; Ένα είναι σίγουρο: το βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου και έχει συγκεντρώσει 2,4 εκατομμύρια προβολές.

Fare to say I won't be sleeping vary well tonight, who believes in goasts I didn't until about 5 mins ago, this is a video thru my baby monitor of ruby in bed but ruby is the white sleeping baby in the front top left of the cot, in her room with the door shut and know body else in there, well so I thought u make up Ur own Mind one freaked out mumma right hear.

Posted by Jade Yates on Saturday, January 23, 2016
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share