Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα γυμνό άνδρα μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων - Δεν φαντάζεστε τι έκανε...

Αδιανόητο

26 Αυγούστου 2020 14:40
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα γυμνό άνδρα μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων - Δεν φαντάζεστε τι έκανε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γυμνός άντρας εμφανίστηκε στο πλυντήριο αυτοκινήτων Parkland's Car and Dog Wash στο Meridan Plains, στην ακτή Sunshine. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο Athensmagazine.gr

Κρατώντας τον καβάλο του, αρπάζει έναν εύκαμπτο σωλήνα από τον τοίχο και τον παραδίδει στον πλήρως ντυμένο σύντροφό του, ο οποίος στη συνέχεια αρχίζει να τον καθαρίζει, ενώ κατέγραφε την σκηνή με το κινητό. Ακόμα ένα περίεργο βίντεο που καταγράφηκε, μετά από αυτό εδώ, όπου βλέπουμε μια κοπέλα να τρώει μπροστά στον υπολογιστή της.

Μπορεί να δει να διπλώνεται και να πηδάει καθώς εκτοξεύονται, όχι μόνο νερό, αλλά και χημικά από το σωλήνα. Δεν και το πιο ιδανικό. Στη συνέχεια πηγαίνει να ξεπλυθεί.

Ο Τζέοφ Μπούεν, από το Parkland's Car and Dog Wash, είπε ότι έφτασε στη δουλειά μια μέρα νωρίτερα αυτό το μήνα για να βρει έναν από τους σωλήνες του νερού πεσμένο στο έδαφος.

Μιλώντας στο news.com.au, είπε: "Κοίταξα γρήγορα το αρχείο της κάμερας για να δω αν έγινε κάτι, και όταν είδα αυτό...έκανα πίσω. Το πρώτο υγρό που βγαίνει έχει ένα υψηλό pH, που διαλύει τη βρωμιά και τα περιττώματα πουλιών.

"Το επόμενο είναι ένα εξουδετερωτικό, με χαμηλό pH. Ήταν στο μηχάνημα και συνέχισε να κινείται, οπότε ο αισθητήρας εντόπισε ότι κάτι πάει λάθος, και έκλεισε αυτομάτως."

Όταν ρωτήθηκε από το ειδησεογραφικό πρακτορείο εάν ήταν πιθανό να καεί από το χημικό μείγμα, ο Τζέοφ πρόσθεσε: "Ναι, θα μπορούσε.Για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι νέος και να έχεις νεανικό δέρμα. Θα έπιανε εύκολα φωτιά - Είναι σαν χυμός τσίλι στο δέρμα σου."

Είδε το μόνιτορ για να ελέγξει αν το μωρό της είναι καλά - Η κάμερα όμως είχε καταγράψει κάτι ανατριχιαστικό

Μια μητέρα έλεγξε το μόνιτορ για να δει αν το μωρό της είναι καλά. Δεν περίμενε όμως να αντικρίσει αυτό που είχε καταγράψει από την κάμερα.

H Τζέιντ Γέιτς, μια μητέρα από την Αυστραλία, είχε βάλει την κόρη της, Ρούμπι, να κοιμηθεί στην κούνια της. Όταν κοίταξε αργότερα το μόνιτορ για να βεβαιωθεί ότι το μωρό της ήταν καλά, πάγωσε το αίμα της. Στην οθόνη έβλεπε δύο φιγούρες σαν φαντάσματα να αιωρούνται πάνω από το κρεβάτι του μωρού της. Ακόμα ένα ανατριχιαστικό βίντεο που αναστατώνει, όπως και αυτό στο οποίο βλέπουμε τι συμβαίνει σε ένα μωρό στις 2 τα ξημερώματα.

Πρόκειται απλά για έναν παράξενο αντικατοπτρισμό του φωτός ή είναι κάποιο παράξενο μεταφυσικό φαινόμενο; Ένα είναι σίγουρο: το βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου και έχει συγκεντρώσει 2,4 εκατομμύρια προβολές.

Fare to say I won't be sleeping vary well tonight, who believes in goasts I didn't until about 5 mins ago, this is a video thru my baby monitor of ruby in bed but ruby is the white sleeping baby in the front top left of the cot, in her room with the door shut and know body else in there, well so I thought u make up Ur own Mind one freaked out mumma right hear.

Posted by Jade Yates on Saturday, January 23, 2016
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share