Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκυος γυναίκα έβγαζε βίντεο την κοιλιά της - Όταν είδε τα πλάνα τρομοκρατήθηκε (Video)

Σοκαριστικό!

12 Σεπτεμβρίου 2020 13:07
Έγκυος γυναίκα έβγαζε βίντεο την κοιλιά της - Όταν είδε τα πλάνα τρομοκρατήθηκε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια έγκυος γυναίκα που έβγαζε βίντεο το μωράκι της να κινείται μέσα στην κοιλιά της τρομοκρατήθηκε όταν παρακολούθησε τα πλάνα που τράβηξε.

Το βίντεο ανέβηκε από την αδερφή της εν λόγω γυναίκας στο Reddit. Η έγκυος γυναίκα φέρεται να ήταν στο σπίτι μόνο με ένα γατάκι και έναν σκύλο. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι για να ξεκουραστεί, όταν κατάλαβε ότι το μωράκι της… στριφογύριζε μέσα στην κοιλίτσα της.

Στο βίντεο, που η γυναίκα έβγαλε για να ανεβάσει στο Snapchat, ακούγεται το γατάκι να νιαουρίζει δυνατά έξω από την πόρτα στη σιωπή του άδειου σπιτιού, αλλά δεν φαίνεται κάτι ασυνήθιστο.

Η γυναίκα ανέβασε το βίντεο και στη συνέχεια το παρακολούθησε και τότε ήταν που πρόσεξε μία τρομακτική φιγούρα να αναδύεται στην άκρη του κρεβατιού -πολλοί σχολίασαν ότι έμοιαζε να ξεπροβάλλει ένα κεφάλι. Όπως ήταν φυσικό, τρομοκρατήθηκε. Επίσης, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό μια γυναίκα ήταν έγκυος και τότε ο γιατρός πήγε να την εξετάσει. Αυτό που βρήκε κάτω από την φούστα της τον έκανε να ανατριχιάσει.

Σημειώνεται ότι τόσο η γάτα όσο και ο σκύλος του σπιτιού έχουν λευκό τρίχωμα, οπότε θα ήταν ξεκάθαρο αν ήταν κάποιο από τα κατοικίδιά της.

Αυτό ήταν το τελευταίο βράδυ που έμεινε στο συγκεκριμένο σπίτι η γυναίκα, ενώ επισημαίνεται ότι δεν συνέβη κάτι άλλο περίεργο. Έμεινε εκεί για μία εβδομάδα και ανέφερε ότι το σπίτι είχε βαρύ κλίμα και ένιωθε σαν να την παρακολουθούσε κάποιος.

Η αδερφή της ανέβασε το βίντεο στο Reddit για να ρωτήσει τι γνώμη έχουν άλλοι χρήστες για αυτή την περίεργη φιγούρα.

Δείτε το βίντεο:

Was wondering what everyone’s thoughts are on this. It happens at the end and this is a video my pregnant little sister took originally because the baby was moving and she thought her kitty was crying because his companion had just had to be put down.
by u/malakaijamess in Ghosts

Προσπαθούσε να μείνει έγκυος 3 χρόνια - Ένα απόγευμα γυρνώντας σπίτι της την περίμενε ο άντρας της και...

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στο Πακιστάν με πρωταγωνιστές μια 25χρονη και το σύζυγό της. Η νεαρή δεν είχε καταφέρει να κάνει παιδί εδώ και 3 χρόνια, έτσι ένα απόγευμα γυρνώντας σπίτι την περίμενε ο σύζυγός της έξαλλος. Η συνέχεια σίγουρα θα σας σοκάρει. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ την τραγική ιστορία όπου ένας άντρας έσφαξε την ετοιμόγεννη κοπέλα του και της πήρε το μωρό.

Πυρπόλησε τη γυναίκα του επειδή δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος έπειτα από τρία χρόνια γάμου, αλλά και λόγω ότι τον παράκουγε. Το περιστατικό συνέβη αργά την Παρασκευή στο χωριό Μανάκπουρ που βρίσκεται στην αγροτική επαρχία Πουντζάμπ, την πιο πολυπληθή του Πακιστάν και ο δράστης συνελήφθη.

Η Σαμπάνα Μπίμπι, 25 ετών, επέστρεψε σπίτι της αφού επισκέφθηκε την αδελφή της χωρίς να το γνωρίζει ο σύζυγός της. Εξοργισμένος εκείνος και ο πεθερός της την χτύπησαν, της έριξαν βενζίνη και της έβαλαν φωτιά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η νεαρή γυναίκα υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της και υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί, σύμφωνα με τις αρχές.

«Συλλάβαμε τον σύζυγο και τον πεθερό της νεαρής γυναίκας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και τρομοκρατία», μια κοινή κατηγορία στο Πακιστάν, δήλωσε ο Ράι Ζάμιρ-ουλ-Χακ, διοικητής της τοπικής αστυνομίας.

Ο σύζυγός της Σαμπάνα την χτυπούσε συχνά επειδή δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος έπειτα από τρία χρόνια γάμου, δήλωσε ο αδελφός της Μουχάμαντ Αζάμ, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Στο Πακιστάν οι γάμοι γίνονται συνήθως έπειτα από προξενιό.

Σύμφωνα με το ίδρυμα Aurat, μια ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών, περισσότερες από 3.000 γυναίκες στο Πακιστάν έχουν δολοφονηθεί από το 2008 σε «εγκλήματα τιμής».

Οι φόνοι αυτοί συνήθως παραμένουν ατιμώρητοι, παρά τη νέα νομοθεσία που προβλέπει αυστηρές ποινές για τα εγκλήματα αυτά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share