Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ήταν έγκυος και τότε ο γιατρός πήγε να την εξετάσει - Αυτό που βρήκε κάτω από την φούστα της τον έκανε να ανατριχιάσει

Σοκ

9 Σεπτεμβρίου 2020 10:23
Ήταν έγκυος και τότε ο γιατρός πήγε να την εξετάσει - Αυτό που βρήκε κάτω από την φούστα της τον έκανε να ανατριχιάσει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ήταν έγκυος και τότε ο γιατρός πήγε να την εξετάσει. Αυτό που βρήκε κάτω από την φούστα της τον έκανε να ανατριχιάσει. Η Myrtle ήταν το 7ο παιδί των Nancy και William Corbin. Μετά την γέννησή της, οι γιατροί παρατήρησαν πως οι γονείς της έμοιαζαν πάρα πολύ, αλλά δεν είχαν συγγενική σχέση. Ήθελαν να δώσουν έμφαση σ’αυτό γιατί η Myrtle γεννήθηκε δυνατή και υγιής, αλλά είχε 4 πόδια.

Ακούγεται εξωπραγματικό αλλά συμβαίνει μερικές φορές. Γεννήθηκε με μία πολύ σπάνια πάθηση που λέγεται Dipygus. Στην περίπτωσή της, σήμαινε πως είχε δύο κοιλιές, με δύο σετ από αναπαραγωγικά όργανα και δύο σετ από πόδια. Επίσης, μία έγκυος περίμενε δίδυμα αλλά η κοιλιά της δεν σταματούσε να μεγαλώνει. Ούτε ο γυναικολόγος της δεν φανταζόταν κάτι τέτοιο!

Πιστεύουν πως αυτό συμβαίνει όταν το ένα από τα δύο δίδυμα μέσα στην μήτρα δεν αναπτύσσεται εντελώς. Το άλλο σετ ποδιών που είχε ήταν πιο μικρό από τα κανονικά της. Μπορούσε να τα κουνήσει και τα 4, αλλά τα μέσα πόδια ήταν πολύ αδύναμα.

Δεν είναι γνωστό πώς κατάφερε η Myrtle να μπει στο τσίρκο, αλλά από τα 13 της έγινε γνωστή ως “Το κορίτσι με τα 4 πόδια”. Την παρουσίαζαν σαν έκθεμα και οι επισκέπτες πλήρωναν για να την δουν στην σκηνή,

Για εκείνη, οι παραστάσεις αυτές ήταν μία ευκαιρία να δουλέψει, παρόλο που της φερόντουσαν σαν ζώο. Ήταν όμως ο μόνος πιθανός τρόπος να ζήσει κάπου όπου θα την αποδεχόντουσαν. Μέσα από την δουλειά της είχε αναπτύξει αρκετή αυτοπεποίθηση και έβγαζε αρκετά χρήματα.

Μπορεί να την κοιτούσαν παράξενα, αλλά τουλάχιστον μπορούσε να ζήσει άνετα. Το όνομά της έγινε πολύ γνωστό σε όλη την χώρα και οι περισσότεροι την περιγράφουν ως ένα πολύ φιλικό, έξυπνο και αισιόδοξο κορίτσι. Ήταν πολύ όμορφη και είχε πολλούς μνηστήρες. Όταν έγινε 19, παντρεύτηκε έναν από αυτούς, τον James Clinton Bicknell.

Έναν χρόνο μετά, όταν έμεινε έγκυος για πρώτη φορά, ο γιατρός ανακάλυψε κάτι που κανείς στο τσίρκο δεν ήξερε: η Myrtle είχε δύο κοιλιές – με δύο μήτρες και δύο κόλπους.

Με τα χρόνια, γέννησε 4 κόρες και έναν γιο και έζησε μία απίστευτη ζωή μέχρι που έφυγε στα 60. Στην κηδεία της, έριξαν τσιμέντο πάνω από το φέρετρό της, για να σιγουρέψουν πως δεν θα μπορούσε κανείς να κλέψει το σώμα της και η Myrtle θα αναπαυόταν εν ειρήνη.

Παρά το ασυνήθιστο σώμα της, η Myrtle Corbin έζησε μία γεμάτη ζωή και αγαπήθηκε πολύ από την οικογένειά της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share