Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λίγο πριν από το γάμο συνέβη η απόλυτη τραγωδία για την νύφη - Ο πατέρας του γαμπρού...

Τι συνέβη;

16 Αυγούστου 2020 10:36
Λίγο πριν από το γάμο συνέβη η απόλυτη τραγωδία για την νύφη - Ο πατέρας του γαμπρού...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε τραγωδία για την νύφη εξελίχθηκε ένας γάμος, αν και για τον γαμπρό επίσης δεν ήταν ευχάριστη η κατάσταση, με το περιστατικό να λαμβάνει τόπο στην Ινδία.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του γαμπρού φέρεται να «έκλεψε» την μητέρα της νύφης στις 10 Ιανουαρίου με τον γάμο να είναι προγραμματισμένος για τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αν και τίποτα δε συγκρίνεται με τον χειρότερο γάμο της ιστορίας.

Ο πατέρας του γαμπρού είναι έμπορος υφασμάτων και ηλικίας 48 ετών και η μητέρα της νύφης είναι ηλικίας 46 ετών, ενώ οι δυο τους γνωρίζονταν από παιδιά, καθώς ήταν γείτονες.

Συγγενής του ζευγαριού δήλωσε ότι «ορισμένοι από τους στενούς τους φίλους μας είπαν ότι οι μελλοντικοί συμπέθεροι και στο παρελθόν είχαν σχέση».

Οι οικογένειες τόσο του 48χρονου όσο και της 46χρονης έχουν ήδη αναφορές στην αστυνομία για την εξαφάνιση του παράνομου ζευγαριού.

Ραγίζει καρδιές: Ο πατέρας της νύφης διέκοψε το γάμο και έφερε τον...

Μόνο δάκρυα συγκίνησης και ευτυχίας θα μπορούσε να προκαλέσει η κίνηση ενός πατέρα στο γάμο της κόρης του, όταν αποφάσισε να διακόψει για λίγο την τελετή και να κατευθυνθεί προς έναν από τους καλεσμένους.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον πατριό της νύφης για τον οποίο ο πατέρας της έκρινε ότι έπρεπε να την συνοδεύσει και αυτός στον γαμπρό.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν την πρωτοβουλία του Todd Bachman δημοσιεύτηκαν από τη φωτογράφο της τελετής στο Facebook και συγκέντρωσαν 900.000 like.

Σε αυτές ο πατριός της νύφης φαίνεται ιδιαίτερα συγκινημένος και όπως επεσήμανε η φωτογράφος καθ' όλη την διάρκεια της τελετής δεν υπήρχε κανείς που να μην είχε δακρύσει.

Διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη - Οι αντιδράσεις της νύφης και των καλεσμένων... (Video)

Κατά τη διάρκεια ενός γάμου ο γαμπρός διέκοψε το μυστήριο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη. Οι αντιδράσεις της νύφης και των καλεσμένων... συγκλονιστικές.

Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο – αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, Jessica, δεσμευόταν και προς την κόρη της, Giovanna, Η μικρή Giovanna είναι μόλις 8 χρονών.

Το να βλέπει την μητέρα της να παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της ήταν το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής της μέχρι τώρα. Τώρα, δέχτηκε τους όρκους από τον νέο της πατέρα με πολύ χαρά.

Αφού αντάλλαξε όρκους με την γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της Giovanna και της ζήτησε να πλησιάσει. Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της.

“Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη… Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ.” Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

“Επίσης, σου δίνω την αγάπη μου, την φροντίδα μου και θα σε προστατεύω για πάντα.” Ο Jefferson την κοίταξε στα μάτια και υποσχέθηκε να την αγαπάει για πάντα και να την προστατεύει, όπως το υποσχέθηκε και στην μητέρα της.

Όσοι ήταν στην τελετή δάκρυσαν από συγκίνηση. Τότε, η μικρή Giovanna πήρε το μικρόφωνο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αυτή την συγκινητική στιγμή:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share