Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ο χειρότερος γάμος της ιστορίας: Η νύφη είχε λιποθυμήσει και ο γαμπρός...

Απίστευτο!

15 Αυγούστου 2020 11:44
Ο χειρότερος γάμος της ιστορίας: Η νύφη είχε λιποθυμήσει και ο γαμπρός...
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Θα λέγαμε πως μάλλον πρόκειται για... τον χειρότερο γάμο της ιστορίας, μιας και μπορεί η νύφη λιποθύμησε, αλλά ο γαμπρός έκανε κάτι, που δε βοηθούσε καθόλου την κατάσταση στην Κύπρο, ενώ αντιθέτως σε έναν άλλο γάμο ο πατέρας της νύφης έκανε μια απίθανη κίνηση.

Λίγο η ένταση της στιγμής, η συγκίνηση, αλλά και η κούραση, έκαναν τη νύφη να χάσει τις αισθήσεις της, κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής.

Οι παρευρισκόμενοι βέβαια πάγωσαν και τρόμος επικράτησε, ενώ ο γαμπρός, σύμφωνα με το reportet.com.cy την άκουσε να λέει: «Δεν είμαι καλά» και γυρίζοντας την είδε λιπόθυμη στο έδαφος.

Πάντως, η νύφη ευτυχώς συνήλθε αρκετά γρήγορα και το μυστήριο τελέστηκε κανονικά από εκεί που έμεινε, όπως άλλωστε και το γλέντι, αφού πρώτα ο γαμπρός έβγαλε και μια πολύ ιδιαίτερη αναμνηστική φωτογραφία.

Η νύφη είχε λιποθυμήσει και ο γαμπρός...

Διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη - Οι αντιδράσεις της νύφης και των καλεσμένων... (Video)

Κατά τη διάρκεια ενός γάμου ο γαμπρός διέκοψε το μυστήριο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη. Οι αντιδράσεις της νύφης και των καλεσμένων... συγκλονιστικές.

Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο – αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, Jessica, δεσμευόταν και προς την κόρη της, Giovanna, Η μικρή Giovanna είναι μόλις 8 χρονών.

Το να βλέπει την μητέρα της να παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της ήταν το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής της μέχρι τώρα. Τώρα, δέχτηκε τους όρκους από τον νέο της πατέρα με πολύ χαρά.

Αφού αντάλλαξε όρκους με την γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της Giovanna και της ζήτησε να πλησιάσει. Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της.

“Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη… Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ.” Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

“Επίσης, σου δίνω την αγάπη μου, την φροντίδα μου και θα σε προστατεύω για πάντα.” Ο Jefferson την κοίταξε στα μάτια και υποσχέθηκε να την αγαπάει για πάντα και να την προστατεύει, όπως το υποσχέθηκε και στην μητέρα της.

Όσοι ήταν στην τελετή δάκρυσαν από συγκίνηση. Τότε, η μικρή Giovanna πήρε το μικρόφωνο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αυτή την συγκινητική στιγμή:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share