Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ραγίζει καρδιές: Ο πατέρας της νύφης διέκοψε το γάμο και έφερε τον...

Θα δακρύσετε!

14 Αυγούστου 2020 16:42
Ραγίζει καρδιές: Ο πατέρας της νύφης διέκοψε το γάμο και έφερε τον...
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Μόνο δάκρυα συγκίνησης και ευτυχίας θα μπορούσε να προκαλέσει η κίνηση ενός πατέρα στο γάμο της κόρης του, όταν αποφάσισε να διακόψει για λίγο την τελετή και να κατευθυνθεί προς έναν από τους καλεσμένους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια συγκινητική στιγμή σε ένα γάμο γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν η ανάπηρη μητέρα ενός γαμπρού δεν μπορούσε να χορέψει στο γάμο του γιου της.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον πατριό της νύφης για τον οποίο ο πατέρας της έκρινε ότι έπρεπε να την συνοδεύσει και αυτός στον γαμπρό.

πατέρας πατριός γάμος

Οι φωτογραφίες που δείχνουν την πρωτοβουλία του Todd Bachman δημοσιεύτηκαν από τη φωτογράφο της τελετής στο Facebook και συγκέντρωσαν 900.000 like.

Σε αυτές ο πατριός της νύφης φαίνεται ιδιαίτερα συγκινημένος και όπως επεσήμανε η φωτογράφος καθ' όλη την διάρκεια της τελετής δεν υπήρχε κανείς που να μην είχε δακρύσει.

νύφη πατέρας πατριός

Διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη - Οι αντιδράσεις της νύφης και των καλεσμένων... (Video)

Κατά τη διάρκεια ενός γάμου ο γαμπρός διέκοψε το μυστήριο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη. Οι αντιδράσεις της νύφης και των καλεσμένων... συγκλονιστικές.

Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο – αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, Jessica, δεσμευόταν και προς την κόρη της, Giovanna, Η μικρή Giovanna είναι μόλις 8 χρονών.

Το να βλέπει την μητέρα της να παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της ήταν το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής της μέχρι τώρα. Τώρα, δέχτηκε τους όρκους από τον νέο της πατέρα με πολύ χαρά. Επίσης, δείτε εδώ τον γάμο της χρονιάς! Η νύφη πλησιάζει το γαμπρό και... Η συνέχεια ξεπερνά κάθε φαντασία

Αφού αντάλλαξε όρκους με την γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της Giovanna και της ζήτησε να πλησιάσει. Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της.

“Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη… Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ.” Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

“Επίσης, σου δίνω την αγάπη μου, την φροντίδα μου και θα σε προστατεύω για πάντα.” Ο Jefferson την κοίταξε στα μάτια και υποσχέθηκε να την αγαπάει για πάντα και να την προστατεύει, όπως το υποσχέθηκε και στην μητέρα της.

Όσοι ήταν στην τελετή δάκρυσαν από συγκίνηση. Τότε, η μικρή Giovanna πήρε το μικρόφωνο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αυτή την συγκινητική στιγμή:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share