Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανάπηρη μητέρα δεν μπορεί να χορέψει στο γάμο του γιου της - Τότε ο γαμπρός σηκώνεται και...

Απίστευτο!

14 Αυγούστου 2020 14:41
Ανάπηρη μητέρα δεν μπορεί να χορέψει στο γάμο του γιου της - Τότε ο γαμπρός σηκώνεται και...

Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, η μητέρα δεν μπορεί να συμμετάσχει όπως θα ήθελε. Οι γάμοι είναι ένα χαρούμενος γεγονός για τον εορτασμό της ένωσης δύο ανθρώπων, καθώς και των οικογενειών τους. Κάποιοι είναι παραδοσιακοί και άλλοι λιγότερο. Για τον γονέα όμως που παντρεύει το παιδί του είναι ένα σημαντικό γεγονός. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, συνηθίζεται να χορεύει ο γαμπρός με τη μητέρα του.

Αυτό ήταν ένα πρόβλημα, καθώς η μαμά του Λουκ πάσχει από πλάγια μυατροφική σκλήρυνση και αναγκαστικά χρησιμοποιεί αναπηρική καρέκλα για να μετακινείται. Αλλά ο γιος της είχε ένα σχέδιο και θα έκανε κάτι ιδιαίτερο για την αγαπημένη του μητέρα. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία γύρω από το χορό ενός γάμου που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε τη συγκινητική στιγμή που ο γαμπρός σηκώθηκε απ' το αναπηρικό καροτσάκι για να χορέψει τον πρώτο χορό με τη νύφη.

Όλη η οικογένεια συγκεντρώθηκε όταν ο Λουκ γονατίζει δίπλα της στην πίστα και αρχίζει να «χορεύει» το χορό τους μαζί. Καθώς χορεύουν με το τραγούδι «Hero» της Μαράια Κάρευ, όλοι δακρύζουν.

Η νύφη είπε ότι ήταν η πιο συγκινητική στιγμή. Δείτε και εσείς το βίντεο αυτής της απίστευτης στιγμής.

Θα συγκινηθείτε: Αυτός ο γαμπρός με αμαξίδιο ήθελε να φιλήσει τη νύφη στο πάρτι του γάμου - Αυτό που συμβαίνει αργότερα τους πάγωσε όλους

Συγκίνησε τους πάντες αυτό ο γαμπρός ο οποίος στο πάρτι του γάμου του παρά το αμαξίδιο στο οποίο κάθεται θέλησε να φιλήσει τη νύφη κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν σε αυτό το μοναδικό θέαμα!

Ο γάμος είναι μια εκδήλωση, ας πούμε, που υπάρχει πολύ συγκίνηση και συναίσθημα. Στο συγκεκριμένο γάμο η συγκίνηση χτύπησε κόκκινο. Να σας θυμίσουμε και την εξίσου συγκινητική στιγμή που έγινε σε αυτόν τον γάμο.

Ο γαμπρός βρίσκεται σε αμαξίδιο..η νύφη φιλάει τον γαμπρό και μετά έρχεται η στιγμή για το πρώτο χορό...

Αλλά πως θα συμβεί αυτό;

Δυο άντρες πάνε δίπλα στο γαμπρό και "κολλάνε" τα πόδια τους με τα πόδια του. Έτσι ο γαμπρός σηκώνεται και το ζευγάρι χορεύει το πρώτο του χορό.

Και αν ακόμα δεν έχετε συγκλονιστεί τότε δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share