Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο γάμος της χρονιάς: Η νύφη πλησιάζει το γαμπρό και... Η συνέχεια ξεπερνά κάθε φαντασία

Αδιανόητο!

13 Αυγούστου 2020 08:36
Ο γάμος της χρονιάς: Η νύφη πλησιάζει το γαμπρό και... Η συνέχεια ξεπερνά κάθε φαντασία

Ιστορίες από γάμους έχουμε δει άπειρες και όλες μας κινούν το ενδιαφέρον. Άλλες επειδή είναι άκρως συγκινητικές, άλλες επειδή είναι αστείες κι άλλες επειδή είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε πως είναι αληθινές, τρανό παράδειγμα, η νύφη που πήγε στην στην εκκλησία με ένα αποκαλυπτικό νυφικό, δείτε εδώ τα λόγια του παπά που προκάλεσαν σάλο. Ωστόσο, κάτι αντίστοιχο με την ιστορία που ακολουθεί σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν σε μία γαμήλια τελετή στη Νότιο Αφρική, όταν η προδομένη ερωμένη ενός άντρα πήγε στην εκκλησία όπου γινόταν ο γάμος με την «νόμιμη» σύντροφο και μάλιστα ντυμένη νυφούλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην εκκλησία επικράτησε χαμός με τους συγγενείς της πραγματικής νύφης να προσπαθούν να διώξουν την ερωμένη του γαμπρού, με τον τελευταίο να μοιάζει να τα έχει εντελώς χαμένα.

Τελικά, παραμένει άγνωστη η κατάληξη του περιστατικού κι αν τελικά η τελετή συνεχίστηκε κανονικά, ενώ το βίντεο από την στιγμή της «εισβολής» στην εκκλησία κάνει τον γύρο του κόσμου!

Δείτε την επεισοδιακή σκηνή:

Χαμός στο διαδίκτυο: Νύφη και γαμπρός χάλασαν το γάμο τους για έναν απίστευτο λόγο - Θα μείνετε

Νύφη και γαμπρός χάλασαν το γάμο τους για έναν απίστευτο λόγο, τον οποίο όταν διαβάσετε παρακάτω θα μείνετε με ανοικτό το στόμα! Επίσης, σε ένα ανεπάντεχο περιστατικό σε γάμο, ο γαμπρός λέει στη νύφη "πλέον είμαστε μια 3μελής οικογένεια", τότε εκείνη γυρνάει το κεφάλι και βλέπει...

Αν κάποιος πρόκειται να χαλάσει έναν γάμο, είναι συνήθως ένα αποξενωμένο μέλος της οικογένειας, ένας/μια πικραμένος/η πρώην, ή απλά κάποιος τυχαίος ξένος που θέλει να πιει δωρεάν ποτά. Ένα ζευγάρι στη Βραζιλία, ωστόσο, δέχτηκε έναν απρόσκλητο επισκέπτη...

Η Μαρίλια και ο Μάθιους Πιερόνι μόλις ξεκίνησαν την τελετή γάμου τους στο Σάο Πάολο όταν, αντί για την ίδια τη νύφη, ένα αδέσποτο σκυλί που είχε περιπλανηθεί από την καταιγίδα έξω, βγήκε από το διάδρομο και περπάτησε στο χαλί.

Το σκυλί διώχθηκε καθώς μπήκε το νεαρό ζευγάρι στον χώρο, αλλά μόλις προετοιμάζονταν να διαβάσουν τους όρκους τους, επέστρεψε – και έμεινε να κοιμάται ακριβώς πάνω από το πέπλο της Μαρίλια.

Κάποιες γυναίκες μπορεί να έχουν μπει πλήρως στο πνεύμα του γάμου σε αυτό το σημείο, αλλά η Μαρίλια επέμεινε να καλωσορίσει το κουτάβι ως επίσημο καλεσμένο, κάτι που σίγουρα ήταν. «Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα, γιατί αγαπώ τα ζώα», δήλωσε η Μαρίλια στο The Dodo.

Καθώς η νύχτα έπεφτε, οι νεόνυμφοι έψαχναν για την ξαφνική τους γνωριμία, αλλά είχε ξεφύγει απαρατήρητη. Αποφασισμένοι να πάρουν τον σκύλο ως το δικό τους, ξεκίνησε μια αναζήτηση σε όλη την πόλη για το αδέσποτο που έκλεψε τις καρδιές όλων.

Μετά από περισσότερες από μία εβδομάδες αναζήτησης σε όλη την πόλη, το ζευγάρι τελικά έλαβε τα νέα που περίμενε. Ο επισκέπτης – έκπληξη από την καλύτερη ημέρα της ζωής τους είχε βρεθεί, και αμέσως τον πήραν μαζί τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share