Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Γαμπρός λέει στη νύφη "πλέον είμαστε μια 3μελής οικογένεια" - Εκείνη γυρνάει το κεφάλι και βλέπει... - Σοκ

Απίθανη έκπληξη!

9 Αυγούστου 2020 12:11
Γαμπρός λέει στη νύφη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, μετά την ιστορία με τη νύφη που πήγε στο γάμο της με με το πιο αποκαλυπτικό νυφικό, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία που αφορά πάλι μια νύφη, η οποία έμεινε άφωνη με την έκπληξη του γαμπρού. Δε φαντάζεστε τι της έκανε.

Συγκεκριμένα, ο Τζεφ παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του, τη Τζέννα, και η μέρα του γάμου τους ήταν τέλεια. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο Τζεφ ανακοίνωσε, ότι είχε μια έκπληξη για την όμορφη νύφη, λέγοντας πως πλέον η οικογένεια αποτελούνταν από τρία άτομα.

Η Τζέννα δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει ο άντρας της, όταν σε μια ομιλία του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, είπε: "Είμαι λίγο αμήχανος, γιατί πρόκειται να κάνω μια μεγάλη έκπληξη στη Τζέννα κι εκείνη δεν ξέρει τίποτα." Στο πρόσωπο της Τζέννα φαινόταν μια αμηχανία, σαν να αναρωτιόταν: "Ποιο είναι το νέο μέλος της οικογένειας;"

Ήταν ένα κουτάβι! Ο Τζεφ έκανε έκπληξη στη Τζέννα με λαμπραντόρ ηλικίας 14 εβδομάδων, ένα σκυλί που πάντα ήθελε. Τον ονόμασαν “Bear”. Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να ξέρεις τι αγαπάει ο σύντροφός σου και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να τον κάνεις χαρούμενο.

Δείτε το βίντεο:

Νύφη φέρεται "τρελά" την ημέρα του γάμου - Στη συνέχεια ο γιατρός κοιτάζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού και βλέπει...

Ο γιατρός του Σακραμέντο, αντιμετώπισε μια πανικόβλητη νύφη την ημέρα του γάμου της. Η Κέλλυ ήταν έτοιμη να παντρευτεί, αλλά αναγκάστηκε να κάνει μια απροσδόκητη στάση στο νοσοκομείο. Με νυφικό, κότσο και όλα.

Σε αυτή την αναπαράσταση, η μητέρα της Κέλλυ είπε στο γιατρό, ότι η κόρη της βίωνε άγχος και ψευδαισθήσεις. Ίσως ήταν ο πανικός του γάμου που ξέφυγε από τον έλεγχο, ή προηγουμένως απαρατήρητα θέματα συμπεριφοράς.

Όποια και αν ήταν, η ξέφρενη μητέρα της νύφης σκέφτηκε, ότι η Κέλλυ είχε τρελαθεί και ζητούσε έναν ψυχίατρο να την αξιολογήσει εγκαίρως για το γάμο. Αλλά ο γιατρός δε νομίζε ότι ήταν ένα ψυχιατρικό πρόβλημα. Απλά, όταν η Κέλλυ είπε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, ο γιατρός της ζήτησε να μείνει ακίνητη, ενώ επιθεώρησε το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής της. "Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν", είπε.

Ανακάλυψε την πραγματική αιτία πίσω από τα παράπονα της νύφης, και όπως αποδείχθηκε, η Κέλλυ δεν ήταν τρελή. Ο γιατρός τράβηξε από το κεφάλι της μια προνύμφη αλογόμυγας μήκους ενός εκατοστού που μεγάλωνε σε ένα τραύμα στο κρανίο της. Μπλιάχ! Ελπίζουμε μόνο η κοπέλα να πρόλαβε το γάμο της!

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν οι ιστορίες, δείτε εδώ την απίστευτη ιστορία μιας νύφης, η οποία χόρευε με τον άνδρα που την έσωσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share