Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

23χρονη έγκυος παίρνει την απόφαση να κάνει έκτρωση όταν βλέπει στον υπέρηχο ότι το μωρό της αντί για πόδια είχε...

Σοκαριστικό

7 Αυγούστου 2020 12:31
23χρονη έγκυος παίρνει την απόφαση να κάνει έκτρωση όταν βλέπει στον υπέρηχο ότι το μωρό της αντί για πόδια είχε...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 23χρονη έγκυος πήρε την μεγάλη και δύσκολη απόφαση να κάνει έκτρωση όταν είδε στον υπέρηχο ότι το μωρό της ανέπτυσσε ουρά, αντί για πόδια!

Οι γιατροί διέγνωσαν το έμβρυο με σειρηνομελία ή αλλιώς γνωστό ως «Σύνδρομο της Γοργόνας». Η σειρηνομελία είναι μια σπάνια μορφή δυσπλασίας κατά την οποία τα πόδια αναπτύσσονται συγχωνευμένα.

Η 23χρονη έμαθε ότι το μωρό της δεν είχε αναπτύξει ουροδόχο κύστη και είχε υποανάπτυκτο ήπαρ. Αποφάσισε να τερματίσει την εγκυμοσύνη, όταν οι γιατροί της είπαν ότι το μωρό θα επιβίωνε για μερικές ώρες μετά τη γέννησή του.

Οι αιτίες της σειρηνομελίας είναι ακόμα άγνωστες. Η σπάνια πάθηση συμβαίνει μία φορά στις 100.000 εγκυμοσύνες. Ενώ, συγκλονίζει η ιστορία ενός 33χρονου που άφησε έγκυο την ερωμένη του και εννιά μήνες αργότερα έλαβε μια περίεργη κάρτα...

39χρονη όταν έμεινε έγκυος κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της - Αυτό που της αφαίρεσαν οι γιατροί τους έκανε να παγώσουν

39χρονη όταν έμεινε έγκυος, ήξερε πως το σώμα της θα υποστεί μεγάλες αλλαγές και κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της. Ενώ, μια 30χρονη έμεινε έγκυος τελείως απρόσμενα και τα "έριξαν" στη γάτα.

Ανακάλυψε μία κηλίδα στο μέτωπό της και πίστεψε πως οφειλόταν στις ορμόνες. Παρόλο που έμοιαζε σαν άλλη μία τεράστια φακίδα, πήγε στον δερματολόγο για να είναι σίγουρη. Αφού έκανε εξετάσεις, ακόμα και ο δερματολόγος νόμιζε πως ήταν καλοήθες, ενώ δεν ήταν.

Μία βιοψία αποκάλυψε ακριβώς το αντίθετο: ήταν μελάνωμα, μία σπάνια μορφή και πολύ επικίνδυνη μορφή δερματικού καρκίνου. Για να επιβιώσει, οι γιατροί έπρεπε να δράσουν γρήγορα: οι μυς στο μέτωπό της και ένας από τους λεμφαδένες της κοντά στο αυτί περιείχαν καρκινικά κύτταρα και έπρεπε να αφαιρεθούν.

Οι επεμβάσεις άφησαν μία μεγάλη πληγή στο μέτωπό της. Οι γιατροί πήραν δέρμα από τον μηρό της και το χρησιμοποίησαν για να καλύψουν την πληγή. Για λίγο, η Bethany έπρεπε να φοράει ένα κίτρινο σφουγγάρι στο κεφάλι της μέχρι το σώμα της να δεχτεί το μεταμοσχευμένο δέρμα.

Στο μεταξύ, για να σταματήσει την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων, έκανε ανοσοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Όσο έκανε τις θεραπείες, συνεχώς σκεφτόταν τα παιδιά της και πως έπρεπε να επιβιώσει για εκείνα. Τώρα οι κόρες της είναι 2 και 5 ετών και όλη τους η οικογένεια βρίσκεται σε καλή υγεία.

Ελπίζει να δουν και άλλοι την ιστορία της και να προλάβουν μία παρόμοια κατάσταση. Εάν δεν είχε κοιτάξει την κηλίδα της όταν ήταν ακόμα νωρίς, πιθανώς να μην ήταν εδώ τώρα. Πρέπει πάντα να κοιτάμε μία ελιά όταν αλλάζει ή όταν αποκτούμε μία καινούργια κηλίδα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share