Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Νύφη έχασε τα μαλλιά της εξαιτίας ασθένειας - Ο λόγος που αρνήθηκε να βάλει περούκα στον γάμο της; Συγκλονιστικός!

Μια ανατριχιαστική ιστορία

1 Αυγούστου 2020 15:28
Νύφη έχασε τα μαλλιά της εξαιτίας ασθένειας - Ο λόγος που αρνήθηκε να βάλει περούκα στον γάμο της; Συγκλονιστικός!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για τις περισσότερες νύφες είναι αυτονόητο ότι την ημέρα του γάμου τους θα έχουν τέλεια μαλλιά και μακιγιάζ που θα ταιριάζουν με το νυφικό τους. Ωστόσο, μία νύφη που έχασε τα μαλλιά της εξαιτίας της ασθένειάς της, αρνήθηκε να βάλει περούκα στον γάμο της! Με τον λόγο να συγκλονίζει!

Η Kylie διαγνώστηκε με αλωπεκίαση, ένα αυτοάνοσο νόσημα που οδηγεί σε πλήρη απώλεια μαλλιών. Στην αρχή φορούσε περούκες και σκουφάκια, αλλά αποφάσισε να το αποδεχτεί, παρά να ιδρώνει και να αισθάνεται άβολα προσπαθώντας να το κρύψει. Επίσης, δραματική είναι η ιστορία μιας 25χρονης νύφης με καρκίνο που παντρεύτηκε στο νοσοκομείο.

«Όταν έχασα τα μαλλιά μου, είχα εστιάσει τόσο σε αυτό που είχα χάσει και όχι σε αυτό που είχα κερδίσει. Είχα κερδίσει την ικανότητα να αγαπώ επιτέλους τον εαυτό μου.»

Νύφη έχασε τα μαλλιά της εξαιτίας της ασθένειάς της

Από το 2005 που ξύρισε το κεφάλι της, δεν έχει αφήσει τίποτα – και κανέναν – να την κρατήσει πίσω. Και όταν είπε το «ναι» στον αρραβωνιαστικό της, ήξερε ότι δεν θα φορούσε περούκα.

«Πραγματικά το απολαμβάνω να ξεχωρίζω και να είμαι διαφορετική», λέει. «Η απώλεια μαλλιών δεν σημαίνει ότι δεν είσαι υγιής ή ότι είσαι άσχημος. Δεν είμαι άρρωστη. Απλά είμαι πιο δυνατή.»

Έτσι, τον Οκτώβριο του 2016, η Kylie παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της – και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, ήταν εντυπωσιακότατη. Όσο για τους ανθρώπους που προσπαθούν να αποδεχτούν την δική τους απώλεια μαλλιών, η Kylie είπε:

«Αν είστε εκεί έξω χωρίς μαλλιά, αυτό σημαίνει ότι γίνεστε πιο δυνατοί. Αν το έχετε αποδεχτεί, είστε πιο δυνατοί. Τελεία.»

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share