Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

25χρονη νύφη με καρκίνο παντρεύτηκε στο νοσοκομείο - Πέθανε μόλις ένα μήνα μετά το γάμο (Video)

Τσακίζει κόκαλα η ιστορία

22 Ιουλίου 2020 20:12
25χρονη νύφη με καρκίνο παντρεύτηκε στο νοσοκομείο - Πέθανε μόλις ένα μήνα μετά το γάμο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

25χρονη νύφη με καρκίνο παντρεύτηκε στο νοσοκομείο. Πέθανε μόλις ένα μήνα μετά το γάμο. Η 25χρονη Τας Γιανγκ στην αρχή ένιωσε έντονο πόνο στα πλευρά, αφού σήκωσε κάποιες βαριές κούτες, τον περασμένο Δεκέμβρη. Όμως ο πόνος επέμεινε και τον Μάη η νεαρή κοπέλα τελικά διαγνώστηκε με καρκίνο. Ενώ, ένας 35χρονος παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι. Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την φωτογραφία θα θα σας προκαλέσει ανατριχίλα...

Ο τότε απλά σύντροφός της, ο 33χρονος Σάιμον Γιανγκ, μόλις έμαθε ότι η κοπέλα του πάσχει από σάρκωμα κυττάρων ατράκτου της έκανε αμέσως πρόταση γάμου, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά αφότου βγήκε η διάγνωση.

Είχαν γνωριστεί μόλις πέρσι τον Ιούλη κατά τη διάρκεια ραντεβού στα τυφλά και τελικά παντρεύτηκαν 4 μέρες αφού βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Τας, χάρη σε ειδική άδεια από το νοσοκομείο του Σαουθάμπτον.

Σκόπευαν στον μήνα του μέλιτος να παρακολουθήσουν το Βόρειο Σέλας, αλλά μιας κι αυτό ήταν αδύνατομ, ο Σάιμον τα πρόβαλε στο ταβάνι του θαλάμου του νοσοκομείου.

Η Τας πέθανε μόλις ένα μήνα αργότερα, στις 25 Ιούνη, με τον Σάιμον να μην λείπει στιγμή από το πλευρό της.

Posted by Simon Young on Friday, July 17, 2020

«Εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο την κάθε στιγμή που είχαμε. Η μέρα του γάμου μας ήταν στ’ αλήθεια η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου» ανέφερε ο Σάιμον στη βρετανική «The Sun».

Posted by Simon Young on Monday, May 25, 2020

«Επειδή εκείνη την ημέρα δεν μας ένοιαζε για τη διάγνωση της Τας. Παντρευόμασταν και μόνο αυτό είχε σημασία» είπε ο συντετριμμένος σύζυγος.

«Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο στο πρόσωπό της».

Dear friends and family, I have some heartbreaking news to share. This message is from myself and the Longhurst family....

Posted by Simon Young on Thursday, June 25, 2020

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share