Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

35χρονος παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι - Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την φωτογραφία θα θα σας προκαλέσει ανατριχίλα...

Σοκ

22 Ιουλίου 2020 18:33
35χρονος παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι - Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την φωτογραφία θα θα σας προκαλέσει ανατριχίλα...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

35χρονος παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι. Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την φωτογραφία θα θα σας προκαλέσει ανατριχίλα...

Το λαμπερό χαμόγελο της 4χρονης Abby κρύβει μια τρομακτική πραγματικότητα: έχει οξεία λεμφική λευχαιμία, μια μορφή καρκίνου που επηρεάζει κυρίως τα παιδιά. Νοσηλεύεται στο Melodies Center for Childhood Cancers, μια εξειδικευμένη κλινική στην Νέα Υόρκη. Ενώ, ένας πατέρας αποφάσισε να βγάλει φωτογραφία την κορούλα του, αλλά δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα σοκάρει...

Παρ’όλο που παλεύει για την ζωή της, παραμένει αισιόδοξη ενώ η ασθένεια επηρεάζει την υγεία της. Υπάρχει όμως μια ακτίνα ελπίδας: η Abby έχει γίνει φίλη με τον αγαπημένο της νοσοκόμο, τον Matt Hickling. Την επισκέπτεται καθημερινά για να της κάνει ενέσεις. Της αρέσει τόσο πολύ ο Matt που θα ήθελε να τον παντρευτεί.

Η Abby είπε στην μαμά της για τα σχέδια της για γάμο και της εξήγησε ότι στην επόμενη επίσκεψη του σχεδίαζε να του προσφέρει δαχτυλίδι. Όταν ο Matt έμαθε τα σχέδια της μικρής, είχε αμέσως μια πανέξυπνη ιδέα. Ήξερε πόσο θα της ανέβαζε το ηθικό, γι’αυτό ξεκίνησε να σχεδιάζει έναν “γάμο” για την Abby.

Με λίγη βοήθεια από τους συναδέλφους τους, ο Matt άρχισε να σχεδιάζει έναν γάμο-έκπληξη για την επόμενη ημέρα. Η Abby φόρεσε ένα όμορφο φόρεμα και ο Matt μια μπλούζα που μοιάζει με κοστούμι.

Όταν η Abby μπήκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, είδε πέταλα λουλουδιών και τους καλεσμένους να τραγουδάνε. Εκείνη τη μέρα ξέχασε εντελώς την αρρώστια της για μια στιγμή. “Με δέχεσαι για σύζυγο σου;” ρώτησε ο Matt. “Ναι!” απάντησε η μικρή νύφη και αγκάλιασε τον νοσοκόμο.

Οι δυο τους αντάλλαξαν δαχτυλίδια-καραμέλες και, σύμφωνα με το έθιμο, τάισαν ο ένας τον άλλο τούρτα. Ο Matt έγραψε για την “ημέρα του γάμου” του: “Ελπίζω ότι αυτή θα είναι μια μέρα που η Abby και οι γονείς της θα θυμούνται για πάντα και με την οποία θα χαμογελάνε στις δύσκολες στιγμές! Για μένα πάντως έτσι είναι!”

Ο Matt έδωσε στην αγαπημένη του ασθενή ακόμα και ένα διακοσμημένο αυτοκινητάκι το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει α λα Σταχτοπούτα. Ειλικρινά, αυτός ο νοσοκόμος είναι από τους καλύτερους στον πλανήτη. Έκανε πραγματικά τα πάντα για να βοηθήσει την Abby να ξανασταθεί στα πόδια της. Η αισιοδοξία είναι πολύ σημαντική γι’αυτούς τους μικρούς, γενναίους ασθενείς, αφού συχνά δεν κατανοούν πλήρως την κατάσταση.

Αυτή η ιστορία συνέβη τον Δεκέμβριο του 2015, αλλά χαιρόμαστε που μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι η μητέρα της Abby είπε για την πρόοδο της:

“Τα πάει υπέροχα! Συνεχίζουμε ακόμα την θεραπεία μέχρι τον Οκτώβριο και θα πάει νηπιαγωγείο το φθινόπωρο.” Της ευχόμαστε τα καλύτερα! Θα είναι σίγουρα η μόνη που θα μπορεί να δείχνει τις φωτογραφίες του γάμου της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share