Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Το μαθηματικό τεστ που το 95% δεν μπορεί να λύσει - Εσύ θα τα καταφέρεις;

Μια προσπάθεια θα σας πείσει!

6 Ιουνίου 2020 20:36
Το μαθηματικό τεστ που το 95% δεν μπορεί να λύσει - Εσύ θα τα καταφέρεις;
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Το γύρο των social media κάνει ένα μαθηματικό τεστ με το 95% να μην μπορεί μόνο να το λύσει καθώς χρειάζεται και αρκετή παρατηρητικότητα για να λυθεί.

Με μια πρώτη ματιά φαίνεται απλό αλλά δεν είναι. Μπορείτε να βρείτε την λύση; Επίσης, κάντε και το τεστ παρατηρητικότητας με τα χρυσόψαρα.

Δείτε την απάντηση παρακάτω.

undefined

Απάντηση:

Μάλλον δεν προσέξατε ότι στην τρίτη σειρά υπάρχει διπλή σκούπα, ότι στην τελευταία η μάγισσα δεν κρατάει ούτε σκούπα, ούτε ραβδί και ότι υπάρχει διπλό ραβδί με αστέρι. Άρα η μάγισσα ισούται με 5, το ραβδί με 7 και η σκούπα με 3. Και επειδή ο πολλαπλασιασμός προηγείται της πρόσθεσης, το αποτέλεσμα είναι 73.

Γάτα ή σκύλος: Το πρώτο ζώο που θα δεις αποκαλύπτει τα πάντα για τον χαρακτήρα σας

Γάτα ή σκύλος: Το να βρίσκει κανείς στοιχεία για την προσωπικότητα του ήταν πάντα συναρπαστικό. Η χειρομαντία για παράδειγμα, είναι μια αρχαία παράδοση όπου ένα μέντιουμ κοιτάζει την παλάμη σας και προβλέπει το μέλλον σας. Δείτε και το αντίστοιχο τεστ με το άλογο.

Γάτα ή σκύλος: Τεστ προσωπικότητας

Φυσικά, όλα αυτά δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψιν, αλλά μπορεί ακόμα να είναι συναρπαστικό να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας ή το μέλλον σας.

Στη σύγχρονη εποχή, τα online τεστ προσωπικότητας έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και δεν αποτελεί έκπληξη το πώς το Διαδίκτυο έχει εξελιχθεί σε πλατφόρμα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης.

Το παρακάτω τεστ έχει εξαπλωθεί στο διαδίκτυο πάρα πολύ τελευταία. Την άλλη μέρα έφτασε σε έναν από τους συναδέλφους μου.

Βλέπεις πρώτα δύο γάτες ή ένα σκύλο;
Παρακάτω βλέπουμε μια εικόνα – αλλά οι λόγοι πίσω από το ποιο βλέπετε πρώτο είναι ενδιαφέροντες. Η εικόνα περιέχει διάφορες φιγούρες.

Μερικοί βλέπουν πρώτα δύο γάτες, ενώ άλλοι παρατηρούν πρώτα το σκυλί. Αυτό που βλέπετε πρώτα θα σας πει κάτι για την προσωπικότητά σας.

Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα και απαντήστε – τι βλέπετε πρώτα;

undefined

Οι εξηγήσεις είναι μετά την εικόνα.

Γάτα ή σκύλος: Βλέπετε πρώτα τις γάτες;
Εάν το πρώτο πράγμα που βλέπετε είναι δύο γάτες τότε είναι πολύ πιθανό να είστε ανεξάρτητο άτομο. Δεν χρειάζεστε άλλους ανθρώπους και επιλέγετε προσεκτικά την παρέα σας.

Η ανάληψη οποιασδήποτε δουλειάς σας καθορίζει πολύ σοβαρά, και έχετε μια ανεπτυγμένη δημιουργική πλευρά.

Μπορεί να θεωρήσουν ότι είστε λίγο πεισματάρης, ωστόσο δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για εσάς.

Γάτα ή σκύλος: Βλέπετε πρώτα το σκύλο;

Είστε πιθανώς ένα πολύ κοινωνικό άτομο. Νιώθετε υπέροχα στην παρέα των πολλών φίλων σας.

Δεν έχετε πρόβλημα να συζητήσετε ευαίσθητα θέματα ή να μοιραστείτε τις απόψεις σας με άλλους. Ακόμα κι έτσι, είστε πολύ ταπεινοί και προσγειωμένοι άνθρωποι.

Τι είδατε πρώτα; Κατάφερε να προβλέψει ποιος είστε ως άτομο;

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share