Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μπορείτε να βρείτε το χρυσόψαρο ανάμεσα στα ψάρια - κλόουν; Οι περισσότεροι απέτυχαν

Έχει γίνει viral

22 Μαΐου 2020 13:44
Μπορείτε να βρείτε το χρυσόψαρο ανάμεσα στα ψάρια - κλόουν; Οι περισσότεροι απέτυχαν

Ένα δύσκολο νέο τεστ παρατηρητικότητας προκαλεί τους παίκτες να βρουν ένα χρυσόψαρο που κρύβεται ανάμεσα στα ψάρια κλόουν. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Ο Ούγγρος εικονογράφος Γκέρτζελι Ντουντάς, γνωστός ως Dudolf, δημοσίευσε το τεστ παρατηρητικότητας στον ιστότοπό του και στη σελίδα του στο Facebook, και σε προκαλεί.

Οι παίκτες καλούνται να εντοπίσουν το μοναδικό χρυσόψαρο στο βυθό του ωκεανού, και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί, μιας και είναι σχεδόν ένα με τα υπόλοιπα. Το δύσκολο τεστ έχει κοινοποιηθεί πάνω από 2.000 φορές στο Facebook.

Ο Γκέρτζελι Ντουντάς έχει επί του παρόντος περισσότερους από 158.000 θαυμαστές, που ανταγωνίζονται μεταξύ τους, για να λύσουν το γρίφο του το γρηγορότερο δυνατό. Αν σας φάνηκε εύκολο και το λύσατε μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά σε αυτό εδώ, που έχει δυσκολέψει τους πάντες.

Μπορείτε να εντοπίσετε ποιο κεφάλι ανήκει στο κάθε άλογο; Το 98% των ανθρώπων απέτυχε!

Ένα τεστ για πολύ παρατηρητικούς που θα σας κάνει να "σπάσετε" το κεφάλι σας, μέχρι να βρείτε την λύση. Μπορείτε να βρείτε ποιο κεφάλι ανήκει σε κάθε άλογο;

Ακόμη ένα κουίζ οφθαλμαπάτης ή κάτι σαν τεστ παρατηρητικότητας έχει κάνει την εμφάνιση του στο διαδίκτυο και προκαλεί χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως. Μετά από αυτό το τεστ που σας καλεί να βρείτε πόσα άλογα υπάρχουν στην φωτογραφία, έχουμε και αυτό παρακάτω.

Αυτή την φορά θα δούμε μια εικόνα με δυο άλογα και θα προσπαθήσουμε να σκεφτούμε λίγο ποιο κεφάλι ανήκει σε κάθε άλογο.

Ποιο κεφάλι ανήκει σε κάθε άλογο; Εμείς επειδή δεν θέλουμε να παιδεύεστε και πολύ σας δίνουμε την λύση για να δείτε εάν πραγματικά το μυαλό σας το βρήκε σωστά.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share