Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μπορείτε να βρείτε τα ροζ παπούτσια σε λιγότερο από 15 δεύτερα; Το 90% των ανθρώπων έχει αποτύχει

Δοκιμάστε το

29 Απριλίου 2020 13:48
Μπορείτε να βρείτε τα ροζ παπούτσια σε λιγότερο από 15 δεύτερα; Το 90% των ανθρώπων έχει αποτύχει

Αυτό το νέο τεστ παρατηρητικότητας θα σας κάνει να σπαζοκεφαλιάσετε μέχρι να βρείτε την λύση. Μπορείτε να εντοπίσετε τα ροζ παπούτσια μπαλέτου σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα; Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Η εικόνα, που δημιουργήθηκε από τον Χάρλεκουιν Φλόρς πριν από τη Διεθνή Ημέρα Χορού στις 29 Απριλίου, προκαλεί ανθρώπους σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο να βρουν δύο παπούτσια μπαλέτου κρυμμένα μέσα στην ομάδα των χορευτών.

Αλλά με εκατοντάδες ροζ και μαύρες φούστες, μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε πρώτα. Το τρέχον ρεκόρ ανέρχεται στα εντυπωσιακά 15 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να το ξεπεράσετε; Αν σας φάνηκε εύκολο δείτε εδώ ακόμα ένα με μια μέλισσα, που πρέπει να εντοπίσετε μέσα σε έναν κάμπο.

Δείτε την λύση:

Το 90% των ανθρώπων δεν κατάφερε να λύσει τον λαβύρινθο σε 18 δεύτερα- Ποια γάτα θα φτάσει πρώτη στο φαγητό;

Αυτός ο λαβύρινθος σας προκαλεί να επιλύσετε ποια από αυτές τις τρεις γάτες θα φτάσει πρώτα στο μπολ με το φαγητό - και είναι εκπληκτικά δύσκολο. Δείτε το τεστάκι στο Athensmagazine.gr

Το μπερδεμένο παζλ λαβύρινθος, που δημιουργήθηκε από τη βρετανική μάρκα Natures Menu, έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το μυαλό σας απασχολημένο. Το παζλ σηματοδοτήσει τον Εθνικό Μήνα Κατοικίδων αυτόν τον Απρίλιο.

Τα τεστ παρατηρητικότητας με ζώα είναι η καλύτερη επιλογή, και τα επιλέγουν πολλοί για να περάσουν την ώρα τους, για αυτό σας έχουμε ακόμα ένα πάλι με γάτες, αν μπορέσετε να λύσετε το παρακάτω, Οι εικονογράφοι πίσω από το λαβύρινθο ισχυρίζονται ότι το τρέχον ρεκόρ για την επίλυσή του ανέρχεται στα 18 δευτερόλεπτα. Λοιπόν, μπορείτε να το λύσετε πιο γρήγορα;

Πηγαίντε προς τα κάτω για την αποκάλυψη...

Ενώ πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουν κλειστεί σπίτι με γάτες, το εικονικό μυστήριο απαιτεί βαθιά συγκέντρωση για να λύσει ποιο από αυτά τα τρία γατάκια θα είναι το πρώτα που θα φάει. Εάν αγωνίζεστε να λύσετε το παζλ, σκεφτείτε ποιο από τα ζώα έχει την πιο ευθεία διαδρομή προς το φαγητό.

Και αν προσπαθείτε ακόμα να βρείτε την απάντηση, πηγαίντε προς τα κάτω για να δείτε τη διαδρομή που επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share