Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δείτε για πρώτη φορά το πέος ενός λιονταριού!

Το κλικ με δική σας ευθύνη!

13 Δεκεμβρίου 2019 14:50
Δείτε για πρώτη φορά το πέος ενός λιονταριού!

Έχετε δει ποτέ το πέος ενός λιονταριού; Το Athensmagazine.gr σας έχει δύο φωτογραφίες!

Οι φωτογραφίες που βρήκαμε, είναι σίγουρο ότι θα σας σοκάρουν. Ωστόσο, εμείς σας τις παρουσιάζουμε για να σας "λυθεί" η απορία, όπως κάναμε και με το πέος ενός πύθωνα.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr με δική σας ευθύνη:

Ανατριχιαστικό: Η σπάνια στιγμή που λέαινες προσπαθούν να σκοτώσουν αρσενικό λιοντάρι!

Ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο εντόπισε φακός, με λέαινες να προσπαθούν να σκοτώσουν λιοντάρι σε πάρκο της Βρετανίας!

Μετά το τρομερό βίντεο που σας παρουσιάσαμε χτες με τον εκπαιδευτή και τα λιοντάρια, σήμερα το πάμε σε λίγο πιο... σκληρές εικόνες! Το αρσενικό δείχνει εξαντλημένο καθώς δέχεται τις ομαδικές επιθέσεις των θηλυκών ενώ πιστεύεται πως είναι ο αρχηγός της αγέλης.

Οι εικόνες δείχνουν ότι το αρσενικό βρυχάται καθώς τουλάχιστον εννέα θηλυκά το έχουν ακινητοποιήσει και το δαγκώνουν. Φύλακες του πάρκου καλούνται στο σημείο και προσπαθούν να επέμβουν. Τελικά καταφέρνουν να διώξουν τις λέαινες με τη χρήση πυροσβεστήρα.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί τα ζώα επιτέθηκαν στο αρσενικό, αλλά πιστεύεται πως τα θηλυκά συχνά σκοτώνουν ένα ηλικιωμένο ή άρρωστο αρσενικό όταν πιστεύουν ότι πλέον είναι ανίκανος για αρχηγός και θέλουν να τον αντικαταστήσουν.

14 λιοντάρια πετυχαίνουν έναν μικρό ελέφαντα! Η συνέχεια; Θα σας αφήσει άφωνους!

Επειδή έχουμε καταλάβει την αδυναμία που έχετε στα θέματα με ζώα το Athensmagazine.gr σήμερα σας φέρνει την μάχη ενός ελέφαντα με 14 λιοντάρια!

Το video αυτό αποδεικνύει πως και οι αδύναμοι αν το θέλουν μπορούν να νικήσουν…Ένας μικρός ελέφαντας βγαίνει νικητής μετά από επίθεση 14 λιονταριών… Ένα βίντεο ακόμα που είχατε λατρέψει ήταν το λιοντάρι που έσυρε μια 22χρονη!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share