Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Λιοντάρι έσυρε μια 22χρονη και την αποτελείωσε. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

Απίστευτο!

30 Νοεμβρίου 2019 06:59
Λιοντάρι έσυρε μια 22χρονη και την αποτελείωσε. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

Ένα λιοντάρι, έσυρε και αποτελείωσε μια 22χρονη κοπέλα. Ο λόγος που το έκανε πραγματικά θα σας αφήσει όλους άφωνους.

Μια αληθινή ιστορία...

Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι αντικρίζει έναν άνδρα μέσα στο κλουβί! Δευτερόλεπτα μετά οι εικόνες... σοκάρουν!

Στο Ζωολογικό Κήπο του Μπέρλινγκτον της Βόρειας Καρολίνας υπήρξε ένα θλιβερό περιστατικό (πριν καιρό) που κόστισε τη ζωή σε μία 22χρονη εκπαιδευόμενη κοπέλα.

Ένα 15χρονο λιοντάρι, είχε μπει στο κλουβί του, όμως η πόρτα του κλουβιού δεν είχε κλείσει καλά και είχε μπλοκάρει, καθώς μία μπάλα εμπόδιζε την πόρτα να κλείσει καλά. Οι φύλακες δεν το αντιλήφθηκαν αμέσως και αυτό ήταν αρκετό για το λιοντάρι.

Βγήκε αμέσως από το κλουβί και πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει άρπαξε από τον αστράγαλο την 22χρονη Αλεξ Μπλακ που αιφνιδιασμένη σύρθηκε στο κλουβί του ζώου. Οι φύλακες τότε ακούγοντας τις φωνές τη άτυχης κοπέλας, προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή του λιονταριού ανεπιτυχώς..

Το λιοντάρι συνέχισε να τραβά την Μπλακ, τη φορά αυτή από το λαιμό και την κατασπάραξε, έστω και αν οι φύλακες έριχναν αναισθητικά βέλη στο ζώο. Ακολούθως το πυροβόλησαν οκτώ φορές και το σκότωσαν. Όμως αυτό δεν έσωσε την κοπέλα,η οποία πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία λόγω των τραυμάτων της στο λαιμό.

Λιοντάρι πηδάει πάνω στον εκπαιδευτή. Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα...

Θα σας κοπεί η ανάσα μόλις μάθετε τι έκανε το λιοντάρι, όταν πήδηξε πάνω στον εκπαιδευτή...

Μπορεί να πιστεύουμε ότι τα λιοντάρια μπορούν να μας κάνουν μόνο κακό, ωστόσο με αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω θα πάθετε πλάκα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι μονομαχεί με πύθωνα: Δευτερόλεπτα αργότερα συμβαίνει το απίστευτο!

Υπάρχουν λιοντάρια τα οποία είναι εκπαιδευμένα τόσο καλά που δεν μπορούν να μας βλάψουν. Έτσι είναι και το λιοντάρι της φωτογραφίας.

Ένας εκπαιδευτής παίζει με ένα λιοντάρι το οποίο πηδάει επάνω του με σκοπό να τον...αγκαλιάσει. Και μπορεί το ζώο να έχει φιλικές διαθέσεις, δεν παύει όμως να είναι τρομακτικό.

Λιοντάρι εναντίον ... λιονταριού: Μάχη γιγάντων μέχρι θανάτου!

Το μεγαλείο της φύσης! Ότι το λιοντάρι είναι ο βασιλίας του ζωϊκού βασλειού το γνωρίζαμε!

Τι συμβαίνει όταν δύο λιοντάρια μονομαχούν μέχρι θανάτου; Τι συμβαίνει καθημερινά στις ζούγκλες της Αφρικής;

Για ποιο λόγο δύο λιοντάρια να φτάσουν στα άκρα; Δείτε στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr μια απίστευτη μάχη!

Λιοντάρι ορμάει στον 50χρονο θηριοδαμαστή του. Όλοι έμειναν άφωνοι με αυτό που είδαν...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share