Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τύπος παίρνει μια μπάλα και πάει μπροστά από ένα λιοντάρι! Λίγο μετά συμβαίνει κάτι απίθανο!

Ανατριχιαστικό βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο!

11 Δεκεμβρίου 2019 07:36
Τύπος παίρνει μια μπάλα και πάει μπροστά από ένα λιοντάρι! Λίγο μετά συμβαίνει κάτι απίθανο!

Η μαγεία του ζωϊκού βασιλείου περνάει κάθε προηγούμενο με το βίντεο που ακολουθεί! Ένας άνδρας πάει μπροστά από λιοντάρια να παίξει μπάλα! Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!

Μετά την μάχη που σας παρουσιάσαμε χτες ανάμεσα σε λιοντάρια και κροκόδειλο σήμερα σας έχουμε ένα πιο... γλυκό βίντεο!

Ο εικονιζόμενος εκπαιδευτής άγριων ζώων και υπάλληλος ζωολογικού κήπου στη Νότιο Αφρική Kevin Richardson έχει έναν μοναδικό τρόπο να… μαγέψει τα άγρια ζώα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τολμάει και παίζει ποδόσφαιρο με τα άγρια λιοντάρια. Καλά διαβάσατε… Επιχειρεί να προσπεράσει τα άγρια ζώα σαν άλλος… Λιονέλ Μέσι!

Και μάλιστα θα καταφέρει να βγει από την... μάχη ζωντανός! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αυτός ο σκαντζόχοιρος συναντάει ξαφνικά 17 λιοντάρια: Η συνέχεια; Σοκαριστική!

Οι μάχες στο ζωϊκό βασίλειο πολλές φορές κόβουν την ανάσα και είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικές! Μετά από εκείνη με τον ιπποπόταμο κόντρα σε 5 λιοντάρια σας έχουμε σήμερα μάχη σκαντζόχοιρου με 17 λιοντάρια; Τι λέτε;

"Ο ισχυρότερος τρώει τον πιο αδύναμο": αυτός είναι ο πιο σκληρός και απαράβατος νόμος της ζούγκλας...

Και όμως, υπάρχουν εξαιρέσεις!

Το αποδεικνύει ο σκαντζόχοιρος του παρακάτω βίντεο, που όπως φάνηκε το έλεγε η καρδούλα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Londolozi Game Reserve, ένα ιδιωτικό καταφύγιο, κοντά στο Kruger National Park, στη Νότια Αφρική.

Ο φακός του Lucien Beaumont κατέγραψε την άνιση, αλλά γενναία μάχη ενός σκαντζόχοιρου με... 17 λιοντάρια, τα οποία τον είχαν περικυκλώσει και έψαχναν να βρουν ένα ευάλωτο σημείο, ώστε να επιτεθούν.

Άφησαν 2 κουτάβια μέσα στο κλουβί με το λιοντάρι - Η αντίδραση του λιονταριού είναι δεν σίγουρα αυτή που περιμένατε!

Άφησαν 2 κουτάβια μέσα στο κλουβί με το λιοντάρι... Δείτε την αντίδραση του λιονταριού που έγινε παγκόσμιο viral!

Τα σκυλιά είναι άμεσα αναγνωρίσιμα λόγω του μοναδικού τους σχήματος. Το μικρό τους ύψος και το εξαιρετικά μακρύ σώμα τους του κάνει να μοιάζουν πολύ με ένα hot dog, που σημαίνει ότι κερδίζουν το βραβείο για την πιο λατρεμένη φυλή σκύλου!

Αυτά τα χαριτωμένα σκυλάκια μπορεί να φαίνονται πολύ μικρά για να θεωρηθούν ως πραγματική απειλή για τους άλλους, αλλά μην το πείτε αυτό στην Άμπι , το σκύλο που σκέφτεται ότι είναι πιο σκληρός και από ένα λιοντάρι. Η Άμπι ζει σε πάρκο άγριας φύσης στην Οκλαχόμα, οπότε ξέρει ακριβώς πόσο δυνατά και τρομακτικά είναι τα λιοντάρια που ζουν εκεί.

Παρόλο που η σκυλίτσα Άμπι περιβάλλεται συνεχώς από λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες, δεν ανησυχεί για το αν θα γίνει το απόγευμα τους σνακ.

Στην πραγματικότητα, τριγυρίζει γύρω από αυτά τα πλάσματα που είναι σημαντικά μεγαλύτερα από ότι εκείνη και είναι πολύ αγαπητή.

Ούτε ο Μποντίντερ, το μεγάλο λιοντάρι που ζει στο πάρκο άγριων ζώων, μπορεί να αποτρέψει την Άμπι από τη διασκέδαση της. Σίγουρα δεν φοβάται να μπει στο περίγυρο του.

Για κάποιο λόγο, ο Μποντίντερ τα βρίσκει με την Άμπι και θα μπορούσαμε να πούμε ότι την συμπαθεί πολύ. Λένε ότι τα αντίθετα έλκονται και φαίνεται ότι η παροιμία ισχύει σε αυτούς τους δύο.

Αποδεικνύεται ότι το μεγάλο αρπακτικό και η μικρή χαριτωμένη σκυλίτσα έχουν κάτι κοινό, και οι δύο πιστεύουν ότι είναι το αφεντικό του άλλου!

Ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούν όταν είναι μαζί είναι εκπληκτικός! Η συνάντηση της Άμπι και του Bonedigger είναι το κάτι άλλο, κάτι που δεν έχετε δει ποτέ!

Δεν το περιμένατε αυτό! Δεν θα πιστέψετε τι πρόκειται να δείτε.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε την εκπληκτική αλληλεπίδραση μεταξύ του μεγάλου λιονταριού και του μικρού σκυλιού!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share