Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ιπποπόταμος αναζητά νερό και πέφτει πάνω σε 5 λιοντάρια: Η συνέχεια; Σοκαριστική!

Ανατριχιαστικές εικόνες!

7 Δεκεμβρίου 2019 08:27
Ιπποπόταμος αναζητά νερό και πέφτει πάνω σε 5 λιοντάρια: Η συνέχεια; Σοκαριστική!

Oι μάχες στο ζωϊκό βασίλειο προκαλούν δες και ανατριχίλα! Όπως και αυτή ανάμεσα σε έναν ιπποπόταμο και 5 λιοντάρια! Ποιος πιστεύετε ότι κερδίζει;

Συγκεκριμένα Νερό αναζητούσε ο ιπποπόταμος που είχε τραυματιστεί σε σύγκρουση με άλλον ιπποπόταμο, όταν τον εντόπισαν δύο λιοντάρια που βρίσκονταν κοντά σε νερό. Επιτίθενται και όταν ο ιπποπόταμος τους απωθεί καλούν ενισχύσεις και εμφανίζονται τρεις λιονταρίνες,

Το σοκαριστικό βίντεο τραβήχτηκε σε πάρκο στη Νότια Αφρική από 28χρονο φύλακα, που όπως τονίζει στην περιγραφή, πρόκειται για πρωτόγνωρο θέαμα, πιο πρωτόγνωρο και από την μάχη λιονταριού με πύθωνα!

Τα θηρία ορμούν στην πλάτη του τραυματισμένου ζώου που καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να φθάσει στο νερό. Όμως ο ιπποπόταμος είναι αποφασισμένος να ζήσει και με γενναιότητα δείχνει τα δόντια του στα πέντε λιοντάρια απωθώντας τα όλα και καταφέρνει να πιει νερό με την ησυχία του καθώς μετά την ήττα τα λιοντάρια αποχωρούν.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λιοντάρι πλησιάζει αυτή την γάτα στο παράθυρο! Δευτερόλεπτα μετά γίνεται αυτό που δεν φαντάζεστε! (video)

Μόλις δείτε τι συμβαίνει όταν αυτό το λιοντάρι πλησιάζει στο παράθυρο την γάτα θα κλάψετε! Δεν γίνεται...

Συγκεκριμένα ο βουνίσιο λιοντάρι που είναι γνωστό και ως puma ή cougar και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γάτα στην Αμερική πίσω από το Jaguar. Βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με κανονικό λιοντάρι, το οποίο σε οποιαδήποτε μάχη βγαίνει νικητής, όπως και κόντρα σε γκνου!

Θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει όλο το δυτικό ημισφαίριο αλλά η παρέμβαση των ανθρώπων τα έχει κάνει να μειωθούν σημαντικά.

Συνήθως είναι πιο δεμένα με τις εξημερωμένες γάτες παρά με τα άλλα αιλουροειδή. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια γάτα να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο λιοντάρι σε μια επίδειξη θάρρους.

Η μικρή γάτα παραμένει ακλόνητη δείχνοντας την κυριαρχία της και χωρίς να αποσπάτε η προσοχή της ενώ το λιοντάρι μοιάζει απορροφημένο και είναι προφανές ότι θέλει να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού. Η εμφάνιση των ανθρώπων το έκαναν τελικά να υποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα κλάψετε από τα γέλια:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share