Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Ανατριχιαστικό: Δείτε για πρώτη φορά το πέος ενός πύθωνα!

Προσοχή, σκληρή εικόνα!

12 Δεκεμβρίου 2019 14:19
Ανατριχιαστικό: Δείτε για πρώτη φορά το πέος ενός πύθωνα!

Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές πως κάνει έρωτα ένα φίδι! Που κρύβει το πέος του; Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση!

Πάντα λέμε ότι δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα, σωστά; Στην περίπτωση του πύθωνα, δύο… κεφάλια είναι καλύτερα από ένα. Τα φίδια αυτά έχουν ένα πέος σχήματος Υ και κατά τη διάρκεια της πράξης χρησιμοποιούν μόνο το ένα άκρο του οργάνου, εναλλάσσοντας τα άκρα από πράξη σε πράξη.

Συχνά, τα δύο άκρα έχουν εγκοπές ή «γάντζους» για να αγκιστρώνονται στο θηλυκό – μην τους φύγει κιόλας.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία στο Athensmagazine.gr με δική σας ευθύνη:

Πέος πύθωνα

Ανατριχιαστική μάχη επιβίωσης: Aφρικανικός ασβός εναντίον πύθωνα και δύο τσακαλιών! (Video)

Μία ανατριχιαστική μάχη επιβίωσης ενός αφρικανικού ασβού εναντίον ενός πύθωνα και δύο τσακαλιών κατέγραψε η κάμερα ενός τουρίστα, έχοντας δει ακόμη πύθωνα να τα βάζει με ολόκληρο λιοντάρι!

Το σώμα ενός πύθωνα βρίσκεται τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του αφρικανικού ασβού, όταν ξαφνικά ένα τσακάλι μπαίνει στη μέση.

undefined

Το φίδι φαίνεται να κερδίζει προς στιγμήν, αλλά το θηλαστικό -το οποίο σύμφωνα με το περιοδικό «Scientific American» είναι το επιθετικό θηλαστικό στον κόσμο- καταφέρνει να ξεφύγει και αρχίζει να σέρνει τον πύθωνα.

Τότε, στη «μάχη» μπαίνει και δεύτερο τσακάλι και μαζί με το πρώτο αρχίζουν να απειλούν τον ασβό και να τραβάνε τον πύθωνα από την άλλη πλευρά.

undefined

Δείτε στο βίντεο την συγκλονιστική συνέχεια και την τελική επικράτηση:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share