Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Θα δακρύσετε: Το συγκινητικό γράμμα που άφησε άστεγος σε αυτή την γυναίκα που τον κέρασε ένα πιάτο φαΐ!

Την άφησε άφωνη!

11 Δεκεμβρίου 2019 13:00
Θα δακρύσετε: Το συγκινητικό γράμμα που άφησε άστεγος σε αυτή την γυναίκα που τον κέρασε ένα πιάτο φαΐ!
Follow us on Google News

Αυτό είναι το συγκινητικό γράμμα που άφησε άστεγος σε αυτή την γυναίκα που τον κέρασε ένα πιάτο φαΐ!

Σήμερα πήγα στο Ντάνκιν ντόντς και είδα έναν άστεγο άντρα να τραγουδάει στο πλάι του δρόμου για να μαζέψει χρήματα. Οι πράξεις καλοσύνης κάποιες φορές εκτιμούνται από αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη από βοήθεια όπως και ο άστεγος που σας είχαμε αναφέρει τις προάλλες

Τελικά τον είδα να μπαίνει στο μαγαζί για να πάρει κάτι να φάει αλλά δεν του έφταναν τα λεφτά. Του αγόρασα καφέ και ένα bagel και του ζήτησα να καθίσει μαζί μου.

Μου είπε πολλά για το πώς οι άνθρωποι είναι συνήθως πολύ κακοί μαζί του επειδή είναι άστεγος πώς τα ναρκωτικά τον μετατρέπουν σε κάτι που μισεί, και πως έχασε τη μαμά του από καρκίνο.

Τον έλεγαν Κρις. Μου ζήτησε να περιμένω, ώστε να γράψει κάτι. Δίνοντας μου μια τσαλακωμένη απόδειξη, ανοιξα το σημείωμά του και αυτό ήταν. «Ήθελα να αυτοκτονήσω σήμερα, και δεν θα το κάνω εξαιτίας σου. Ευχαριστώ.»

Το συγκινητικό μήνυμα που άφησε άστεγος

Αυτός ο άστεγος είχε μόνο τον σκύλο του και έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πεθάνει - Αν δείτε ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία θα δακρύσετε!

Αυτός ο άστεγος είχε μόνο τον σκύλο του στον κόσμο και έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πέθάνει... Αν δείτε ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία θα δακρύσετε!

Φανταστείτε να φτάνετε σε ένα σημείο της ζωής σας που τα χρόνια έχουν πια περάσει. Σαν να μην έφταναν οι δυσκολίες που έρχονται με την ηλικία, να μην έχετε και μέρος δικό σας να μείνετε ή μια οικογένεια να σας προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που έχετε ανάγκη. Αυτή ακριβώς είναι η ιστορία του Τζέιμς Μπάλερ Η ζωή δεν ήταν καλή μαζί του, αν και είχε έναν σκύλο που τον αγαπούσε πολύ κι ήταν όλη του η οικογένεια. Αλλά, δυστυχώς, οι γιατροί του είχαν πει πως δεν είχε πολλή ζωή μπροστά του. Ο άντρας ήταν καταδικασμένος να χάσει τη ζωή του σε λίγο καιρό και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βρει ένα ζεστό σπιτικό για τον τετράποδο φίλο του που θα έμενε σε λίγο καιρό μόνος.

 άστεγος είχε μόνο τον σκύλο του στον κόσμο έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πέθάνει

Τον περασμένο μήνα, η Τζένη έκανε τη βόλτα της στην πόλη Fresno, της California, όταν πρόσεξε έναν άντρα κουλουριασμένο στο πεζοδρόμιο.

Με μια πιο προσεκτική ματιά, η γυναίκα παρατήρησε ότι ο άντρας κρατούσε έναν μικρό άσπρο σκύλο στα χέρια του και αυτό τη συγκίνησε πολύ.

Έτρεξε πίσω στο αμάξι της να δει αν υπήρχε εκεί τίποτα να προσφέρει στον άντρα για να αντιμετωπίσει το κρύο εκείνης της ημέρας.

Βρήκε μια κουβέρτα, λίγη γατοτροφή και ρολό χαρτί τουαλέτας. Έτρεξε εκεί που είχε δει τον άντρα με τον σκύλο του για να τους προσφέρει τα πράγματα.

undefined

Ο άντρας έδειξε πραγματικά ευγνώμων προς την Τζένη Συστήθηκε και της γνώρισε τον σκύλο του.

Είπε ότι το όνομά του ήταν Τζέιμς Μπάλερ κι ήταν 60 ετών. Ο σκύλος του ονομαζόταν Baby. Ύστερα, αυτό που της εξομολογήθηκε ήταν κάτι που θα έσπαγε την καρδιά της νεαρής γυναίκας.

Ο Κλιφ είχε κάποτε δικό του συνεργείο και δούλευε και σε μια φάρμα, αλλά στην πορεία τα πράγματα χειροτέρεψαν. Έχασε τη δουλειά του το 2006 και οι επιπλοκές σε μια επέμβαση στην καρδιά του και στην επέμβαση τραχειοτομής που έκανε τον άφησαν με μόνιμες αναπηρίες.

 άστεγος έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πέθάνει

Πριν λίγες εβδομάδες, μάλιστα, έμαθε ότι είχε μόνο 2 μήνες ζωής. Ήταν άρρωστος με καρκίνο που είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλό του και η μόνη του ανησυχία πριν φύγει από αυτόν τον κόσμο ήταν να βρει ένα όμορφο σπίτι για τον σκύλο του, το μόνο πλάσμα που του είχε μείνει στην ζωή.

Η Τζένη συγκινήθηκε τόσο από την ιστορία του άντρα που ξεκίνησε έναν διαδικτυακό έρανο στην ιστοσελίδα GoFundMe ώστε να μαζέψει λεφτά για τον Κλιφ και τον σκύλο του. Άρχισε μάλιστα να ψάχνει ένα πιθανό νέο ιδιοκτήτη για το σκυλάκι και εγκατέστησε τον Κλιφ σε ένα μικρό ξενοδοχείο, ώστε να είναι άνετα και ζεστά, για να περάσει ήρεμος τις τελευταίες μέρες του στη ζωή. Το σκυλάκι του τελικά υιοθετήθηκε από μια γυναίκα, τη Stephanie Walker και την οικογένειά της. Αν και οι μέρες του Κλιφ στη ζωή τελειώνουν, η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε και το σκυλάκι του θα έχει πια ένα σπιτικό να το προσέχουν και να το αγαπάνε.

 άστεγος έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πέθάνει

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share