Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτός ο άστεγος ζητούσε απεγνωσμένα νερό - Όταν οι υπάλληλοι εστιατορίου του αρνήθηκαν, δείτε τι γίνεται

Δεν θα το πιστεύετε!

6 Δεκεμβρίου 2019 09:33
Αυτός ο άστεγος ζητούσε απεγνωσμένα νερό  - Όταν οι υπάλληλοι εστιατορίου του αρνήθηκαν, δείτε τι γίνεται

Αυτός ο άστεγος ζητούσε απεγνωσμένα νερό από ένα εστιατόριο...Όταν οι υπάλληλοι εστιατορίου του αρνήθηκαν, δείτε τι γίνεται

Η Εσμενέ έχει μεγάλη αδυναμία στους άστεγους. Κατάγεται από τις Φιλιππίνες αλλά πλέον ζει στο Τέξας και πηγαίνει στο Houston κάθε εβδομάδα για να μοιραστεί πίτσα με άστεγους.

Αλλά ενώ δειπνούσε με έναν φίλο της είδε έναν άστεγο που πραγματικά χρειαζόταν την βοήθειά της και δεν δίστασε να του την δώσει!

Ο άστεγος άντρας μπήκε στο εστιατόριο με μία απλή παράκληση – ένα ποτήρι νερό ή πιθανώς λίγο χυμό. Δυστυχώς, ο σερβιτόρος αρνήθηκε να τον βοηθήσει και του είπε πως έπρεπε να αγοράσει ότι ήθελε.

Η Εσμενέ συγκινήθηκε. Ήξερε πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει τη μέρα της σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Έτσι, Εσμενέ έξω πίσω από τον άντρα.

Βγήκε έξω και τον βρήκε να ψάχνει σε έναν κάδο σκουπιδιών. Τον ρώτησε αν ήθελε να δειπνήσει μαζί της και εκείνος δέχτηκε την πρόσκληση.

Οι δυο τους μπήκαν στο εστιατόριο, όπου ένα άλλο μέλος του προσωπικού αμέσως προσέγγισε τον άστεγο άντρα για να του ζητήσει να φύγει. Αλλά η Εσμενέ μπήκε στην μέση και του ξεκαθάρισε πως ήταν καλεσμένος της.

Ο άντρας έκατσε με την Εσμενέ και τον φίλο της στο τραπέζι τους και παρήγγειλαν χυμό πορτοκάλι. Αφού τον ήπιε, παρήγγειλε και μία λεμονάδα.

Μετά, στάθηκε μπροστά στο μπουφέ και άρχισε να παίρνει μεγάλες ποσότητες φαγητού, με το πιάτο στα χέρια και δάκρυα στα μάτια του. Έφαγε κάθε μπουκιά, χωρίς να αφήνει ούτε κόκκο ρυζιού στο πιάτο του.

Ήταν μία πολύ έντονη στιγμή για την Εσμενέ . Είδε τον άντρα και σκέφτηκε πόσο σπάταλη είναι – ξεχνώντας όλους εκείνους που δεν έχουν τίποτα να φάνε ή να πιουν.

Ελπίζουμε η ιστορία αυτή να σας εμπνεύσει να βοηθήσετε κάποιον συνάνθρωπό μας που η κοινωνία τον έχει πετάξει στο περιθώριο.

Σπαρακτικό: Ηλικιωμένο ζευγάρι ζει στο προαύλιο εκκλησίας στον Κεραμεικό! (video)

Μια ιστορία που ραγίζει καρδιές!

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ζει εδώ και 42 ημέρες σε προαύλιο εκκλησίας στον Κεραμεικό. Σύμφωνα με τον ANT1 o κ. Φίλιππος και η σύζυγός του Ελένη βρέθηκαν στον δρόμο, αφού τους έκαναν έξωση επειδή χρωστούσαν πολλά ενοίκια, με αποτέλεσμα πλέον να κοιμούνται στις παγωμένες πλάκες του προαύλιου χώρου του ναού.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ! Το ηλικιωμένο ζευγάρι που συγκίνησε με τα δάκρυα του! (Video)

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ενδιαφερθεί για να βρει μια στέγη το ζευγάρι!

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ στο Athensmagazine.gr:

Ανείπωτη φρίκη στα Πατήσια: Ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε και την έφαγαν τα σκυλιά της!

Μια ανείπωτη φρίκη σημειώθηκε στα Πατήσια όταν μια ηλικιωμένη πέθανε και την έφαγαν τα σκυλιά της! Η απίστευτη ιστορία που προκαλεί σοκ συνέβη σε διαμέρισμα στα Πατήσια στις 3 Νοεμβρίου, όταν ο γιος της ηλικιωμένης την εντόπισε στο δωμάτιό της νεκρή και το πρόσωπό της να έχει πάρα πολλές δαγκωματιές από τα σκυλιά που είχαν στο σπίτι. Κτηνωδία: Κρέμασαν σκύλο με σύρμα! (Video)

Το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου στις 23:00, ο γιος της 84χρονης την καληνύχτησε και την άφησε να πάει στο δωμάτιό της. Ενώ εκείνος πήγε στο δικό του. Κάποια στιγμή γύρω στη μια τα ξημερώματα, δηλαδή μόλις δύο ώρες αργότερα, πήγε να δει πώς είναι η μητέρα του, η οποία έπασχε από άνοια. Σοκαρίστηκε από το θέαμα που αντίκρισε. Η γυναίκα ήταν νεκρή ενώ ήταν καταδαγκωμένη στο πρόσωπο.

Ο θάνατος μιας ηλικιωμένης γυναίκας στα Πατήσια από παθολογικά αίτια δεν θα ήταν είδηση, εάν το νεκρό κορμί της -και ειδικότερα το πρόσωπό της- δεν το είχαν κατακρεουργήσει στη συνέχεια τα πέντε σκυλιά του σπιτιού της.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Οι έμπειροι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Ο γιος της γυναίκας οδηγήθηκε στο τμήμα για κατάθεση, ενώ γρήγορα αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Σωτήρη Μπουζιάνη ο οποίος εξέτασε το άψυχο κορμί της 84χρονης, υπήρχαν πάρα πολλές κακώσεις εξαιτίας των δαγκωμάτων από τα πέντε σκυλιά που ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη και το γιο της στο σπίτι τους στα Πατήσια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share