Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ένας παππούς βρήκε 95000 ευρώ σε χαρτοκιβώτιο που η σύζυγος του έκρυβε για χρόνια! Όταν μάθετε που τα βρήκε θα πάθετε σοκ!

Αποκλείεται!

7 Δεκεμβρίου 2019 09:36
Ένας παππούς βρήκε 95000 ευρώ σε χαρτοκιβώτιο που η σύζυγος του έκρυβε για χρόνια! Όταν μάθετε που τα βρήκε θα πάθετε σοκ!

Αυτός ο παππούς βρήκε 95000$ σε ένα χαρτοκιβώτιο που η σύζυγος του έκρυβε για χρόνια! Όταν μάθετε που τα βρήκε δεν θα το πιστεύετε!

Μερικοί ηλικιωμένοι είναι διαφορετικοί και γι’ αυτό οι ιστορίες τους έχουν την τιμητική τους εδώ, στο διαφορετικό…Όπως αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι που έκλεισε σχεδόν 50 χρόνια ευτυχισμένου συζυγικού βίου. Βέβαια, αυτό που μας κίνησε το ενδιαφέρον στην περίπτωσή τους δεν είναι η επέτειος του γάμου τους, αλλά κάτι άλλο, πολύ πιο ανατρεπτικό στην ιστορία αυτού του ζευγαριού.

Η αλήθεια είναι πως μοιράζονταν τα πάντα, αλλά κάποτε η γιαγιά ζήτησε κάτι από τον σύζυγό της. Τον παρακάλεσε να μην κοιτάξει ποτέ μέσα σε εκείνο το παλιό κουτί παπουτσιών που έκρυβε στη ντουλάπα κι ο παππούς σεβάστηκε τη μικρή ιδιοτροπία της. “Γυναίκες”, θα είχε σκεφτεί σίγουρα…

Κάποτε η γιαγιά αρρώστησε και δεν της έμενε πολύς χρόνος ζωής, γι’ αυτό και του είπε να κοιτάξει επιτέλους μέσα στο κουτί. Ο παππούς πήγε σπίτι, το άνοιξε και βρήκε μέσα…95,οοο δολλάρια, καθώς και δυο πλεκτές, χειροποίητες κούκλες. Η έκπληξή του ήταν τόσο μεγάλη που έτρεξε στη σύζυγό του να μάθει τί ακριβώς του έκρυβε τόσα χρόνια!

 ηλικιωμένος βρήκε 95000$
 ηλικιωμένος βρήκε 95000$

“Πριν παντρευτούμε, η γιαγιά μου μου είχε πει πως το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου είναι να μην τσακώνομαι με τον άντρα μου. Με συμβούλευσε αν σου θυμώσω ποτέ, να μην φωνάξω, να μην εξοργιστώ, μόνο να πλέξω μια κούκλα για να εκτονωθώ.”, του αποκάλυψε. Εκείνος κοίταξε τις δυο κούκλες και συγκινήθηκε. Ώστε, λοιπόν, μόνο δυο φορές είχε θυμώσει μαζί του όλα αυτά τα χρόνια! “Και τα λεφτά; Πού βρέθηκαν;”, τη ρώτησε ξανά. “Τα λεφτά, καλέ μου, είναι από τις υπόλοιπες κούκλες που κατάφερα να πουλήσω!”, του απάντησε χαμογελώντας!

Η γιαγιά είπε στον παππού να δοκιμάσει ένα κόλπο...δευτερόλεπτα μετά μετάνιωσε την στιγμή που δέχτηκε!

Μια γιαγιά είπε στον παππού να δοκιμάσει ένα μαγεικό κόλπο και εκείνος απάντησε καταφατικά. Λιγά δευτερόλεπτα αργότερα μετάνιωσε την στιγμή που δέχτηκε!

Δείτε επίσης: Ένας οδηγός κόρναρε σε μια γιαγιά όταν πέρναγε τον δρόμο... Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει!

Το βίντεο δείχνει την γιαγιά Μαριέτα Σπένσερ Τικς και τον Τόμι Τικς στην κουζίνα του σπιτιού τους. Στον πάγκο είναι ένα ανοιχτό μπουκάλι νερό, ένα κέρμα και μια πετσέτα. Η γιαγιά, λέει στον σύζυγό της ότι είναι έτοιμη να του δείξει ένα τέχνασμα.

Στη συνέχεια τοποθετεί το μπουκάλι νερού πάνω από το κέρμα και καλύπτει το μπουκάλι με την πετσέτα, εξηγώντας κάθε βήμα στο σύζυγό της με λεπτομέρεια.

Η γιαγιά είπε στον παππού να δοκιμάσει ένα κόλπο...δευτερόλεπτα μετά μετάνιωσε την στιγμή που δέχτηκε!

Ο Τόμι την ακούει με τρομερή συγκέντρωση, σαν να παρακολουθεί ένα θαύμα. Είναι πολύ ενθουσιασμένος που η γυναίκα του θα καταφέρει «να βάλει το κέρμα μέσα στο μπουκάλι».

Εκείνη, απομακρύνει την πετσέτα και κοιτά στο εσωτερικό του μπουκαλιού. «Αν κοιτάξεις στον πάτο θα δεις ότι το κέρμα μπήκε μέσα στο μπουκάλι», λέει η γιαγιά με σιγουριά.

Ο Τόμι κοιτά ανυπόμονα στο μπουκάλι για να σιγουρέψει το μαγικό κόλπο της συζύγου του, αλλά η γιαγιά συμπιέζει απότομα το μπουκάλι, στέλνοντας έναν πίδακα νερού στο πρόσωπο του συζύγου της.

Εκείνος τραβιέται πίσω σε κατάσταση σοκ και η γυναίκα του ξεσπά αμέσως σε γέλια! Το ζευγάρι ουρλιάζει και γελάει ταυτόχρονα, ενώ η Μαριέτα κοιτά την κάμερα και δηλώνει πονηρά «πέτυχα!»

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε αρχικά στην προσωπική σελίδα της γιαγιάς στο Facebook στις 2 Απριλίου, αμέσως είχε τρομερή απήχηση.
«Χαμογελούσα όλη την ώρα», είπε ένας σχολιαστής. «Θα θέλαμε αυτό το είδος ατόμου στη ζωή μας», είπε ένας άλλος.

Η γιαγιά είπε στον παππού να δοκιμάσει ένα κόλπο...δευτερόλεπτα μετά μετάνιωσε την στιγμή που δέχτηκε!

Η Μαριέτα ανταποκρίθηκε στην πρωτόγνωρη φήμη της με μια ανάρτηση στο Facebook, λέγοντας ότι δεν φαντάστηκε ποτέ ότι το βίντεο θα έχει 6 εκατομμύρια προβολές. Σήμερα, το βίντεο έχει περισσότερες από 27 εκατομμύρια προβολές.

«Πήγαμε για ύπνο χθες το βράδυ και γελούσαμε με το αστείο βίντεό μας. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με την απήχηση που είχε», λέει ο Τόμι . «Είμαι τόσο ευγνώμων για την σύζυγό μου. Έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και γελάμε με τον εαυτό μας πάρα πολύ. Την αγαπώ!»

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share