Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο παππούς που αποτελεί ένα σύγχρονο θαύμα! Επέζησε σε ρέμα 3 μέρες! (Video)

Σας φαίνεται περίεργο αλλά είναι... αληθινή ιστορία!

3 Δεκεμβρίου 2019 17:05
Αυτός είναι ο παππούς που αποτελεί ένα σύγχρονο θαύμα! Επέζησε σε ρέμα 3 μέρες! (Video)

Έχετε ακούσει για τον παππού που αποτέλεσε ένα σύγχρονο θαύμα και βρίσκεται στην Ελλάδα; Ο Θεόδωρος Πατσούρης κατάφερε να επιζήσει μέσα σε ρέμα 3 ολόκληρες ημέρες! Μπορεί να σας φαίνεται περίεργη η είδηση αυτή αλλά είναι αληθινή ιστορία!

Οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν ως «θαύμα θαυμάτων» την ιστορία αυτή, αφού ο ηλικιωμένος κατάφερε να επιβιώσει πέντε ημέρες σε άγριο περιβάλλον ύστερα από τροχαίο, χωρίς νερό και τροφή, παρά τη μεγάλη ηλικία του. 16.804.776 views! Γιαγιά και παππούς ρίχνουν το ίντερνετ με το χορό τους! (Video)

Ο Θεόδωρος Πατσούρης, λίγα μέτρα μετά το χωριό Πανόπουλο, ενώ ταξίδευε προς Αθήνα μέσω Τρίπολης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και σύρθηκε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε θα λέγαμε με μια μαλακή πτώση, μέσα στο ρέμα που είχε καλυφθεί από τη βλάστηση.

Ωστόσο εκεί που έπεσε δεν φαινόταν από κάποιο σημείο, παρά μόνο αν κάποιος έφτανε ακριβώς δίπλα στο αυτοκίνητο και πάλι θα έβλεπε ένα τμήμα του. Αυτό το ατύχημα χτύπησε ελαφρά τα πόδια του καθώς τινάχτηκε στη θέση του συνοδηγού. Γλίτωσε λοιπόν τον σοβαρό τραυματισμό εκεί. Γλίτωσε από τα νερά που λόγω των καταιγίδων που έπληξαν την περιοχή, κατέβαιναν στο ρέμα.

Παππούς - Ρόκσταρ: Ακούει Metallica στο αυτοκίνητο και "χτυπιέται"!

Γλίτωσε από την απειλή άγριων ζώων, κυρίως τρωκτικών. Άντεξε χωρίς νερό και τροφή, πέντε ημέρες εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο. Το ότι τον εντόπισε εντελώς τυχαία ένας νεαρός βοσκός που ειδοποίησε άλλους πολίτες και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ένα μικρό θαύμα. Ακόμα και ο ίδιος δεν περίμενε πως μπορούσε να σωθεί, να τον εντοπίσει κάποιος, όσο περνούσαν οι ημέρες.

Η γιαγιά είπε στον παππού να δοκιμάσει ένα κόλπο...δευτερόλεπτα μετά μετάνιωσε την στιγμή που δέχτηκε!

Μια γιαγιά είπε στον παππού να δοκιμάσει ένα μαγεικό κόλπο και εκείνος απάντησε καταφατικά. Λιγά δευτερόλεπτα αργότερα μετάνιωσε την στιγμή που δέχτηκε!

Δείτε επίσης: Ένας οδηγός κόρναρε σε μια γιαγιά όταν πέρναγε τον δρόμο... Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει!

Το βίντεο δείχνει την γιαγιά Μαριέτα Σπένσερ Τικς και τον Τόμι Τικς στην κουζίνα του σπιτιού τους. Στον πάγκο είναι ένα ανοιχτό μπουκάλι νερό, ένα κέρμα και μια πετσέτα. Η γιαγιά, λέει στον σύζυγό της ότι είναι έτοιμη να του δείξει ένα τέχνασμα.

Στη συνέχεια τοποθετεί το μπουκάλι νερού πάνω από το κέρμα και καλύπτει το μπουκάλι με την πετσέτα, εξηγώντας κάθε βήμα στο σύζυγό της με λεπτομέρεια.

Ο Τόμι την ακούει με τρομερή συγκέντρωση, σαν να παρακολουθεί ένα θαύμα. Είναι πολύ ενθουσιασμένος που η γυναίκα του θα καταφέρει «να βάλει το κέρμα μέσα στο μπουκάλι».

Εκείνη, απομακρύνει την πετσέτα και κοιτά στο εσωτερικό του μπουκαλιού. «Αν κοιτάξεις στον πάτο θα δεις ότι το κέρμα μπήκε μέσα στο μπουκάλι», λέει η γιαγιά με σιγουριά.

Ο Τόμι κοιτά ανυπόμονα στο μπουκάλι για να σιγουρέψει το μαγικό κόλπο της συζύγου του, αλλά η γιαγιά συμπιέζει απότομα το μπουκάλι, στέλνοντας έναν πίδακα νερού στο πρόσωπο του συζύγου της.

Εκείνος τραβιέται πίσω σε κατάσταση σοκ και η γυναίκα του ξεσπά αμέσως σε γέλια! Το ζευγάρι ουρλιάζει και γελάει ταυτόχρονα, ενώ η Μαριέτα κοιτά την κάμερα και δηλώνει πονηρά «πέτυχα!»

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε αρχικά στην προσωπική σελίδα της γιαγιάς στο Facebook στις 2 Απριλίου, αμέσως είχε τρομερή απήχηση.
«Χαμογελούσα όλη την ώρα», είπε ένας σχολιαστής. «Θα θέλαμε αυτό το είδος ατόμου στη ζωή μας», είπε ένας άλλος.

Η Μαριέτα ανταποκρίθηκε στην πρωτόγνωρη φήμη της με μια ανάρτηση στο Facebook, λέγοντας ότι δεν φαντάστηκε ποτέ ότι το βίντεο θα έχει 6 εκατομμύρια προβολές. Σήμερα, το βίντεο έχει περισσότερες από 27 εκατομμύρια προβολές.

«Πήγαμε για ύπνο χθες το βράδυ και γελούσαμε με το αστείο βίντεό μας. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με την απήχηση που είχε», λέει ο Τόμι . «Είμαι τόσο ευγνώμων για την σύζυγό μου. Έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και γελάμε με τον εαυτό μας πάρα πολύ. Την αγαπώ!»

Όταν η γιαγιά της είδε την εγγονή της ξέσπασε...Ο λόγος; Θα σας συγκινήσει! (Video)

Όταν η γιαγιά της Κέισι, την είδε να φοράει ένα ρούχο ξέσπασε σε λυγμούς... Ο λόγος θα συγκινήσει και εσάς. Η γιαγιά της, Ντότι, έκανε στην εγγονή της έκανε δώρο και δεν περίμενε να συμβεί αυτό που συνέβη!

Δείτε επίσης: Αυτό το κοριτσάκι όταν πήγαινε στην γιαγιά της πάντα ζητούσε ψιλά για να αγοράσει κάτι - Όταν πέθανε δεν θα πιστεύετε τι βρήκε στο σπίτι!

Το δώρο, ήταν ένα μπεζ φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια τη δεκαετία του 1950, δεν είχε ιδέα ότι η εγγονή της θα το φύλαγε στη ντουλάπα της για να το φορέσει. Η συγκίνηση ήταν τεράστια!

Χρόνια αργότερα, όταν ήρθε η στιγμή που η Κέισι θα αποφοιτούσε από το Λύκειο της Καλιφόρνια, η Κέισι πήρε την απόφαση να φορέσει αυτό το φόρεμα στο σχολικό χορό της. Η έφηβη είχε ερωτευτεί με το vintage φόρεμα και η γιαγιά της δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει.

Η εγγονή της Ντότι είχε πει σε όλη την οικογένεια για την έκπληξη, αλλά κράτησε το μυστικό από τη γιαγιά της. Όταν η Ντότι πήγε για επίσκεψη στην εγγονή της για να της δώσει συγχαρητήρια για την αποφοίτηση και ρωτούσε συνέχεια για να δει το φόρεμα της Κέισι, της είπαν ότι η Κέισι δεν βρισκόταν στο σπίτι, αλλά σε σπίτι φίλης της.

Αλλά τότε ξαφνικά, η Κέισι βγαίνει έξω και αποκαλύπτει το φόρεμα της στη γιαγιά της. «Περιττό να πούμε ότι όλοι συγκινήθηκαν με την ευχάριστη έκπληξη» γράφει η θεία της Κέισι στο YouTube. Δείτε την συγκινητική αντίδραση της γιαγιάς όταν βλέπει την εγγονή της με το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια πριν από πολλές δεκαετίες:

Δείτε το συγκινητικό βίντεο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share