Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Ένας οδηγός κόρναρε σε μια γιαγιά όταν πέρναγε τον δρόμο... Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει!

Δεν θα το πιστεύετε!

29 Νοεμβρίου 2019 13:35
Ένας οδηγός κόρναρε σε μια γιαγιά όταν πέρναγε τον δρόμο... Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει!

Μια γιαγιά πέρναγε σιγά σιγά τον δρόμο, όταν ήρθε αντιμέτωπη με αυτόν τον εκνευρισμένο οδηγό. Η γυναίκα λόγω της ηλικίας αποκοιμιέται και ο οδηγός την ξυπνάει κορνάροντας δυνατά και γκαζώνοντας!

Δείτε επίσης: Για να ευχαριστήσει τη γιαγιά της που την μεγάλωσε ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες στο Facebook!

Φαίνεται πως δεν μπλέκεις με αυτή την γιαγιά και δεν σηκώνει τέτοια, αφού ξέρει να αντιμετωπίζει άτομα σαν και τον οδηγό. Δείτε πώς ανταπέδωσε την κίνηση του.

γιαγιά στον δρόμο

Το μήνυμα που θέλει να περάσει το βίντεο είναι απλό: Μερικές φορές πρέπει να κάνεις αυτό που θέλεις, ανεξαρτήτως ποιος προσπαθεί να σε σταματήσει.

γιαγιά

Αυτή η γιαγιά είχε να πάει χρόνια στο κομμωτήριο... η αλλαγή της προκαλεί σοκ! (Video)

Σοκ προκαλεί η μεταμόρφωση της γιαγιάς που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο! Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε χρόνια να πάει στο κομμωτήριο και όταν την ανέλαβε η κομμώτρια μαζί με την μακιγιέζ το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Τα editorials μόδας που κυκλοφορούν αλλά και οι απίστευτες μεταμορφώσεις με make up πολλές φορές μας έκαναν να παραμιλάμε!

Έτσι έγινε και με την γιαγιά σε αυτό το βίντεο! Αν δείτε στο τέλος πόσο άλλαξε και πόσο όμορφη και νεότερη δείχνει θα πάθετε πλάκα! Δείτε την μεταμόρφωση μιας "γιαγιάς" 73 χρονών! Θα πάθετε πλάκα!

Δείτε εδώ το βίντεο που σας βρήκε το Athensmagazine.gr:

Αυτό το κοριτσάκι όταν πήγαινε στην γιαγιά της πάντα ζητούσε ψιλά για να αγοράσει κάτι - Όταν πέθανε δεν θα πιστεύετε τι βρήκε στο σπίτι!

Αυτό το κοριτσάκι όταν πήγαινε στην γιαγιά της πάντα ζητούσε ψιλά για να αγοράσει κάτι - Όταν πέθανε δεν θα πιστεύετε τι βρήκε στο σπίτι!

Την τελευταία νύχτα που πέρασε η Μισέλ με την αγαπημένη της γιαγιά, της ζήτησε να της στέλνει μικρά δώρα «από τον ουρανό.» Απίστευτη: Η 98χρονη λεβέντισσα γιαγιά χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχεις δει! (video)

Τώρα, τα βρίσκει στα πιο παράξενα μέρη. Η Μισέλ γεννήθηκε στα 39α γενέθλια της γιαγιάς και αυτή ήταν η αρχή της στενής τους σχέσης. Οι δυο τους κατάφεραν να γιορτάσουν 45 γενέθλια μαζί!

Με τα χρόνια, πήγαιναν σε κατασκηνώσεις, στα μαγαζιά και έπαιζαν πολλά παιχνίδια, αλλά η Μισέλ θυμάται περισσότερο τις απλές στιγμές.

«Οι αγαπημένες μου στιγμές με την γιαγιά ήταν όταν καθόμασταν και απλά μιλούσαμε. Είτε από κοντά, είτε από το τηλέφωνο, μιλούσαμε για τα πάντα.»

Η Μισέλ πάντα ήξερε πως η γιαγιά της θα την φρόντιζε, αλλά έμαθε το πόσο όταν ο παππούς της της είπε για τις θυσίες που είχε κάνει. Η Μισέλ είχε πάθει πνευμονία όταν ήταν μόλις 10 ετών και παραλίγο να πεθάνει.

Η οικογένεια συνείσφερε για να προσλάβουν μία νοσοκόμα στο σπίτι να την φροντίζει. Ο παππούς της είπε μετά από πολλά χρόνια πως η γιαγιά δούλευε τριπλές βάρδιες στο μαγαζί που δούλευε για να πληρώνουν την νοσοκόμα. Αυτή η γιαγιά είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε! Μαζεύει ξύλα και ελιές μόνη της για να ζήσει!

Οι δυο τους είχαν μία εκπληκτική σχέση αλλά ο κόσμος της Michelle κατέρρευσε όταν έμαθε πως η γιαγιά της είχε καρκίνο. Μετά από δύο χρόνια, οι γιατροί της είπαν πως τελικά τον είχε νικήσει!

Η οικογένεια ανακουφίστηκε αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. Μετά την υποτροπή, η θεραπεία δεν είχε πια αποτέλεσμα. Η Μισέλ κατάφερε να ζήσει μερικές ακόμα «ήρεμες στιγμές» με την γιαγιά της που τόσο αγαπούσε.

Λίγο πριν το τέλος της, η Μισέλ κοίταξε την γιαγιά της και είπε: «Γιαγιά, όταν πας στον παράδεισο σε παρακαλώ να μου στέλνεις πολλές πέννες για να ξέρω πως είσαι κοντά.»

Many of you know my penny stories and the significance of them. When my Nana started to get too sick to stay alone, I...

Posted by Michelle Gordon McDougal on Saturday, 2 December 2017

Εκείνη γέλασε και συμφώνησε. Πέθανε δύο μέρες μετά. Από τότε, η Michelle έχει βρει εκατοντάδες πέννες, κάποιες, στα πιο παράξενα σημεία.

Κάθε φορά που βρίσκει ένα νόμισμα, το σηκώνει και ευχαριστεί την γιαγιά της. Τις έχει κρατήσει όλες σε ένα γυάλινο βάζο.

Posted by Michelle Gordon McDougal on Monday, 16 February 2009

Ήξερε πως ήθελε να βρει έναν τρόπο να τα δείχνει και 4 χρόνια μετά τον θάνατό της, η Michelle σκέφτηκε τον τέλειο τρόπο.

Ο άντρας της την βοήθησε να πάρει μία σανίδα και να κολλήσει πάνω της τα νομίσματα σε σχήμα καρδιάς.

Μετά, βρήκε μία κάρτα της γιαγιάς, σκάναρε την υπογραφή της και τύπωσε τις λέξεις πάνω στην σανίδα.

Ακόμα βρίσκει νομίσματα μέχρι σήμερα και κάθε φορά χαμογελάει και ευχαριστεί την γιαγιά της.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share