Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη: Η 98χρονη λεβέντισσα γιαγιά χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχεις δει! (video)

Μας θύμισε πως γλεντάνε οι αυθεντικοί Έλληνες!

23 Νοεμβρίου 2019 08:15
Απίστευτη: Η 98χρονη λεβέντισσα γιαγιά χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχεις δει! (video)

Η 98χρονη λεβέντισσα γιαγιά χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχεις δει!

Έδωσε ψυχή και λεβεντιά, μας θύμισε πως γλεντάνε οι αυθεντικοί Έλληνες! Το βαρύ ζεϊμπέκικο κορίτσαρου στο "στην υγειά μας" με τις 1.000.000+ προβολές!

Ο λόγος για τη γιαγιά Δήμητρα, που παρά τα 98 της χρόνια (!) σηκώνεται στον γάμο της εγγονής της που ζει στο Τορόντο και χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο και μάλιστα τη «Ρόζα» του Μητροπάνου.

Μάλιστα, η γιαγιάκα, όπως φαίνεται από 1.20 λεπτό του βίντεο συνεχίζει το ζεϊμπέκικο μόνη της, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των δικών της και των καλεσμένων του γάμου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την αξιολάτρευτη γιαγιά, ειδικά από το 1.20 και έπειτα:

Again this woman amazes us. Yiayia Demetra at 98 years old still dances a mean zembekiko. This was at Joanna's wedding last night. God Bless! #admiremypethera

Posted by Patricia Karres Diamantouros on Sunday, July 9, 2017

Ξανθιά παρουσιάστρια ρίχνει βαρύ ζεϊμπέκικο και διαλύει το διαδίκτυο!

Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές Κύπριες παρουσιάστριες που έχουν κάνει καριέρα και στην Ελλάδα! Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους!

Σε παλαιότερή της εμφάνιση στην κυπριακή τηλεόραση η όμορφη παρουσιάστρια έριξε ένα... βαρύ ζεϊμπέκικο και διέλυσε τον διαδίκτυο με τα σχόλια να πέφτουν βροχή!

Στα social media κυκλοφόρησε ένα μέρος από την στιγμή που η παρουσιάστρια χορεύει και τα δίνει όλα στην τεράστια επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Μόνος μου το πέρασα και αυτό».

Το βαρύ ζεϊμπέκικο πιτσιρικά που τους άφησε όλους «κάγκελο»! (Video)

Δείτε το στο Athensmagazine.gr:

😂😂 καλησπέρα και τα φώτα @christianaari !!! Αλά η μαστορισσα!! Περιμένω το αυριανό πως και πως!! #meagapichristiana #alpha

Posted by Charis Papatheocharous on Thursday, January 5, 2017

Το βαρύ ζεϊμπέκικο κορίτσαρου στο "στην υγειά μας" με τις 1.000.000+ προβολές!

Παλιό αλλά καλό! Θυμάστε την Έρρικα Πρεζεράκου; Η όμορφη πρώην αθλήτρια στο παρελθόν έχει περάσει από το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε μαγνητίσει όλα τα βλέμματα! Ανδρικά και μη...

Η Έρρικα με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο ανέβασε την τηλεθέαση στα ύψη με το βίντεο στο Youtube να ξεπερνάει σήμερα τις 1.000.000 προβολές!

Δείτε το εντυπωσιακό χορευτικό στο Athensmagazine.gr:

Το ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη με τα 4.085.262 views!

Ο Παντελής Παντελίδης στο εορταστικό "Στην Υγεία Μας" για την Παραμονή Χριστουγέννων του 2015, έριξε ένα ζεϊμπέκικο που έχει αφήσει ιστορία. Λίγους μήνες πριν τον θάνατο του έγραψε ιστορία με αυτό τον θρυλικό ζορό που πλέον μας ανατριχιάζει..

Δείτε επίσης: Το αναπάντεχο ζεϊμπέκικο της Αγγελικής Νικολούλη!

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 4.085.271 προβολές και 12 χιλιάδες likes που όλο και ανεβαίνουν!

Στο ίδιο βίντεο μπορούμε να δούμε και την Αγγελική Νικολούλη να ξεδιπλώνει τις χορευτικές της ικανότητες και να ρίχνει μια ζεμπεκιά. Και οι δυό τους το απολαμβάνουν με όλη τους την ψυχή!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share