Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Γιαγιά αποφασίζει να μπει στο λεωφορείο ξυπόλητη! Λίγο μετά συμβαίνει η απόλυτη ανατροπή!

Απίστευτη ιστορία που συγκλονίζει!

7 Δεκεμβρίου 2019 08:44
Γιαγιά αποφασίζει να μπει στο λεωφορείο ξυπόλητη! Λίγο μετά συμβαίνει η απόλυτη ανατροπή!
Follow us on Google News

Μια άκρως συγκινητική ιστορία με ηλικιωμένη γιαγιά σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr που ραγίζει καρδιές!

Λίγο μετά την ιστορία με την γιαγιά που κλείστηκε στην τουαλέτα για 8 μέρες, έρχεται μια νέα στο φως για να συγκλονίσει! Πάμε να δούμε όμως τι συνέβη...

Μία ξυπόλητη γιαγιά που προχωρούσε στους δρόμους της πόλης, στην καρδιά του χειμώνα, βρήκε βοήθεια από αυτόν που κανείς δεν περίμενε πως θα της δώσει, κρίνοντας λανθασμένα από την εμφάνιση του.

Με μία πρώτη ματιά έβλεπε κανείς μια γριούλα, η οποία έσερνε τα βήματά της στο χιόνι, μόνη, παρατημένη, με σκυμμένο κεφάλι.

Ξυπόλητη γιαγιά: Όλοι αποτραβούσαν το βλέμμα τους

Όσοι περνούσαν από το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο αποτραβούσαν το βλέμμα τους, ώστε να μη θυμηθούν ότι τα βάσανα και οι πόνοι δε σταματούν όταν γιορτάζουμε Χριστούγεννα.

Ένα νέο ζευγάρι μιλούσε και γελούσε με χέρια γεμάτα ψώνια και δώρα και δεν πρόσεξαν τη γριούλα, μια μητέρα με δυο παιδιά βιάζονταν να πάνε στο σπίτι της γιαγιάς και δεν έδωσαν προσοχή, ενώ ένας παπάς είχε το νου του σε ουράνια θέματα και δεν την πρόσεξε.

Γιαγιά Λεωφορείο

Αν πρόσεχαν όλοι καλύτερα, θα έβλεπαν ότι η γριά δε φορούσε παπούτσια και περπατούσε ξυπόλητη στον πάγο και το χιόνι, ενώ με τα δυο της χέρια μάζεψε το χωρίς κουμπιά παλτό της στο λαιμό.

Φορούσε ένα χρωματιστό φουλάρι στο κεφάλι και σταμάτησε στη στάση σκυφτή, περιμένοντας το λεωφορείο.

Ένας κύριος που κρατούσε μια τσάντα περίμενε κι αυτός στη στάση, αλλά κρατούσε μια απόσταση, ενώ μια κοπέλα περίμενε κι αυτή, κοίταξε πολλές φορές τα πόδια της γριούλας, αλλά δε μίλησε.

Ήρθε το λεωφορείο και η γριούλα ανέβηκε αργά και με δυσκολία και κάθισε στο πλαϊνό κάθισμα, πίσω από τον οδηγό.

Ο κύριος και η κοπέλα πήγαν βιαστικά προς τα πίσω καθίσματα.

Ξυπόλητη γιαγιά: Τι σκέφτηκαν οι επιβάτες του λεωφορείου

Ο άντρας που καθόταν δίπλα στη γριούλα στριφογύριζε στο κάθισμα κι έπαιζε με τα δάχτυλά του, σκεπτόμενος «Γεροντική άνοια».

Ο οδηγός είδε τα γυμνά πόδια και σκέφτηκε: «Αυτή η γειτονιά βυθίζεται όλο και πιο πολύ στη φτώχεια. Καλύτερα να με βάλουν στην άλλη γραμμή της λεωφόρου».

Ένα αγοράκι έδειξε τη γριά και είπε: «Κοίταξε, μαμά, αυτή η γριούλα είναι ξυπόλυτη». Η μαμά ταράχτηκε και του χτύπησε το χέρι.

«Μη δείχνεις τους ανθρώπους, Αντρέα! Δεν είναι ευγενικό να δείχνεις». «Αυτή θα έχει μεγάλα παιδιά», είπε μια κυρία που φορούσε γούνα. «Τα παιδιά της πρέπει να ντρέπονται».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share