Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γιαγιά μπήκε τουαλέτα να κάνει την ανάγκη της! 8 μέρες μετά έγινε το απίστευτο

Απίστευτο περιστατικό!

5 Δεκεμβρίου 2019 12:40
Γιαγιά μπήκε τουαλέτα να κάνει την ανάγκη της! 8 μέρες μετά έγινε το απίστευτο

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται από την Βρετανία και κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά!

Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε στο Λέστερ της Αγγλίας και η γιαγούλα είχε Άγιο, λίγες μέρες μετά από ένα αντίστοιχο περιστατικό σε δρόμο της Αγγλίας! Τι συνέβη; Συγκεκριμένα τυχερή φαίνεται πως στάθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα, μιας και παρά το γεγονός ότι έμεινε κλεισμένη στο μπάνιο της για 8 μέρες τελικά σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός ντελιβερά και την αστυνομία.

Χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας φαίνεται και της αφοσίωσής της σε συγκεκριμένο κατάστημα φαίνεται πως σώθηκε μια 70χρονη.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι υπάλληλοι εμπορικού, που δεν είχαν λάβει για μέρες τη συνηθισμένη παραγγελία από τη σταθερή τους πελάτισσα και ανησύχησαν.

«Ήταν σταθερή πελάτισσα, που μας παραγγέλνει κάθε εβδομάδα. Όταν δεν επικοινώνησε μαζί μας τη συνηθισμένη της μέρα, ξέραμε ότι κάτι δεν πάει καλά», τόνισε ο ντελιβεράς στο συγκεκριμένο εμπορικό, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Άμεση η επέμβαση της αστυνομίας

Στην συνέχεια ο ίδιος αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία και να επισκεφτεί την ηλικιωμένη κυρία στο σπίτι της, όπου πρόσεξε ότι οι κουρτίνες ήταν κλειστές και το ταχυδρομείο είχε γεμίσει το κουτί και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

«Ίσως να μην είχα δράσει τόσο γρήγορα, εάν γνώριζα ότι έχει φίλους ή συγγενείς. Όταν χτύπησα την πόρτα και δεν απάντησε, κατάλαβα ότι έπρεπε να καλέσω βοήθεια», ανέφερε μιλώντας στο BBC.

Η αστυνομία της πόλης έφτασε στο σπίτι της ηλικιωμένης και σπάζοντας την πόρτα, μπήκαν στην οικία. Λίγο αργότερα, τουίταραν ότι η ηλικιωμένη ήταν καλά στην υγεία της, αν και πολύ πεινασμένη.

Μια γιαγιά ανέβηκε σε πίστα χορού με ένα Π... Κανένας δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε! (Video)

Μια 94χρονη γιαγιά, η Ματθίλντα Κλέιν, ανέβηκε στην πίστα χορού με το Π της, και όλοι πίστευαν ότι δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, πόσο μάλλον να χορέψει. Όταν όμως έβγαλε την ζακέτα της μάγεψεν όλα τα πλήθη!

Η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Το ίδιο απέδειξε και μια γιαγιά που μεταμορφώθηκε μετά από το κομμωτήριο και ένιωσε πολλά χρόνια νεότερη.

Η ηλικιωμένη στο βίντεο μαζί με τον παρτενέρ της, Ντάνει Μαλόνει, έκαναν πάταγο με τον χορό τους, που σχεδόν ξεχάσαμε την ηλικία της. Σαν νεαρή γυναίκα αφέθηκε στον ρυθμό της μουσικής.

Όλα χρειάζονται δύναμη ψυχής και είναι τρανό παράδειγμα ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. ‘Αυτό είναι που κάνω. Με κρατάει ζωντανή,’ είπε.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share