Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άφησε τον σκύλο του στον δρόμο με σκοπό να πεθάνει! Αυτό που συνέβη μετά δεν το περίμενε κανείς!

Δείτε τι συνέβη!

30 Νοεμβρίου 2019 14:20
Άφησε τον σκύλο του στον δρόμο με σκοπό να πεθάνει! Αυτό που συνέβη μετά δεν το περίμενε κανείς!

Ένας ασυνείδητος ιδιοκτήτης παράτησε τον σκύλο του σε τραγική κατάσταση στον δρόμο με σκοπό να πεθάνει. Αυτό που συνέβη στην συνέχεια δεν το περίμενε κανείς, αλλά ούτε και ο ίδιος!

Δείτε και αυτό: Αυτός ο σκύλος έχει ηλικία 18.000 ετών!

Ο Σέαν Μακόρμακ βρήκε τον Τίνι, τον σκυλάκο, σε ένα βρώμικο δρόμο της Taiwan σε οικτρή κατάσταση. Το σκυλάκι ήταν παρατημένο και ετοιμοθάνατο. Το δέρμα του ήταν σε μεγάλο βαθμό ταλαιπωρημένο από την ψώρα και φαινόταν να ανυπομονεί να πεθάνει.

Ο Σέαν αποφάσισε να βοηθήσει το δυστυχισμένο πλάσμα. Αυτό που έγινε στην πορεία δεν θα το πιστέψετε…

Το σκυλάκι ήταν στον δρόμο, κάποιος πρέπει να το είχε εγκαταλείψει και εξαιτίας της ψώρας, οι διασώστες δεν μπορούσαν να καταλάβουν για τί ράτσα επρόκειτο…

Μετά την μεταμόρφωσή του και τη θεραπεία του, τελικά φάνηκε πως ήταν Rottweiler. Οι άνθρωποι που τον φρόντισαν και τον περιποιήθηκαν λένε ότι είναι ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι! Τον βοήθησαν να ξεπεράσει το σοκ και την κατάθλιψη.

Μόλις ανέκαμψε πλήρως, συμμετείχε στον εναλλακτικό διαγωνισμό του RSCPA Ruffs. Εκεί, αντί τα σκυλιά να κρίνονται για τη ράτσα και την εμφάνισή τους, διαγωνίζονται με κριτήριο τις ατέλειες που μας κάνουν να τα αγαπάμε. Και ο Τίνι είναι ο πρωταθλητής για το 2014. Το μήνυμα είναι πως η ευθανασία δεν είναι πάντα η λύση που τερματίζει τα βάσανα των ζώων.

Αυτός ο σκύλος είχε τρίχωμα όσο το βάρος του.Του έκαναν μεταμόρφωση και το αποτέλεσμα συγκινεί!

Ο σκύλος της φωτογραφίας "βασανιζόταν" με το τρίχωμα που είχε, διότι ήταν όσο το βάρος του. Ωστόσο μια ομάδα γιατρών τον ανέλαβε και τον μεταμόρφωσε. Το αποτέλεσμα... θα σας συγκινήσει!

Η παρακάτω ιστορία πραγματικά μας άφησε όλους άφωνους...

Με την ευκαιρία διαβάστε: Πέταξαν αυτό το σκυλάκι από 9 μέτρα ύψος...Σήμερα η εικόνα του συγκινεί!

"Ήταν το χειρότερο τρίχωμα που έχουμε δει ποτέ»" σχολίασε στο Facebook η NHS, που αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον μικρό σκύλο.

Η Έλι Μέι (σκύλος) βρέθηκε στο σπίτι της ιδιοκτήτριάς της, μετά τον θάνατό της, και "έδειχνε σαν κάποιο ζώο που θα έβλεπες στην άκρη ενός δρόμου, εβδομάδες μετά από ένα ατύχημα με αυτοκίνητο", σημείωσε η οργάνωση.

Σύμφωνα με την οργάνωση, οι άνθρωποι που στάλθηκαν για να καθαρίσουν το σπίτι της ιδιοκτήτριας, δεν γνώριζαν καν πως είχε σκύλο. Η ιατρική ομάδα που ανέλαβε να καθαρίσει τον θηλυκό σκύλο χρειάστηκε μια ολόκληρη ώρα για να απομακρύνει 4 κιλά τριχώματος, σώζοντας σχεδόν την τελευταία στιγμή τα πόδια της από ακρωτηριασμό.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Ο σκύλος της φωτογραφίας βρίσκεται κάθε μέρα στην εκκλησία. Ο λόγος θα ραγίσει καρδιές...

Μέσω της επίπονης διαδικασίας, αποκαλύφθηκε επίσης πως η Έλι Μέι είχε νύχια μήκους σχεδόν 18 εκατοστών "καλυμμένα με τρίχες, περιττώματα και χρόνια λάσπης".

Όταν αφαιρέθηκε το επιπλέον βάρος, έκπληκτοι διαπίστωσαν πως η Έλι Μέι ζύγισε μόλις 5 κιλά.

Μετά από πέντε ώρες, η "μεταμόρφωση" ολοκληρώθηκε και ο μικρός σκύλος κατάφερε να βγει επιτέλους βόλτα, μετά από ενδεχομένως πολλά χρόνια. "Παραπάτησε λίγο σαν να είχε να περπατήσει αρκετό καιρό. Αλλά με κάθε βόλτα, γίνεται συνεχώς πιο δυνατή", εξηγεί η NHS.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share