Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο σκύλος της φωτογραφίας βρίσκεται κάθε μέρα στην εκκλησία. Ο λόγος θα ραγίσει καρδιές...

Απίστευτο!

28 Νοεμβρίου 2019 08:24
Ο σκύλος της φωτογραφίας βρίσκεται κάθε μέρα στην εκκλησία. Ο λόγος θα ραγίσει καρδιές...

Ποιος είναι ο λόγος που ο σκύλος της φωτογραφίας βρίσκεται κάθε μέρα μέσα στην εκκλησία; Μόλις μάθετε θα ραγίσουν οι καρδιές σας!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Το γνώριζες; Αυτός είναι ο λόγος που τα σκυλιά διαισθάνονται τους σεισμούς πριν γίνουν!

Ο λόγος για τον Τόμι, έναν γερμανικό ποιμενικό, ο οποίος πηγαίνει στη λειτουργία σχεδόν καθημερινά και κάθεται υπομονετικά μπροστά στο ιερό. Ο δωδεκάχρονος σκύλος πηγαίνει εκεί από αγάπη...

Συγκεκριμένα, το σκυλάκι πηγαίνει κάθε μέρα στη λειτουργία, διότι στη συγκεκριμένη εκκλησία είδε τελευταία φορά την αφεντικίνα του.

Η κηδεία της έγινε σε αυτή την εκκλησία. Ο Τόμι πηγαίνει εκεί κάθε μέρα και παρακολουθεί με καρτερία μήπως και γυρίσει πίσω.

Οδηγός πετάει έξω από το αυτοκίνητο και παρατάει το σκυλάκι στη μέση του δρόμου! Λίγες μέρες μετά...

Είναι μια από τις πιο συγκινητικές χριστουγεννιάτες ιστορίες που θα σας σπαράξουν την καρδιά! Δεν προκαλεί μόνο λύπη αλλά και θυμό!

Τι συνέβη; Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr! Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα σκυλάκι Σταφορντσάιρ μπουλ τεριέ να ακολουθεί όλο χαρά τον ιδιοκτήτη του, κουνώντας την ουρά του. Εκείνος στην άκρη του δρόμου αφήνει το λουρί και το κρεβατάκι του σκύλου. Ο άγνωστος άνδρας τρέχει στο αυτοκίνητό του και το σκυλί τον ακολουθεί, πηδάει πάνω στα τζάμια, πιστεύοντας πως παίζουν. Ο οδηγός, αν και μοιάζει να διστάζει κάποια στιγμή, τελικά εγκαταλείπει τον Σνουπ ο οποίος κυνηγά το αυτοκίνητο καθώς απομακρύνεται…

Σκύλος έκανε ζημιά και το παίζει πεθαμένος για να την σκαπουλάρει!

Οι άνθρωποι που τον βρήκαν στην άκρη του δρόμου «να κάθεται θλιμμένος στο κρεβατάκι του», τον περιγράφουν ως «φιλικό κι αξιολάτρευτο».

Η RSPCA, η μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση της Μεγάλης Βρετανίας, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο άνδρας.

«Το να βλέπεις το φτωχό το σκυλί σε τέτοια αγωνία, να πηδάει πάνω στο αυτοκίνητο ενώ απομακρύνεται, είναι απλώς σπαρακτικό. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κανείς να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε η Ναταλία Περεχόβσκι, επιθεωρήτρια της RSPCA.

Οι κτηνίατροι της φιλοζωικής έλεγξαν το τσιπάκι του μικρού και εντόπισαν δύο προηγούμενους ιδιοκτήτες στο Μπέρμινγχαμ – οι οποίοι, ωστόσο, δεν έχουν κάποια σχέση με την εγκατάλειψή του.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει εξοργίσει τα social media που καταγγέλλουν ως «δειλό» και «άκαρδο» τον ιδιοκτήτη του Σνουπ, για τον οποίο αναζητούν το σπίτι που του αξίζει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share