Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ: Η εικόνα αυτού του κοριτσιού σοκάρει ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο!

Για γερά στομάχια!

20 Νοεμβρίου 2019 17:19
Θρίλερ: Η εικόνα αυτού του κοριτσιού σοκάρει ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο!

Η εικόνα αυτού του κοριτσιού σοκάρει ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο!

Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του… τρέμει τα θρίλερ με κούκλες και παιδάκια. Αυτή η πιτσιρίκα είμαστε τυχεροί που δεν βρέθηκε στο δρόμο μας.

Δείτε επίσης: Τύπος έβαλε τη γιαγιά του σε κλουβί! Ο απίστευτος λόγος που έφτασε στα άκρα!

Αν προσπάθησε να μας τρομοκρατήσει τα κατάφερε. Ένα κοριτσάκι μπορεί να παραλάβει το βραβείο για το πιο τρομακτικό κουστούμι του φετινού Halloween.

Βλέπεις τη φιγούρα της να σε πλησιάζει και καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα… ακέφαλο κοριτσάκι που κρατάει το κεφάλι της στο πιάτο.

Άντε τώρα να σου χτυπήσει την πόρτα για να ρωτήσει: «trick or treat»!

This is the best Halloween costume of 2018!

Posted by Daily Mail Australia on Wednesday, October 31, 2018

Το κοριτσάκι που μοιάζει με γιαγιά! Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Δεν είναι στην πραγματικότητα γιαγιά, ούτε πήγε κάτι στραβά στη γέννα, αλλά πρόκειται για ένα πολύ καλό μακιγιάζ. Το τρίχρονο κοριτσάκι ζήτησε από την θεία της να την βάψει για πλάκα και το αποτέλεσμα ήταν παραπλανητικό!

Δείτε επίσης: Τύπος έβαλε τη γιαγιά του σε κλουβί! Ο απίστευτος λόγος που έφτασε στα άκρα!

Η θεία της την μετέτρεψε σε γιαγιά και οι ξακαρδιστικές φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και έγιναν αμέσως viral. Το μικρό κορίτσι από το Οχάιο θυμίζει την ταινία Μπένζαμιν Μπάτον, όπου ο πρωταγωνιστής γεννήθηκε γέρος και πέθανε μωρό!

Δεν έδωσαν σε 98χρονη γιαγία αλκοόλ επειδή ήταν...ανήλικη!!

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη σε μία γιαγιά από το Έσεξ της Αγγλίας. Υπάλληλος καταστήματος αρνήθηκε να πουλήσει στην 92χρονη αλκοόλ, επειδή δεν μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν... πάνω από 18 χρόνων.

Απίστευτη ιστορία: Ξεπέρασε το όριο του αλκοτέστ λόγω παγωτού!

Η Νταϊάν Τέιλορ επισκέφτηκε το κατάστημα, για να αγοράσει ένα μπουκάλι ουίσκι για τον γιο της, όταν η πωλήτρια της ζήτησε να επιδείξει δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο.

Η κυρία Τέιλορ νόμισε προς στιγμήν ότι η υπάλληλος της έκανε φιλοφρόνηση, αλλά όταν διαπίστωσε ότι δεν αστειευόταν, άνοιξε την τσάντα της και της έδειξε την κάρτα λεωφορείων ακόμα και την κάρτα δωρεάς αίματος.

Όμως, τίποτα από αυτά δεν έπιασε τόπο, αφού η πωλήτρια επέμενε να δει απόδειξη της ηλικίας της.

Η 92χρονη γιαγιά έμεινε άναυδη και δεν ήξερε πως να αντιδράσει. "Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι φαίνομαι λιγότερο από 25 χρόνων, με το ζόρι θα μπορούσε κάποιος να με θεωρήσει 78", είπε απελπισμένη.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος απολογήθηκε για το περιστατικό, αλλά δήλωσε ότι το προσωπικό δεν μπορεί να πουλήσει αλκοόλ χωρίς κάποιο αποδεικτικό ηλικίας.

Η κυρία τελικά αγόρασε το ποτό της από άλλο κατάστημα, ενώ δήλωσε πως είναι απόλυτα σύμφωνη με τον έλεγχο των νέων ατόμων, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το παρατράβηξαν.


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share