Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ασύλληπτο: Γιαγιά έριξε στο εγγονάκι της καυτό νερό για τιμωρία και κατηγορείται για επώδυνη κακοποίηση!

Προσοχή σκληρές εικόνες!

12 Νοεμβρίου 2019 07:51
Ασύλληπτο: Γιαγιά έριξε στο εγγονάκι της καυτό νερό για τιμωρία και κατηγορείται για επώδυνη κακοποίηση!

Γιαγιά έριξε στο εγγονάκι της καυτό νερό για τιμωρία και κατηγορείται για επώδυνη κακοποίηση!

Ένα αδιανόητο συμβάν ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά από την Αμερική, η οποία στις 11 Αυγούστου βασάνισε φριχτά το ίδιο της το εγγόνι!

Ο λόγος για την Τζένιφερ Γουάλι, η οποία αυτή τη στιγμή κατηγορείται για επώδυνη παιδική κακοποίηση, αφού βούτηξε τα πόδια της μόλις 2 ετών εγγονής της σε καυτό νερό! Τύπος έβαλε τη γιαγιά του σε κλουβί! Ο απίστευτος λόγος που έφτασε στα άκρα!

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την κατάσταση των ποδιών του παιδιού είναι τουλάχιστον σοκαριστικές: Τα ποδαράκια της μικρούλας είναι καλυμμένα με τεράστιες φουσκάλες, αφού το έγκαυμα που υπέστησαν ήταν εξαιρετικά σοβαρό.

Οι Αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση και είδαν από κοντά το παιδί ανέφεραν, ότι δεν έχουν ξαναδεί τόσο φριχτό έγκαυμα σε παιδί.

Το χειρότερο δε είναι, ότι οι γιατροί λένε στη μητέρα, ότι η κατάσταση των εγκαυμάτων επιδεινώνεται. Το παιδί έχει ήδη χειρουργηθεί δύο φορές μέχρι τώρα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Το δέρμα δεν αναρρώνει όπως ήλπιζαν οι γιατροί, ενώ το παιδί αντιμετωπίζει φριχτούς πόνους.

Ωστόσο, οι χειρουργοί θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν ξανά τη μικρούλα Kaylee την επόμενη εβδομάδα.

Τόνισαν, πάντως, στη μαμά, ότι το παιδί διατρέχει σοβαρό κίνδυνο μόλυνσης στις πληγές και υπάρχει πιθανότητα ακόμα και να χάσει τα πόδια του.

Τι ακριβώς συνέβη

Σύμφωνα με τη μητέρα της μικρής, η γιαγιά παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε καυτό νερό ως τιμωρία επειδή περνούσε μια «κακή μέρα». Αυτή η γιαγιά βρήκε ένα θαυματουργό κόλπο για να προστατευτεί από το λάδι!

Πιο συγκεκριμένα, η μαμά είχε αφήσει την Kaylee στο σπίτι της γιαγιάς -που είναι η μητέρα του συντρόφου της- προκειμένου να πάει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της για μπάνιο.

Η μικρή είχε ξαναμείνει στο σπίτι της γιαγιάς στο παρελθόν.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η ίδια η γιαγιά κάλεσε τη μητέρα, ζητώντας της να γυρίσει αμέσως πίσω.

«Άκουγα την κόρη μου να ουρλιάζει. Όταν έφτασα στο σπίτι, η μέλλουσα πεθερά μου δεν μου έλεγε τι ακριβώς είχε συμβεί. Στην αρχή μου είπε, ότι την είχε αφήσει για λίγο στο μπάνιο, ωστόσο έπειτα παραδέχτηκε, ότι είχε βουτήξει η ίδια τα πόδια της σε καυτό νερό γιατί δεν συμπεριφερόταν καλά», είπε η μητέρα στα μέσα ενημέρωσης και συμπλήρωσε: «Αυτό δεν το κάνεις ποτέ, ό,τι κι αν σου έχει κάνει ένα 2χρονο, όσο κι αν σε έχει ταλαιπωρήσει!».

Τόνισε, μάλιστα: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα την τιμωρούσα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Θα ήθελα πραγματικά να της κάνει κάποιος το ίδιο!»

Κτηνωδία: Γιαγιά είχε φυλακίσει το εγγόνι της σε κλουβί σκύλου!

Μία νέα κτηνωδία βλέπει το φως της δημοσιότητας με μια γιαγιά να είχε φυλακίσει το εγγόνι της σε κλουβί σκύλου!

Γονείς-τέρατα είχαν φυλακίσει την κόρη τους σε κλουβί για σκύλους!

Συγκεκριμένα, η Βίκι Σιλ η οποία είναι 58 ετών, κατηγορείται για τη φρικτή κακοποίηση του 13χρονου παιδιού.

Μάλιστα οι αρχές θεωρούν πως συνεργός σε αυτό ήταν η μητέρα του παιδιού Ντάνιελ, 32 ετών, αλλά και ο πατριός του Τζόσουα, 26 ετών.

Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Αίγιο: Με 102χλμ/ώρα έτρεχε ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι! (Video)

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι το αγόρι καθόταν σε πλαστική σακούλα, γυμνό και αλυσοδεμένο στους αστραγάλους, σε ένα κλιμακοστάσιο στο σπίτι της οικογένειας στην Αλαμπάμα το Σεπτέμβριο του 2018.

Ο εισαγγελέας είπε ότι το αγόρι αναγκάστηκε να κοιμηθεί σε μεταλλικό κλουβί σκύλου για περισσότερα από δυο χρόνια.

Όταν του επετράπη να κοιμηθεί σε κρεβάτι, ήταν αλυσοδεμένο στα κάγκελα του κρεβατιού και συχνά είχε τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του.

Ο ερευνητής Στίβεν Τζέον κατέθεσε ότι το αγόρι ήταν «εξαιρετικά» υποσιτισμένο και η κατάστασή του απαιτούσε μακροχρόνια θεραπεία στο νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ.

«Όταν τους ρωτήσαμε γιατί ήταν αλυσοδεμένο, μας είπαν ότι ήταν για τιμωρία επειδή είχε κλωτσήσει τον αδερφό του το προηγούμενο βράδυ», ανέφερε.

Οι εισαγγελείς, όπως έγινε γνωστό, θα επιδιώξουν τη μέγιστη τιμωρία τους. Η ημερομηνία της δίκης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Αίγιο: Nέα στοιχεία για την τραγωδία με τη γιαγιά και το εγγονάκι της! (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία που σημειώθηκε στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε μία γιαγιά με το εγγονάκι της. Τραγωδία στο Αίγιο: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 28χρονο οδηγό! (Video)

Ο συνήγορος του έφεδρου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού ισχυρίζεται ότι μία από τις αιτίες του δυστυχήματος, είναι βλάβη που διαπιστώθηκε στο τιμόνι του οχήματος. Σοκαριστική μαρτυρία για την τραγωδία στο Αίγιο: «Χόρευε ο οδηγός μετά από το τροχαίο»

«Οι πραγματογνώμονες τους οποίους όρισε η τροχαία Πατρών έχουν διαπιστώσει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο τιμόνι που δικαιολογεί αυτού του είδους την εκτροπή» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Αλέξης Κούγιας. Τραγωδία στο Αίγιο: Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στον 28χρονο; (Video)

Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες η βλάβη πράγματι υπάρχει. Η μπάρα στο τιμόνι είναι σπασμένη, μόνο που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έγινε μετά τη σύγκρουση, κάτι το οποίο αποκαλύπτει και το πόρισμα των πραγματογνωμόνων.

Συντετριμμένη η οικογένεια των θυμάτων

Την ίδια στιγμή ο πόνος για την οικογένεια των θυμάτων είναι νωπός και η απώλεια μεγάλη. Σε επικοινωνία που είχε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μαζί τους, ψέλλισαν με δυσκολία δύο λέξεις: «Κλαίμε και πονάμε κάθε μέρα...»

Ποινική δίωξη στον 28χρονο οδηγό

Ο εισαγγελέας Ναυτοδικείου Πειραιά, όπως είχε αποκαλύψει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, ήδη άσκησε στον οδηγό ποινική δίωξη. Ο 28χρονος έχει να αντιμετωπίσει ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα.

Οι κατηγορίες είναι:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share