Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Αίγιο: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 28χρονο οδηγό! (Video)

Είχε τραυματίσει θανάσιμα γιαγιά και εγγόνι!

17 Σεπτεμβρίου 2019 16:31
Τραγωδία στο Αίγιο: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 28χρονο οδηγό! (Video)

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 28χρονο οδηγό, σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο είχε τραυματίσει θανάσιμα γιαγιά και εγγόνι στο τροχαίο δυστύχημα στις Καμάρες, λίγο έξω από το Αίγιο. Τραγωδία στο Αίγιο: Θετικό το αλκοτέστ στον 28χρονο που «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δίωξη στον 28χρονο οδηγό ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου και αφορά σε: α) επικίνδυνη οδήγηση, β) ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, γ) εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και δ) οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Εκτός των παραπάνω στον 28χρονο οδηγό του ασημί ΙΧ έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα.

Απολογείται για το τροχαίο ο 28χρονος

Τις επόμενες ημέρες ο 28χρονος αναμένεται να απολογηθεί για το τραγικό δυστύχημα που προκάλεσε, ενώ γνωστό έγινε ότι βγήκε από το ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν σε άσχημη κατάσταση μετά το τραγικό συμβάν. Τροχαίο στο Αίγιο: Με 100 χλμ. μπήκε στην στροφή! Σπασμένη ήταν η μπάρα στο τιμόνι του 28χρονου!

Υπενθυμίζεται ότι θύματα του τροχαίο ήταν μια 67χρονη γυναίκα και το μόλις ενός έτους εγγονάκι της, το οποίο όπως είχε αποκαλυφθεί η μητέρα του είχε κάνει στο παρελθόν τέσσερις εξωσωματικές για να το αποκτήσει.

Σοκαριστική μαρτυρία για την τραγωδία στο Αίγιο: «Χόρευε ο οδηγός μετά από το τροχαίο»

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία για το τροχαίο στο Αίγιο με θύματα μία 68χρονη γιαγιά και το μόλις ενός έτους εγγόνι της. Τραγωδία στο Αίγιο: Το πόρισμα του ιατροδικαστή - Ακαριαίος ο θάνατος γιαγιάς και εγγονού!

Όπως τονίζει ο κ. Παναγιώτης Λύτρας, θείος του άτυχου παιδιού, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τα θύματα αβοήθητα. Εκείνος, ήταν μπροστά στην τραγωδία και ήταν αυτός που έβγαλε τον 28χρονο από το αυτοκίνητο και τον πήγε να δει τα θύματα, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταλάβει ότι είχε αφαιρέσει δύο ζωές, όπως υποστηρίζει ο μάρτυρας.

«Το αμάξι όταν έγινε όλο το κακό, έφτασε 150 μέτρα πιο πάνω. Τρέχω, πάω τον βγάζω από το αυτοκίνητο, τραβάω να ανοίξω την πόρτα, και βγήκε χορεύοντας μέσα στο χαμόγελο. Τον τραβάω κάτω, έλα να δεις τι έκανες, του λέω. Εσύ μια χαρά είσαι. Με το που βλέπει, φωνάζει την κοπέλα του, πάρε τηλέφωνο τη μάνα μου να έρθει» λέει ο κ. Λύτρας.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι ο 28χρονος μέσα σε δευτερόλεπτα μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. «Μέχρι να γυρίσω εγώ το είχε βάλει στα πόδια. Τον κυνηγάω και πηδάει μέσα στο αμάξι, στο κάμπριο. Βάζει μπροστά και φεύγει, κρατάω την πόρτα εγώ, με πάει λίγο σέρνοντας, την αφήνω και σταματάω ένα μηχανάκι μεγάλου κυβισμού, πάρ' του τα νούμερα λέω μέσα στον πανικό δεν τα πήραμε. Κι έτσι δώσαμε τα νούμερα στην τροχαία και τον πιάσαμε».

Τροχαίο στο Αίγιο: Πως ο 28χρονος «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι;

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η ανείπωτη τραγωδία στο Αίγιο με θύμα μια 67χρονη γιαγιά και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της που τραυματίστηκαν θανάσιμα από ασυνείδητο οδηγό ΙΧ που έπεσε πάνω τους τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη οργή είναι το γεγονός ότι ο 28χρονος οδηγός του οχήματος που φέρεται να θέρισε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι, αντί να παραμείνει στο σημείο τράπηκε σε φυγή και μάλιστα έπεσε μέχρι και στη θάλασσα προκειμένου να μην συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές. Τραγωδία στο Αίγιο: Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού (Video)

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί και η απόφαση του εισαγγελέα για τον δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού, αφού ο 28χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος την ώρα που ο πατέρας του βρέφους συγκλονίζει για το άδικο χαμό του παιδιού του που πριν από λίγες εβδομάδες είχε βαφτιστεί. «Μην τον αφήνετε ελεύθερο θα κάνω κακό», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN TV αποτυπώνονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το πώς το ΙΧ του 28χρονου θέρισε την 67χρονη γυναίκα και το εγγονάκι της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share