Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκαριστική μαρτυρία για την τραγωδία στο Αίγιο: «Χόρευε ο οδηγός μετά από το τροχαίο»

«Τον κυνηγάω και πηδάει μέσα στο κάμπριο»

30 Αυγούστου 2019 11:42
Σοκαριστική μαρτυρία για την τραγωδία στο Αίγιο: «Χόρευε ο οδηγός μετά από το τροχαίο»

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία για το τροχαίο στο Αίγιο με θύματα μία 68χρονη γιαγιά και το μόλις ενός έτους εγγόνι της. Τραγωδία στο Αίγιο: Το πόρισμα του ιατροδικαστή - Ακαριαίος ο θάνατος γιαγιάς και εγγονού!

Όπως τονίζει ο κ. Παναγιώτης Λύτρας, θείος του άτυχου παιδιού, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τα θύματα αβοήθητα. Εκείνος, ήταν μπροστά στην τραγωδία και ήταν αυτός που έβγαλε τον 28χρονο από το αυτοκίνητο και τον πήγε να δει τα θύματα, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταλάβει ότι είχε αφαιρέσει δύο ζωές, όπως υποστηρίζει ο μάρτυρας.

«Το αμάξι όταν έγινε όλο το κακό, έφτασε 150 μέτρα πιο πάνω. Τρέχω, πάω τον βγάζω από το αυτοκίνητο, τραβάω να ανοίξω την πόρτα, και βγήκε χορεύοντας μέσα στο χαμόγελο. Τον τραβάω κάτω, έλα να δεις τι έκανες, του λέω. Εσύ μια χαρά είσαι. Με το που βλέπει, φωνάζει την κοπέλα του, πάρε τηλέφωνο τη μάνα μου να έρθει» λέει ο κ. Λύτρας.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι ο 28χρονος μέσα σε δευτερόλεπτα μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. «Μέχρι να γυρίσω εγώ το είχε βάλει στα πόδια. Τον κυνηγάω και πηδάει μέσα στο αμάξι, στο κάμπριο. Βάζει μπροστά και φεύγει, κρατάω την πόρτα εγώ, με πάει λίγο σέρνοντας, την αφήνω και σταματάω ένα μηχανάκι μεγάλου κυβισμού, πάρ' του τα νούμερα λέω μέσα στον πανικό δεν τα πήραμε. Κι έτσι δώσαμε τα νούμερα στην τροχαία και τον πιάσαμε».

Τραγωδία στο Αίγιο: Στο ψυχιατρείο ο 28χρονος οδηγός!

Στο Ψυχιατρείο Πεντέλης βρέθηκε ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του στο Αίγιο την 67χρονη γιαγιά με το μόλις 15 μηνών εγγόνι της.

«Πριν από όλα να πούμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια των θυμάτων και τα αισθήματα συντριβής του εντολέα μου. Να μεταφέρω μια ανθρώπινη συγγνώμη προς την οικογένεια των θυμάτων, που προφανώς δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο τους, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορεί να εκφράσει ο εντολέας μου.

Είναι σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ. Από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Πεντέλης, στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από ψυχιάτρους του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών» είπε ο δικηγόρος του Γιάννης Σαμέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Σαμέλης διέψευσε ότι ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης. «Υπέστη ψυχολογικό σοκ, είχε κρίση πανικού. Είναι ανακριβές ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης, έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές τάσεις».
Η μητέρα του οδηγού ήταν εκείνη που, μαζί με τον άλλο της γιο, τον έπεισαν να παραδοθεί στην Αστυνομία. Το εξοχικό τους σπίτι βρίσκεται κοντά στο σημείο της τραγωδίας. Δεν μπορούσε, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι ως οικογένεια .Το παιδί είναι συντετριμμένο. Μου έλεγε "ήθελα να είμαι εγώ στη θέση των θυμάτων". Στη θάλασσα το παιδί είχε πάει με αυτοκτονικές διαθέσεις. Τον μαζέψαμε με τον αδερφό του από την παραλία και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Όταν είδα τα θύματα στο ασθενοφόρο μου ήρθε λιποθυμία. Ζητώ ως μανά συγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share