Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Θα δακρύσετε: Κοριτσάκι χωρίς χέρια κατάφερε να κερδίσει κάτι... αδιανόητο! (Video)

Η ιστορία είναι αληθινή και πολύ συγκινητική!

11 Νοεμβρίου 2019 17:48
Θα δακρύσετε: Κοριτσάκι χωρίς χέρια κατάφερε να κερδίσει κάτι... αδιανόητο! (Video)

Μια άκρως συγκινητική ιστορία θα διαβάσετε παρακάτω για ένα κοριτσάκι που κατάφερε να κερδίσει χωρίς χέρια διαγωνισμό γραφής! Ναι καλά ακούσατε! Αν έχεις δύναμη ψυχής και προσπαθείς μπορείς να καταφέρεις πολλά! Αυτό το μικρό κοριτσάκι είναι νεκρό εδώ και 95 χρόνια! Όταν ξαφνικά άνοιξε τα μάτια της...! (photos-video)

Η ιστορία της μικρής Σάρα Χάινσλεϊ θα σας κάνει να δακρύσετε από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, η οποία κατάφερε να κερδίσει σε μαθητικό διαγωνισμό γραφής παρόλο που δεν έχει χέρια.

Η Σάρα γράφει κρατώντας ένα στυλό ή ένα μολύβι ανάμεσα στους καρπούς της. Το βραβείο αυτό απευθύνεται σε μαθητές με ειδικές ανάγκες και οι κριτές λαμβάνουν υπόψη τη «γνωστική, πνευματική, σωματική και / ή αναπτυξιακή αναπηρία».

Η Σάρα έφτασε στις ΗΠΑ πριν από τέσσερα χρόνια, από την Κίνα, αφού υιοθετήθηκε από την οικογένεια Χάινσλεϊ.

Η αδελφή της, της έφτιαξε ένα τεχνητό χέρι έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν μαζί.

Εκτός από το διάβασμα της αρέσει η τέχνη αλλά και να παρακολουθεί τηλεόραση καθώς και να κάνει αναρρίχηση με την αδελφή της.

Σοκ στην Ινδία: Κοριτσάκι γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια! (photos)

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδία ότι το κοριτσάκι που γεννήθηκε είχε 3 επιπλέον άκρα προσκολλημένα, αλλά και το ότι η μητέρα δεν είχε κάνει ποτέ υπερηχογράφημα. Τραγική ιστορία: Η 5χρονη που έγινε η νεαρότερη μητέρα στην ιστορία! (photo)

Mε τέσσερα πόδια και τρία χέρια ήρθε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στη Ινδία, στο κρατίδιο Ρατζαστάν. Ωστόσο, το δίδυμο αδελφάκι της γεννήθηκε, κανονικά, με τέσσερα άκρα.

Η μητέρα Ραζού, 24 ετών, πιστεύουν οι γιατροί, ότι δεν είχε υποβληθεί σε υπερηχογράφημα, καθώς στη μήτρα της φαίνεται να κυοφορούσε τρίδυμα!

Τώρα, θεωρείται ότι τα πρόσθετα άκρα του κοριτσιού θα μπορούσαν να απομακρυνθούν μέσω χειρουργικής επέμβασης στο νοσοκομείο του Τζαϊπούρ.

Η νεαρή μητέρα έφερε τελικά στον κόσμο τα δίδυμα, αγόρι και κορίτσι, σε νοσοκομείο στο Tonk του κρατιδίου Ρατζαστάν την Παρασκευή. Ενώ το αγόρι γεννήθηκε υγιές, το κορίτσι είχε με επιπλέον των τεσσάρων, συνολικά, ποδιών και ένα τρίτο χέρι που κάλυπτε ολόκληρο το στήθος και την κοιλιά του.

Ο Δρ Μένα, ο χειρουργός που παρέδωσε τα μωρά, δήλωσε: «Η Ράζου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό τα δίδυμα.

«Το αρσενικό παιδί είναι φυσιολογικό, αλλά το θηλυκό είναι περίπτωση συζευγμένων δίδυμων. Είχε μικρό πρόβλημα αναπνοής. Τη βάζουμε στην υποστήριξη οξυγόνου και τα ζωτικά της είναι σταθερά τώρα.

«Θα την παραπέμψουμε σε ένα πιο προηγμένο νοσοκομείο στο Τζαϊπούρ για περαιτέρω θεραπεία και παιδιατρική επέμβαση. Η κατάσταση της μητέρας και του αγοριού είναι σταθερή».

Οι γονείς, οι οποίοι είναι αναλφάβητοι, δεν είχαν πάει για υπερηχογράφημα και αγνοούσαν ότι περίμεναν δίδυμα.

«Δεν είχαν πάει για υπερηχογράφημα. Ανησυχούσαν μετά τη γέννηση του κοριτσιού», πρόσθεσε ο Δρ Μένα.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι τα πρόσθετα άκρα του βρέφους θα μπορούσαν να απομακρυνθούν με χειρουργική επέμβαση.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share