Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Το αναπάντεχο δώρο μιας γυναίκας... το ανέκδοτο της ημέρας (8/11)!

Πρέπει να το μοιραστείτε με την παρέα σας!

8 Νοεμβρίου 2019 09:53
Το αναπάντεχο δώρο μιας γυναίκας... το ανέκδοτο της ημέρας (8/11)!

Παρασκευή και σήμερα και το Athensmagazine.gr βρήκε το καλύτερο ανέκδοτο της ημέρας! Αν δεν έχετε γελάσει μέχρι τώρα ήρθε η ώρα! Δείτε ακόμα: Το ραντεβού για δουλειά και τα κλάματα στο μπαρ... το ανέκδοτο της ημέρας!

Πριν από δύο εβδομάδες ήταν τα 45α γενέθλια μου και δεν αισθανόμουν ιδιαίτερα καλά γι αυτό. Κατέβηκα να πάρω το πρωινό μου ξέροντας ότι η γυναίκα μου θα μου έφτιαχνε το κέφι με τις ευχές της και ίσως και με κάποιο δώρο.

Όχι μόνο δεν μου ευχήθηκε, δεν είπε ούτε «καλημέρα»! «Καλά να πάθεις, που θελες και παντρειές», σκέφτηκα.

Παρηγορήθηκα όμως γιατί φανταζόμουνα ότι τα παιδιά θα το θυμόντουσαν. Τα παιδιά όμως κατέβηκαν για πρωινό και δεν είπαν λέξη.

Ανέκδοτο γυναίκα δώρο

Όταν έφτασα στο γραφείο, ήμουν τελείως πεσμένος και απογοητευμένος.

Καθώς έμπαινα, η γραμματέας μου η Τζάνετ μου είπε, «Καλημέρα κύριε διευθυντά, Ευτυχισμένα Γενέθλια.»

Αισθάνθηκα καλύτερα, κάποιος τουλάχιστον με θυμήθηκε. Δούλεψα μέχρι το μεσημέρι. Κάποια στιγμή, η Τζάνετ μου χτύπησε την πόρτα και είπε, «Ξέρετε, Έξω έχει υπέροχο καιρό και μια και είναι τα γενέθλια σας, τι θα λέγατε να πηγαίναμε για γεύμα οι δυο μας;»

«Αυτό είναι η καλύτερη ιδέα που άκουσα σήμερα. Πάμε». Πήγαμε για φαγητό. Δεν πήγαμε εκεί που τρώγαμε συνήθως αλλά σε ένα μικρό απομονωμένο μέρος στην εξοχή. Πήραμε δύο μαρτίνι και απολαύσαμε φοβερά το γεύμα μας. Κατά την επιστροφή μου είπε, «Μια τόσο όμορφη μέρα δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε στο γραφείο, έτσι;»

«Υποθέτω πως όχι» απάντησα εγώ. «Πάμε στο διαμέρισμά μου», μου είπε εκείνη. Φτάνοντας στο διαμέρισμα μου είπε, «Κύριε διευθυντά, αν δεν σας πειράζει, θα πάω στο υπνοδωμάτιο να βάλω κάτι πιο άνετο.»
«Βεβαίως», απάντησα ενθουσιασμένος.

Πήγε στο δωμάτιο και, μετά από κανένα πεντάλεπτο, βγήκε κρατώντας μια τούρτα γενεθλίων, ακολουθούμενη από τη γυναίκα μου, τα παιδιά, και ντουζίνες ολόκληρες από οικογενειακούς φίλους.

Όλοι τραγουδούσαν το τραγουδάκι των γενεθλίων… και εγώ καθόμουν εκεί, στον καναπέ… θεόγυμνος. Μη σου τύχει…

Η αληθινή αγάπη διαρκεί για πάντα... το ανέκδοτο της ημέρας!

Τετάρτη σήμερα και το Athensmagazine.gr σας χαρίζει το ανέκδοτο της σημερινής ημέρας (06/11)! Μην ψάχνετε αλλού κάθε μέρα εμείς σας βρίσκουμε τα καλύτερα! Δείτε ακόμα: Γάμος έχει και απαραίτητους όρους: Το ανέκδοτο της ημέρας!

Είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Τιμ αποφασίζει να πάει στο γήπεδο. Κάθεται και παρατηρεί ότι η θέση δίπλα του είναι άδεια. Τότε γυρίζει σε εκείνον που καθόταν παραδίπλα και τον ρωτά εάν η θέση είναι πιασμένη. «Όχι», του λέει ο άνδρας, «η θέση είναι άδεια».

«Αυτό είναι απίστευτο», είπε ο Τιμ. «Ποιος θα άφηνε μια τέτοια θέση;». Και τότε ο άνδρας του απαντά: «Βασικά η θέση ανήκει σε εμένα.

Ανέκδοτο αληθινή αγάπη

Υποτίθεται πως θα ερχόμουν με τη γυναίκα μου, όμως πέθανε. Αυτό είναι το μόνο Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν είμαστε μαζί από τότε που παντρευτήκαμε».

«Ω, τα συλλυπητήριά μου. Αυτό είναι απαίσιο… Όμως δεν μπορούσες να βρεις κάποιον άλλο, ένα φίλο, συγγενή ή γείτονα για να έρθει μαζί σου;».

Ο άνδρας κουνά αρνητικά το κεφάλι.

«Όχι», του λέει. «Είναι όλοι στην κηδεία».

Ο μηχανικός που βρέθηκε στην Κόλαση... το ανέκδοτο της ημέρας!

Ανέκδοτο μηχανικός

To Αthensmagazine.gr βρήκε το καλύτερο ανέκδοτο για να ξεκινήσει καλά ο μήνας σας! Αυτήν την φορά πρόκειται για τον μηχανικό που βρέθηκε στην κόλαση!

Eνας μηχανικός πεθαίνει και πάει κατα λάθος στην κόλαση. Για λόγους πολιτικής όλοι οι μηχανικοί πάνε στον παράδεισο αλλά αυτός τους ξέφυγε. Γάμος έχει και απαραίτητους όρους: Το ανέκδοτο της ημέρας!

Κατεβαίνει στην κόλαση ο μηχανικός, άθλια η κατάσταση, πολύ ζέστη,φωτιές, λάβα, υδρατμοί, πανικός. Βρίσκει τον διάβολο του τα λέει ένα χεράκι και σε ένα μήνα μέσα έχει εγκαταστήσει κλιματισμό,
υδρομασάζ,τουαλέτες και κυλιόμενες σκάλες.

Παίρνει ο Θεός τηλέφωνο:

Πως περνάτε εσείς εκεί κάτω;

Χάρμα, έχουμε ένα μηχανικό εδώ, δουλευταράς το παιδί, έφτιαξε τουαλέτες, υδρομασάζ, κυλιόμενες σκάλες…

Tι; Eγινε λάθος, δεν πρέπει να έχετε εσείς μηχανικούς, να τον στείλεις πίσω!

Τι λε ρε, έχουμε βάλει μπροστά για πισίνες αίθρια, πάρκα, σιγά μην στον στείλω!

Στείλε τον αμέσως διαφορετικά θα σου κάνω μήνυση!

Σοβαρά; Και που θα βρεις δικηγόρο;

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share